18 Wheels of Steel Haulin
-
Dexantreal #7552 Beléd jöttek állandóan? :S Lol, ilyen nekem még soha nem volt, bár mondom: tegnapelőtt kezdtem el a mentésem ismét.
Szépen fuvarozgatok és csak, akkor sérül a kamion, vagy a vontató, ha én cseszem el. Jah, meg, akkor jönnek zsaruk, ha én szabálytalankodok, ami néha gyakran összejön, de igyekszem minél kevesebb hibával és most hagytam el Cheyenne-t. Azaz tegnap valamikor, majd du-tán végig viszem Montreálig. Ezidáig se a kamion, se a vontató vagy mi - utánfutó, pót :S - nem sérült és így még mindig az alap ár vár majd Montreálban a 78 051 dollár
.
Szóval jól haladok, csak a zsaruk kaptak le egyszer-kétszer szabálytalanságért, mint pl. piroson való áthajtás. Fékeztem és sokszor egy-két centivel odébb állt meg, mint ami a megengedett és kapásból full maxra felment a zsaru érzékelő vagy mi :S.
Blinkye: ahogy mondták, úgy kell a pótot feltenni, sofőrrel is úgy alszol, ahogy mondták, de ezt ezek szerint te is tudod.
Sajnos jobban én se tapasztaltam ki a játékot, így nem tudom, hogy cégekkel, hogy kell kapcsolatba lépni, üzletet kötni és sofőrt szerződtetni - bár ezt már leírták, szal most már tudom -, de majd kitapasztalom. Egyenlőre egyedül fuvarozgatok és gyűjtök egy újabb kamionra
. Mint említettem, az alap járgánnyal hajtok.