• NEXUS6
    "Bármilyen programot meglehet írni rá, csak érteni kell hozzá, és foglalkozni vele, persze perekkel könnyebb pénzt összeszedni mitn melóval."
    Na ja csak azt se feledd el, hogy a M$ szépen beledolgoz jó sok mindent a winbe, hogy a legfontosabb, de nem konkurens programokkal való kompatibilitást biztosítsa!!! Ha csak egyszerüen nyílt, hozzáferhető szabványokkal dolgozna akkor lenne igazad.

"Aki nem akarja, nem használja. Nekem csak megkönnyíti a munkám hogy egyből van win messenger is, telepítés után, persze egyből felrakom az MSN messengert is, ugyanúgy ahogyan az ICQ-t is. Nem értem ezen mér problémáznak"
    Na jó de akkor írd már le, hogy mik azok a minimális képességek, amit egy OS nek tudnia kell, ezáltal miben több a win annál. És hogy amikor te fizetsz x összeget az OS-ért akkor valójában miért fizetsz mit kapsz ingyen? (Az árukapcsolás a trösztellenes törvények értelmében tilos!!!)

"Persze ez itt az erőfitoktatásról szól, és ki a keményebb... Az EU azért is megmutatja. Programot írni nem tudnak, de mivel ez nem megy, akkor perrel szedik össze a pénzt..."
    Igen erőfitogtatásról is szó van, de azért a EU bizottság fő területe nem a szoftver fejlesztés kiadás, bár lehet hogy valamiről lemaradtam.;)

"kérdés: melyik az a cég, amelyik ha hatalomra kerül nem arra törekszik hogy még több hatalma legyen? A kiscégeknek most fáj hogy nem ők a nagyok és a nagyok megpróbálják őket eltaposni. De kérdezem én, ha ők lennének a nagyok, ők nem törekednének monopóliumra és a többi cég eltaposására? ez tiszta üzlet. Felesleges ez a hőbörgés. Akinek nem tetszik hogy a M$-t ekkora részt hasít ki ezekbőla szegmensekből az nyugodtan áttérhet Linux-ra vagy ami épp tetszik, van választék."
    Kérdés: hallottál már olyanról, hogy gazdasági versenyhivatal? Mert amiket itt most leírtál azok alapján ez a szervezet fel fog jelenteni, ha ilyet csinálsz!

"megfelelni megfelel, de úgyis belefognak kötni valamibe. Ha nincs mibe, akkor miért van naptár meg óra, meg számológép benne. Passziánszt is szedjék ki mert monopól helyzetbe hozza a windowst a játék piacon.."
    Nem felel meg. Az M$ már rég monopol helyzetben van bizonyos szempotkból, ez pedig törvényellenes.

"szánalom."
    Egyetértünk!;)