Billentyűzet figyelő program, minden amit tudni kell róla.
  • Dióka
    #133
    tecccik ez a téma!

    én szeretem a naplózokat,mert nagyon soxor segítettek már elveszett,elfelejtett információkat visszanyerni.ki is próbáltam még pár éve több tucatnyit...mondjuk azóta nagyot nem fejlődött ez a szegmens.


    DJ FAUSTUS!

    Te nem a microsoftnál dolgozol véletlenül? "megbízható-legális szoftver" ezt tőlük hallani mindig - egyébként milyen a megbízható? hisz nem ismerjük a szoftvergyártók 99%-át. a mai programok többsége már a településnél is adatokat akar küldeni a gyártó felé, az online regisztrációkról nem is beszélve,ahol ha felengeded a szoftvert,átlag hozzáértéssel nem tudod ellenőrizni,mit küld el,ennyire egy feltört is lehet megbízható!bár kétségtelenül illegális, de a net fele egyébként is az. nem is csodálkozom, igaz nem is vagyok felháborodva, mivel ha egy szoftvermumus mindent legálisan szeretne folyamatosan használni, akkor minimum többszázezret vagy milliókat költhetne szoftverekre,amit egy mezei halandó általában nem tud megtenni! pont emiatt virágzik a warez piac!ilyen az élet sajnos.....

    Bár sokmindenben egyetértek veled,de önmagának a billentyűzet naplózóknak végülis lényegtelen, hogy a felhasználónak milyen jogai vannak,meg mit kódolgat összevissza,de informatikai értelemben egyetértek, hogy általánosságban jobb félni,mint megijedni!még akkor is, ha ez az egész már kissé paranoiásnak tűnhet.....de ha valaki tényleg félelemben érzi magát,és nem biztos a dolgában,akkor tényleg használjon mindent a sátán ellen (anti-virus,-spyware-keylogger-t) vagy kapcsolja ki a pc-ét és foglalkozzon mással!