18 Wheels of Steel Haulin
-
Meg fegyvert venni, meg ku***zni, meg motorozni, meg autózni, meg lopni, meg küldetéseket csináli, meg bandaháborúzni?!
Először is csinálják meg rendesen bug mentesre, és csináljanak valami frankót és újat, hogy vetélytársa legyen egyáltalán a Rig'n'Roll -nak! (Avagy ehhez a 18WoS sorozat kevés lenne?! Majd meglátjuk...) Csináljanak jó multiplayert, és mindenek előtt ne ugyan azt a játékot gyártsák le állandóan, csak "kicsit megszépítve".
Másodszor cseréljék le a prism3d -t, mert eszméletlenül SZAR, ezen nincs mit megmagyarázni. Folyamatos patchek kiadásával nem érnek el semmit, csinálják meg normálisan!
Harmadjára, amit írok úgy sem fog beteljesedni, mivel már leírták többször is, hogy ezeket nem fogják megvalósítani, folyamatosan azt a játékot adják ki évről-évre, csak kicsit átdolgozva, "újítva".
Végül a 18WoS sorozat a romokba fog hullani, a mai teknika és elvárások miatt. Nem lesz olyan fejlesztő és kiadó cég amely kiadná a közeljövőben. Egy, semmi értelme, kettő meg sem veszi a jónép (máramelyik...). Nem értem minek is csinálják. Pedal to the metal-nál már komolyabb dolgokon kellett volnia dolgozniuk, gondolok itt az egész játék újra tervezésére, és az új motor létrehozására.
Persze az más dolog, hogy aki nem teheti meg, hogy új gépet, avagy jobbat, ill. fejlessze a gépét, az ugyan úgy be fogja szerezni a WoS sorozatot (és én is közéjük tartozom). De itt is itt a lényeg. Nem meg fogja venni, hanem beszerezni, letölteni, stb... Lényeg, hogy nem legálisan, pénzért.
És most ismét felmerül a kérdés, minek is csinálják?!
Ez az én őszinte véleményem...