Nem haraxok Morden, az sohasem gond nálam ha valaki kifejti a véleményét. Az EA-nál nem igen vannak valamire való programozók, de a grafikusaival se vagyok megelégedve.... lenne több gondom is velük, de nagyon sok pénzük van és sok embernek tetszik amit csinálnak, szal biztosan nekik van igazuk. Nincs értelme paráznom a "minőségükre".
"can i get some shoes at least?", "this hammer is heavy...", "aren't we suppose to get better tools?" "Owwww, ok ok i will work!" stb, srb szövegek szerintem nagyon is poénosak voltak. Valami kegyetlen rabszolgatartónak érezhette az ember magát az egér mögött. Amikor meg a kifejlesztettem a "cipőket" amitől gyorsabban dolgoztak akkor estem igazán hátra a székkel, mivel még meg is köszönték "thank u 4 the new shoes :D"
Lehet, persze hogy valakinek ellenszenvesnek, erősnek, rasszistának vagy faji megkülönböztetőnek tünnek ezek a poénok, de nekem teccettek és szerintem még érdekesebbé tették a gammát. Persze ez ugyanún mint a dolgok nagy része személytől függ.
Anthrax-szóró "TRAKTOR" volt, az ember meg (lehet, hogy csak nekem de) teljesen úgy tünt mindha vizelne az ellenre xD a sárga "projectile"-jével. és volt benne "Anthrax BETA" meg "Anthrax GAMMA".
Ez a játék nem a komolysága miatt tetszett, nem is annak lett szerintem beállítva és nem ís úgy kezeltem. Az egész teljesen valótlan volt, egy nagy adag komédia. Sámliról indítható rakétával a migeket és az f-16 osokat kilőni? vagy pl a generalsok közül is pont az egyetlen nő aki ráadásul szőke is a legerősebb minden téren? (lehet, hogy handicap a férfiaktól :) vagy az önfelrobbantó kocsi miközben a célpont felé irányítod megkérdezi hogy "why don't u drive? :)"
Szóval szerintem vicces és jó volt, nem is értékeltem sohasem úgy mint egy véresen komoly, maximálisan valósághû stratégiát.
Nekem, különben is jobban bejönnek a "laza" beállítottságú játékok, mint a komolyak és a reálisak. Ha ez kell akkor inkább kimegyek az életbe és dolgozok, üzletelek, managelek vagy mittomén. A játék elsősorban szórakoztasson, ekkor pihenni akarok és nem ugyanazt virtuálisan csinálni mint az életben. Persze, mint minden más amit gondolok is teszek, ez is személytől függő :)