18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
#hhwnd
#hhwnd
Mi az a windows?
Mi az a windows?
Múlkor fordultam jobbra 4sávosra erre egy barom "NJK" bele rohant az ucsó pótomba :S. Pedig nekem zöld volt, õ meg simán láthatta hogy épp manõverezek (4 flash is villogot)...
Egyénként minek ehez a játékhoz magyarítás?? A pár angol szó ami van azt kilehet szótárazni... na mind1...
Egy tanács: állítsátok be, hogy a Wingyóz kezelje a virtuális memóriát, az kicsit segíthet az akadáson (persze ahol memó gondok vannak).
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
maffia
maffia
maffia
maffia
maffia
maffia
maffia
maffia
maffia
maffia
maffia
maffia
maffia
elsõsörban modellezõknek írtam :]
#hhwnd
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
kisvigyori
Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!