18 Wheels of Steel Haulin
-
Dexantreal #7540 Hy all! 
Régen írtam ide picit a játék megjelenésekor, de aztán abba hagytam és a játékot is, de a gépen hagytam. Tegnap elindítottam és játszogattam, ilyrn 2 000 - 10 000 dolcsis kis távú, néha közepes utakat vállaltam.
Most akasztottam egyet, egy igen jó üzletet: San Franciscoból gázolaj Montrealba 78 051-ért!
Ez eddig rekord nálam.
Útvonal is megvan már:
San Francisco - Salt Lake City - Cheyenne - Das Moines - Chicago (egyik kedvenc városom a Chicago Bulls miatt
) - Detroit - Montreal.
Most vagyok Cheyennél, tankoltam kétszer, egyszer azt hiszem nem volt elég üzemanyagom és mentőszolgálat vagy mit kellett hívnom, bár az mgé lehet, hogy előző fuvarnál volt :S. Szépe nhaladok, zsaruk végre nem büntetnek meg, mert figyelek.
Valaki megmondaná - régen is kérdeztem és mondták, csak mindig elfelejtem :S -, hogy autópályán mennyivel "repeszthet" egy kamion, meg mindenki? :S Nem vagyok otthon kresszben. Alap kamion van még, mert elején vagyok, harmadik hetet kezdtem a játékban azt hiszem :S.
Nektek mi a legnagyobb eddigi fuvarotok árban? Na és a távolság? Csak kíváncsi vagyok, mert gondolom azért az én távolságom se semmi
. Mondhatni a térkép egyik sarkából a másikba
.
Szóval összeségében mit szóltok?