• akyyy
    nos kb velem is ez a helyzet, én egy elvileg ingyenes adatbázisból használtam fel két szöveg nélküli számot egy iskolai rendezvénről készült összefoglaló videómhoz, fel istöltöttem de szinte egyből kiirta hogy harmadik féltől származó tartalom stb az első zenéhez.
    mivel egyrészt már törölt a youtube egy fiókomat az rtlklub és a fox szerzői jogai miatt ( még a prison break, avagy szökés rtl-es előzetesét töltöttem fel, valamint egy fókusz riportot, és ezekért törölték az egész fiókot (pedig anno itt volt feltöltve a "híresneves" sg reklámfilmem...)

alapjávan véve nem nagoyn izgat ha németorszába meg egyes helyeken letilták a videóimat, de ez az összefoglaló videót ugy akarnám megcsinálni, hogy ha ki is teszik pl a sulim honlapjára, ne legyen se nekik se nekem bajom.

utána érdeklődtem amugy valami itthoni zenei "kiadószerüségnél", ahol azt a választ kaptam az első zenére, hogy ha fel akarom használni, minden megkezdett perc 1000 ft. az a szám kb 3 perces, tehát az 3k, plusz a másik fele egy másik számmal amit bár nem jelzett a youtube de gondolom arra is kérnének zsét, az már 6000k lenne összesen annyit meg nem érne már meg.

meg azt is féltem hogy megint letölri a youtube a fiókomat mert már van egy pár figyelmeztetés szintén (legvicesebb nlam az hogy levideóztam a tüzijátékot, és ami alatta szólt ilyen klaszikus zenék, arra kiirt figyelmeztetést, pedig nem is én vágtam alá, de nem akarom kivenni hisz a durrogások, durrongtatások csak akkor szépek :D