18 Wheels of Steel Haulin
-
Yag #11111 Sziasztok!
Végre találtam egy aktív fórumot azokkal kik tolják a játékot. Én és a fiam is rajongói vagyun ennek a sorozatnak. Persze nyílván nem vagyok egyedül azzal hogy eddig a Haulin rész gyözött meg a legjobban tehát ebbe szerettünk bele jobban :))
Ennek örömére leszedem a magyar mapot és ki is próbálom mindjárt.
Ami érdekelne : Csináltok esetleg majd egy tutoriált is amiben vázlatszerűen benne lesz hogy miként lehet MODolni, skineket csinálni, platókat stb .. .esetleg meglévőket módosítani hogy a sok egyéni elképzeléseknek is legyen tere. Bevallom lenne hozzá affinitásom hogy új ponyvákat rajzoljak de még sosem csináltam ... viszont nem lehet olyan bonyolult .)
Tud nekem ebben vlaki segíteni esetleg ? Nyílván ami készül azt publikussá tenném hogy bárki örömét lelje benne ... persze ez a legkevesebb.
Próbáltam már kicsit koszítani ponyvát PH+dds-pluginnal, de érthető módon valamit nem jól csináltam és csak szétestek a skinek. Ha lenne türelme valakinek beavatni engem ebbe a témába akkor több kamion és pót festésünk lenne .... )) Akár privátba akár mailba ... mindegy.
Nem mintha eddig nem találtam volna eleget ... de amiből lehetne mégtőbb, mért ne ? Az is érdekelne hogy a tesztelésekben, hogy lehet aktívan részt venni. Leszedem azt ide pofizom a szerintem hibákat vagy esetleg van valami más út amit követni érdemes ... nagyjából ennyi kérdésem lenne egyenlőre.
Jó fuvart mindenkinek .)