BlackRose#48
:) nem a büntetés miatt, azt baromságnak tartom, főleg, hogy ha a bíróság is úgy dönt akkor azt az MS az EU felhasználokkal fogja megfizettetni. :) azért mert kár, hogy az EU polgári (kontinentális) jogrendszerében nem létezik TRIAL BY JURY mert ha lenne, akkor választhatnának 50-50 arányban az MS éltetőkből és az MS gyűlölőkből, és ha a JURY egységes véleménye kellene, akkor soha nem lenne vége :)
Persze, hogy az MS-nek a törvények szerint kell működnie, a baj csak ott van, hogy az EU törvények olyan kétértelműek (ezt nem én mondom, hanem elismert jogászok), hogy esetenként lehet jobbra is és balra is dönteni, és ezt még jobban megnagyítja a kontinentális rendszer az a tulajdonsága, hogy hasonló eseteknél nem alkalmazzák a múlt eseteinek végeredményét, mint pl. az USA jogrendszerében (Johnes v. USA vagy hasonló). Különben nem arról van szó, hogy 280 milla sok vagy kevés, hiszen az MS nyeresége kb. 7 milliárd USD évente, emelett kb. 38 milliárd USD készpénzük van (cash and cash equivalent) ami persze kevesebb az egy évvel ezelőtti 60+ milliárdtól, mert ugye 32 milliárdot kiosztottak osztaléknak a részvényesek között (igen a Billy a saját részét az alapítványába fizette ezt be, mig Randy nevű barátom akinek csupán 500 MS részvénye van (kb. 1500 USD osztalék) elment egy kis tengeri nyaralásra egy luxushajón - nem kell sajnálni ugyanis a pasi egy keményen dolgozó ember akinek még nincs saját lakása sem, csupán az USA fizetés elég, hogy egy részét befektesd és mivel ott nem a bankban tartják a pénzüket, hanem általában részvényekben... na erről van szó). Szóval a 280 milla az nem valami gond, de itt nem is erről van szó, itt arrol van szó, hogy az üzletbe keverték a politikát és még ha a Microsoft bűnös is (ezt ugyan én nem tudom), a politika bekeverése miatt én az ő oldalukon állok, ugyanis tele van már mindenem a politikusokk térnyerésével, egyszer már meg kell őket valakinek állítani, a hatóságok is tisztára politika lettek már semilyen jogi vagy igazságügyi alapok nem érvényessek a rühes politikusok mindent felzabálnak, elfoglalnak, aki 2 héttel ezelőtt lett hivatali politikus az többet volt már TV-n mint John Wayne, pedig az öreg cowboy majd 200 filmben játszott és kb. 60 év előnye volt... sőt többet látom őket mint a híradó bemondóját, pedig annak az a dolga, hogy a TV-n legyen... szóval elképesztően rühelem a tehetetlen, buta de peldátlanul pofátlan bagázst. Drukkoljunk a kisembernek és ha hiszitek ha nem az MS ebben az esetben a kisember, mégha nem is olyan pici, gyenge és jelentéktelen mint ahogy sokan gondolják.