18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
asszem nekem az maradt ki hogy még csak olyan cégnek fuvaroztam akivel nem vagyok szerzõdésben? mert nekem nincs $ jel sehol.
Asus P5B-VM,Dual Core E2200, 2G DDR2 RAM, 400+200Giga Samsung tárhely, Ati HD3650 256MB DDR3
ha megnézed mire válaszoltam, még tudni is fogod, hogy mi a sz*rt lehet letölteni
Mi az a windows?
ehhez nem szükséges pecs, de a telepítés tovább tart!
Mi az a windows?
Engem elõzz meg, ne a fogszuvasodást!
---Hamarosan --- http://www.speedtest.net/my-result/2846695317
Azért kösz a választ Schwarz.
Asus P5B-VM,Dual Core E2200, 2G DDR2 RAM, 400+200Giga Samsung tárhely, Ati HD3650 256MB DDR3
Mi az a windows?
#hhwnd
EGY KÉRDÉSEM LENNE A PÓTOT HOGY KELL LETENNI A CÉLÁLLOMÁSNÁL.
KÖSZÖNETTEL:SZURKOLO
http://rapidshare.de/files/33024932/18_WoS_Haulin.iso.html
Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
Ráadásul Schwarz magyarosítását sem tudom felrakni,mert azt írja,h legalább az 1.02es pacs legyen fent, azt meg már nem találom sehol.Szóval most se patch se magyarosítás. THX 1.06os peccs :@<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
#4599:Dxtbmp.Azt a térképet a www.sulyokg.hu oldalról szedheted le de még nincs kész.
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
saját skint készíteni a kamionra és a trailerre?
és nemtom ki volt az de berakott valaki régebben 1 olyan térképet
amin magyarország volt, hogy lehet magyarországon fuvarozni??
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Aege->[SToRmReGioN] guild lvl 4->Master21 lvl 52+ fire blader
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
Downhill!!
#4578:betûnél és nyomsz egy entert amikor kiírja.És ha az idõcsúszka alatt ott van egy ugyanakkora kis ablak mint az idõcsúszka, akkor kattints rá h hire.És felvetted.Utána rámész h manage contracts és amelyik cégnek már szállítottál ott van egy ilyen: $ jel és ott rámész h create contracts és mindent(sofõr, kamion, pót) kiválasztasz és már menni is fog a sofõröd.Remélem értitek.:)
Nem tudtok valami crack-et, amivel nem kell megvenni a játékot??
Most tettem fel pár napja a 18 wheels Haulint
és nem tudom a sofõrt hogyan kell alkalmazni,
már két kamionom van de nem tudom hogy a felvett sofõrt hogyan tudom rávenni hogy beüljön és
õ is dolgozzon mint én smile.gif
légyszi segítsetek mert ez nagyon bosszant.
[email protected]
mailre
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"