18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duddits
Boldog Szülinapot!

RaST
Heppi börzdéj ;]

► http://www.rgtruckz.hu/ ◄

deadcode82
kösz <#worship>

Speedbreaker
köszi

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Bárhol megállsz, N betû, alul Advance Time, és kiválasztod, hogy hány órát szeretnél aludni. (hétalvóknak van 24 órás beállítás is 😊 )

Speedbreaker
Ha írja hogy a kamion sleeper, akkor hogyan kell aludni hotel nélkül?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Jah észrevettétek, hogy ha mentés tötök vissza a neveteket visszarakja Playerre? 😄

Schwarz
thx! <#smile>

Mi az a windows?

allock
off:
HBD Schwarz <#pias>

on:

#hhwnd

allock
Black Clothe Driver mod

sztem jobb mint az atléta 😄

#hhwnd

allock
Schwarz
bakker, tanulj már meg magyarul!

Mi az a windows?

Schwarz
megy bele a magyarba, köszi

Mi az a windows?

Schwarz
options->controller->steering sensitivity és steering non-linearity csúszkákkal játssz

Mi az a windows?

Schwarz
hehe, én is csesztettem a fájlokat a magyar miatt, aztán egyszercsak nemindult, visszacsináltam mindent akkor se, na egy win reboot megoldotta a dolgot, azóta megy...

Mi az a windows?

Egész jó a gém, nekem csak 1 valamivel van gondom (bár inkább csak mérgelõdére add okot, mintsem, hogy megoldandó próbléma lenne): a lámpák kuva gyorsan váltanak. Ez pedig sokszor gondot okoz, mikor pl.: dupla pótal akarok befordulni egy keresztezõdbe. Ezt tetézi, mikor 1 sávú útra térek rá, és a sarkon áll a lámpa. Ilyenkor annyira szük a hely (és úgye sietnem kell mert mindjárt piros és akkor zsaruk megba***ák a száma), 100 % hogy megkoccantom a lámpadúcot.
Múlkor fordultam jobbra 4sávosra erre egy barom "NJK" bele rohant az ucsó pótomba :S. Pedig nekem zöld volt, õ meg simán láthatta hogy épp manõverezek (4 flash is villogot)...
Egyénként minek ehez a játékhoz magyarítás?? A pár angol szó ami van azt kilehet szótárazni... na mind1...
Egy tanács: állítsátok be, hogy a Wingyóz kezelje a virtuális memóriát, az kicsit segíthet az akadáson (persze ahol memó gondok vannak).

quack
sofõrt felvenni hogyan lehet? <#fejvakaras>

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

allock

#hhwnd

hahó

maffia

és hogy lehet berakni a galériába??

maffia

Speedbreaker
mert a te gépeden van. csak te látod. nem igaz...

ne már én igy is látom hogy újra beléptem

maffia

allock
csukd be az explorert és nézd meg mit töltöttél fel...

#hhwnd

Speedbreaker
csak te látod õket...

??

maffia

na milyenek a képek

maffia

de fel tudtam géprõl küldeni

maffia

ez a tuti <#buck>

maffia

maffia

maffia

maffia

allock
géprõl nemlehet képet linkelni, töltsd fel a galériádba a képet és onnan linkeld...

#hhwnd

maffia

maffia

maffia

allock
automatban kévõ fájlok mire valók??? meg az a sok hülye jelölés, honnantudjam h melyik melyik póthoz való?

elsõsörban modellezõknek írtam :]

#hhwnd

Kisvigyori
gyere már fel msn re
ott van az msn cimem

kisvigyori

ILLNeo
Köszönöm

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

deadcode82
nyomj róla egy képet

Kisvigyori
neked sikerült a mod?

kisvigyori

RaST
Úgy mint a pttmbe ..

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Kisvigyori
te akot ugy jó h látatok már lezuhant repülõt

kisvigyori

deadcode82
"látatok már élezuhan repülõt" - <#fejvakaras>

Speedbreaker
84.63

Kisvigyori
hát jolvan de eben amit leirtam sok minden van nem csake gy dolog a repülöre értetd v a mázsára v a sebeségre

kisvigyori

kis krisztian
Hát nekem maradt mindenki FRISK + PACIFIC + VOLCANO<#nemtudom>

Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan

deadcode82
Olvasd el melyikre válaszoltam, ott van a jobb alsó sarokban. <#guluszem1>

Kisvigyori
tom néha mellé nyomok a betüknek de azért még el lehet olvasni

kisvigyori

Bucser
Csak néha olvasd el amit gépelsz.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ezzel meg egy újra töltés után minden probléma megoldódott.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!