18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

www.sulyokg.hu

Nekem is kéne a magyarítás pach nélkül. Hol találom SCHWARZ?
Figyelj én nem a rapidról töltöttem le de hogyha jól sejtem nem a demót fogják a rapidra feltenni.

Garam93 THX a sofõrfelvételes munkarábírásos infót,
asszem nekem az maradt ki hogy még csak olyan cégnek fuvaroztam akivel nem vagyok szerzõdésben? mert nekem nincs $ jel sehol.
Köszöntem szépen Schwarz a munkásságodat, mûködik. Egy csillagocska jár még a neved mellé :)

Asus P5B-VM,Dual Core E2200, 2G DDR2 RAM, 400+200Giga Samsung tárhely, Ati HD3650 256MB DDR3

Dömping van ma kamionokból? Csak a 3Dartpolon 2 új van.

De akkor hogy lehet megcsinálni hogy teljes játék legyen?
Schwarz
micsoda megállapítás... adjak érte oklevelet?
ha megnézed mire válaszoltam, még tudni is fogod, hogy mi a sz*rt lehet letölteni

Mi az a windows?

Schwarz
Bakker, MIÉRT másolod a weboldalamat?

Mi az a windows?

dzsuvajoe
H? Te most magadnak valaszoltal?:)

Engem elõzz meg, ne a fogszuvasodást!

Schwarz
elkészült, lehet letölteni...

ehhez nem szükséges pecs, de a telepítés tovább tart!

Mi az a windows?

dzsuvajoe
Honlapjuk nincsé ezeknok?:) Én traktor szimulatort akarok!

dzsuvajoe
:) viccös vagy:) és milyen pecseket kö felrakni? V nem art kicsomiznia a dokumentumokba a base.scs-t mint a metal ban?

Schwarz
fel kell telepíteni <#idiota>

Mi az a windows?

dzsuvajoe
MIutan letötöttem kel vele valamit bûvészkedni:)?

dzsuvajoe
Mennyivel jobb ez mint a pedal to the metal?

A LETÖLTÉS ELÉRHETÕ!!

ITT ELÉRHETÕ

ÜDV: MRT CSAPAT 2006

---Hamarosan --- http://www.speedtest.net/my-result/2846695317

Schwarz
na mindjárt módosítom a telepítõt, h pecs nélkül is menjen...

Mi az a windows?

És akkor nem is tudom magyarosítani míg nem rakokfel peccset... Zsír, fõleg az legzsírabb,h peccset nem tok felrakni... FÚ de idegesítõ <#boxer>

Azért kösz a választ Schwarz.

Asus P5B-VM,Dual Core E2200, 2G DDR2 RAM, 400+200Giga Samsung tárhely, Ati HD3650 256MB DDR3

Schwarz
a magyarnak csak azért kell a pecs, mert a patch.scs-be pakol néhány fájlt, rakhatná a base.scs-be is, de mivel az hatszor akkora méretû, idõben is több mire winrar belerakja a filéket.

Mi az a windows?

Schwarz
ott térkép nincs, max képek, de az se biztos :)

Mi az a windows?

allock
nemazér, de ilyen hülyeségekkel nemkéne egybõl a fórumra rohanni, van egy Options menü is a gémben, elég lenne azt megnézni :(

#hhwnd

ÜDV MINDENKINEK
EGY KÉRDÉSEM LENNE A PÓTOT HOGY KELL LETENNI A CÉLÁLLOMÁSNÁL.

KÖSZÖNETTEL:SZURKOLO
roliairsuni
!!!UTÓJÁRA!!!

LETÖLTÉS:
http://rapidshare.de/files/33024932/18_WoS_Haulin.iso.html

Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Kamionos: Akkor gáz van...Nekem nem szakadt meg...De ami ott fent van ahogy elnéztem az demó változat...szóval azzal sokra nem mész,mert nem tud petchelni,bár én továbbra sem tudom patchelni a teljeset sem.

Ráadásul Schwarz magyarosítását sem tudom felrakni,mert azt írja,h legalább az 1.02es pacs legyen fent, azt meg már nem találom sehol.Szóval most se patch se magyarosítás. THX 1.06os peccs :@<#boxer><#boxer><#boxer>

garam93
#4597,4598:Amit bead a kis képben.ez nem idõre megy.
#4599:Dxtbmp.Azt a térképet a www.sulyokg.hu oldalról szedheted le de még nincs kész.

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

Spike31 akkor mit tegyek hogyha beírtam a kódot és megnyomtam az entert de azt írja ki hogy a mûvelet megszakatt és nem elérhetõ?elõre is kössz
MaxPayne
Megtudja mondani valaki hogy milyen progival lehet
saját skint készíteni a kamionra és a trailerre?
és nemtom ki volt az de berakott valaki régebben 1 olyan térképet
amin magyarország volt, hogy lehet magyarországon fuvarozni??

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

Valaki segítsen amúgy milyen számot írtatok be kódnak?
De nem idõre megy a játék?mert nekem a teljes kell!
#4577-re valaki???

Aege->[SToRmReGioN] guild lvl 4->Master21 lvl 52+ fire blader

Ablaktörlõt melyik gombbal tudom mûködésre bírni?

oh kössz
"Azt írja ki hogy a mûvelet megszakatt nem elérhetõ" sajnos
De ez teljesen ingyenes?igaz!
garam93
És még egy árulkodó nyom h beleszaladt a 2. kamion: az accord hátulja khm khm... Szóval eléggé meg van nyomva és nem tom, de sztem ez a másik kamion volt.

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

roliairsuni
sztem is összpréselték mer ha cak alászalad magától, akkor nem törik össze a 2. kamion, szal ez télleg durva

Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

gordon 24
Valószinü inkább nem vette észre hogy megáltak vagy elaludt. Ugyhogy ez mindenképpen durva.

Downhill!!

bocs ha 2-szer írom ki de nem látom hogy kivan írva a kérdésem.Szal hogyan tudom letennei a platót ha már a abban a forgó kamion plató formában vagyok me nyomogatok össze-vissza mindent de nem megy. A t-gombbal se mûködik.
FH12-es Volvo a 3Dartpolon! (a régebbi típus)

Schwarz
nem kell az összeset feltenni, elég a legutolsót

Mi az a windows?

garam93
#4581:odamész a hotelhez és ott van 3z betû ami a hotel jele.Megállsz a
#4578:betûnél és nyomsz egy entert amikor kiírja.És ha az idõcsúszka alatt ott van egy ugyanakkora kis ablak mint az idõcsúszka, akkor kattints rá h hire.És felvetted.Utána rámész h manage contracts és amelyik cégnek már szállítottál ott van egy ilyen: $ jel és ott rámész h create contracts és mindent(sofõr, kamion, pót) kiválasztasz és már menni is fog a sofõröd.Remélem értitek.:)

roliairsuni
tölcsd le a tejjeset

Sziasztok!

Nem tudtok valami crack-et, amivel nem kell megvenni a játékot??
Kérlek segítsetek
Most tettem fel pár napja a 18 wheels Haulint
és nem tudom a sofõrt hogyan kell alkalmazni,
már két kamionom van de nem tudom hogy a felvett sofõrt hogyan tudom rávenni hogy beüljön és
õ is dolgozzon mint én smile.gif
légyszi segítsetek mert ez nagyon bosszant.
[email protected]
mailre
Nekem aszt írja ki angolul hogy Unfortunately all drives of RapidShare.de are full right nuw.
valaki a #4577 re?

Scottt
Thx sofõrt h tok alkalmazni(megnéztem a f.a.q.-t)mert oda megyek pihi helyhez ott a fehér bigyóhoz ott megnyomon az n et utána??? meg h tok céghez elszegõdni?????

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

hy all nem lehetne egy ventrilo vagy ts szobank es ugy elvezetesebben lehetne nyomni a gamet!