18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Gigabyte P67A-UD4-B3, Intel Core i7-2600K, Corsair 8GB (2x4GB) DDR3 1866MHz, MSI HD6970 2GB, Corsair 60GB SSD, Corsair 850TXV2EU Battle.net : Bzozo1980#2305
Lefuvarozgatnám én,csak se idõm,és se kedvem nincs!😊
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
😄
Nem tudom kibirja e a sofföröm egy parkolóig!
:S
De ezek szerint muszáj lesz!
Én leállok az út szélére és még mindig kiirja hogy álmos vagyoK!
Hogy kell aludni??????
ez elég gázz sztem...
Mi az a windows?
kisvigyori
Forza.
vagy az sis lehet h megtörtem nagyon
kisvigyori
vagy az sis lehet h megtörtem nagyon
kisvigyori
tegnap este feldobtam endless-re 144 letöltõ van eddig 😄
Népszerû a cuccos, de van mégegy prism3d hibás srác sajnos én nemtudom hogy lehet rajta segíteni....
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
a convoyos kamionok közül egyedül a gumikcsáéval(mantga)lehet menni, amik 3dartpolon kamionok vannak azokat nemrakja be a játékba
#hhwnd
Mivel jelöli a gím?
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
ha minden terv szerint megy és nem szarik be a netem ez júzsöli, 4 óra múlva már ki is próbálhatom ^^ addig kialszom magam 😄
King of Roads, az a gondolatom támadt hogy te nem is játszol, inkább a bugokat keresed (vagy önkénytelenül találod meg õket), de ha érdekel a játék miért linkelgeted be õket ahelyett hogy játszanál? ; )
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
igen én is ezt vittem 2.5 órán keresztül, míg az út közepén megnem láttam egy csíkot.. korlát volt.. megálltam, kerülöm ki elindulok mögöttem senki nem volt egyszer hirtelen telibe vágott egy kamion... hát mókás volt hogy 2.5 óra game kárba ment😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
.: mobilize.hu :.
#hhwnd
"Your IP-address xxx.xxx.xxx.xxx is already downloading a file. You have to wait until it is finished.
Premium-accounts can download many files at the same time. Get your own Premium-Account now. Instant download-access!
If you are not downloading anything, you are using a proxy-server or a shared IP-address. A Premium-account solves this problem as well."
én ugyanis nem tudok róla hogy töltenék bármit is... ja és hogyan lehetne innen flashget-tel tölteni?
vagy ezmár a gépem hibája?
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
köszi akor megyek a kék kamionosal
aba már van egy pár km ter ebbe nem lehet velemi navigátor nyilat csinálni?
kisvigyori
sztem várd meg h mekkora sikere lesz 😄
.: mobilize.hu :.
Az elsõt válaszd, ahol "sleeper" nélküli kék kamionnal indulsz. <#eljen>#eljen>