mcsaba#53
Én mozgássérült vagyok, egy autóbalesetben lebénultam, az orvosok azt mondták soha többé nem fogok tudni járni és a kezeimet is csak minimálisan fogom tudni használni, nem hittem nekik és inkább keleti gyógymódok kezdtem használni, már járni is tudok, igaz még csak bottal, de a kezemnek már semmi baja, sohasm engedném hogy bármit is beültessenek az agyamba, persze vannak olyan emberek akik végtaghiánnyal küzködnek azokon nem sokat segítne semien módszer azoknak müvégtagok kellenek és azokat valahogy irányítani is kell erre talán jó módszer de a gond az hogy nem az ilyen szerencsétlen emberek számára fogják igazán fejleszteni ezt a módszert hanem a katonaság és a szórakoztatóipar és ha úgy fogják ezt is fejleszteni mint a programokat vagy más kereskedelmi termékeket akkor ne csodálkozzunk majd azon hogy egymás után jellennek meg a hasonló termékek midegyikk valami extrát igér a többihez képest de mind hardware mint szoftware-hez idővel megjellennek javítások mert a piacverseny miatt hamar redes tesztek nélkül kiadják közbe meg néhány embernek esetleg kisül az agya. Persze ez csak egy szörnyő jővőkép de sajnos nagyon efelé tartunk, azt meg még rémálmaimban sem merem elképzelni mi történne ha esetleg a Micro$oft is kiad valami hasonlót a Windów$-hoz, azon biztos lesz reset gomb is :-) de sajnos a Windóws-on néha ez sem segít csak egy format C:\ parancs, ennél biztos format Brain lessz :-)