18 Wheels of Steel Haulin
  • Kisvigyori
    1.
    Azt gondoltam, hogy ez egy jó ötlet lesz, most hogy Sabre egy addonről* kérdezte Truckpol Forum tagjeit 18-ért való Truck csomag WoS Haulin mi folytatódik és én emailban elküldött valamennyi kérdez. Ennél mutass időben a válasz hátrál Sabréból van meg fogja engedni nekünk, hogy tudjuk, hogy mi folytatódik a következő néhány nap alatt ezért 18 WoS Haulin addon*csomag.

2.
    No ez nem lesz egy új játék minden, amit eddig tudunk, Sabre van a tervezési színpadokban szintén szintén csinál néhány új teherautót szintén összead olyan teherautóknak a flottája, amiket minden vagyis Haulinnak elkészít, mind az tudjuk.
    Egy új 18 WOS mivel azok a sorozatok, amiknek ez tűnik, kedvelnek, ez nem megy szintén ezen keresztül az éven keresztül történik.

3.
    Ok urak a bérbeadás nem küzdelem erről, Let mi minden várakozás mi itt Sabréból mi folytatódik ezzel az addon*csomaggal. Minden, amit neki elmondanak, az ott benéz abba, hogy összead, több üzletel. Kard tudna nagyon nos adj hozzá olyan másik dolgokat, amiktől ludert* kérsz, és másik tagekként.
    Ezért én emailban elküldött Sabre és ez a válasz hát.

Hi SandHawk,

Néhány nap alatt reagálni fogok a kérdéseidre, és bizakodóan
    fedj fel még többet is. Pillanatnyilag nem vagyok a pozícióban hogy magyarázzak
    bármilyen részletek azon, amin dolgozunk, de nekünk figyelmet kellene vennünk törvényes
    akadályok nagyon hamarosan.

Legjobb,

Kard

Annyira azzal mondani mivel most azt gondolom, hogy mi mind szintén szűkölködünk, segíts Sabrénak azon, hogy mire tekint azért, hogy milyen teherautót kedvelnénk szintén, kívül látni a Haulin addon*csomagban.