Rendben Morden, értetem én az álláspontodat :). Mint mondtam én teljesen más szögből tekintek a játékra. Egyáltalán nem vagyok nacionalista, ha a népemet trógernek és földönfutónak, vagy gazdagnak és büszkének, esetleg technikailag fejlettnek vagy innovatívnak állítják be azt mind mind magaslról lesz@rom. Nem ezeket a jegyeket figyelem egy játékban, nem is próbálom kötni a valósághoz sohasem. Ha egy játékkészítő pl amcsi, kemény nacionalista és annak jegyében állítsa be a játékát attól még ugyanúgy el tudol vele lenni, mindha egy európai, de akár ázsiai (hát még itt aztán mennyi kemény nacionalista játék van :) cég fejleszt valamit, és ugyanúgy nacionalista leheleteket is visz bele a saját javára. Az ő dolga, ha ezt jónak látja és másoknak is tetszik akkor miért ne tenné? Nagyon sok nacionalista sárga is van akiknek direkt jó pont a sárgacentrikus 1 játék. Ugyanez van a filmekben is, ha pl néger film megy akkor abban csak néger játszik, de poénból beleraknak 1 sárgát vagy fehéret is aki kötelezően kövér, szemüveges és teljesen idióta, persze jól is szivatját útközben. Lehetnék akár vérig is sértve az ilyen poénokon az összes játékban vagy akár a filmekben is, de mind mondtam nem vagyok nacionalista, és teljesen hidegen hagynak ezek a témák. Ha egy dolog poénos akkor nekem az fog számítani, nem az hogy amcsi vagy afrikai vagy ázsiai, netán magyar poén.