turul16#32
"Próbáltam linux-ot is. De az nagy szar. Persze lehet szeretni azért, hogy véget nem érő bütykörészés van vele, hogy működjön, jobb, mint pár Windows platformos játék. És azok a kedves kernel fordítások! Lehet mondani (belekeverve mindent), hogy a linux stabilabb. Hát 5 perc alatt fagyott le SuSE 9 nálam. Öröm volt nézni. Ment is vissza a Windows."
Ilyen alapon még mindig DOS-t használnék. linux nem windows alapján eltudod dönteni szerintem, hogy való neked a linux/bsd vagy nem.
SUSE valmiért nekem se jön be, olyan windows érzésem van amikor látom. (Egészen máskép is kell konfolni, mint a lent említetteket)
Ha csak ismerkedni akarsz a linuxal probáld ki pl. a legujabb Knoppix Live DVD-t. Ha megtetszik felteheted a winyóra is.
Érdemes debian-t és slacware -t kiprobálni, ha fejlesztő vagy megprobálkozhatsz egy gentoo val is, de ott forráskódbol divat feltenni mindent (Az meg idő).
Nekem is fagyot már meg linux, de az utóbbi években, a vidkártya kimozdulása volt csak az oka (Azóta meghuztam a csavart :) ). (Régebben mindenféle test kerneleket tettem fel többek között, szarul konfoltam ilyesmi)