18 Wheels of Steel Haulin
  • LTomi
    Na, nem hirdetni akarok, de most írtam új cikket a Magyar Térkép honlapjára, egyfajta felhívás is a helyzetjelentésen kívül:

Üdvözlet mindenkinek! Van egy jó meg egy rossz hírem is. Kezdem a jóval: a map (a rossz hír ellenére) jól halad, már tényleg csak pár nap van a bétáig. A rossz hrem pedig az, hogy (egyelőre) nem tudom kijavítani azt a bugot, amiért nem lehet szállítani, és néha lefagy kamionrendelésnél. A hiba 2 .def fájl miatt van, amiket hiába javítok ki, lefagy a játék betöltéskor. Az ezen téren nálam okosabb emberek segítségét kérem, hogy mit kéne még kijavítani, mert szállítás nélkül nem túl izgalmas játszani. Ha valaki tud segíteni, akkor az lécci íjon a haulinhunmap[kukac]htst[pont]hu e-mail címre! Lehet, hogy ez a bug még sajnos a bétába is belecsúszik, ezért várjuk minél hamarabb a segítségeteket! Előre is kösz azoknak akik segítenek! Még azt szeretném hozzáfűzni, hogy a béta azért béta, hogy javítsunk rajta a kövezkező verzióig, és ezért mint már egy régebbi cikkben említettem, várjuk ugyanerre az e-mail címre ötleteiteket, tanácsaitokat a mappal kapcsolatban. Ezeket a tanácsokat is köszönjuk, ha írtok!