Last Chaos - MMORPG -
-
A Tool Aid-eket SP farm közben szedtem össze, két hétig farmoltam, csak most meguntam, ezért trainelem a Pet-em. Simán fél óránként dobálnak egy-egy Tool Aid-et, nincs hiány belőlük.
Igen, upgradeltem már fegyvert, az enyém lvl 29-es, és +7-es upgrade van rajta. Szóval Smelting Stone: a lényeg, hogy a Smelting Stone legalább akkora szintű legyen, mint a fegyver, vagy páncél, amire rá akarod rakni. Tehát ha lvl 10-es a fegyvered (most csak mondtam valamit), akkor legalább lvl 10-es Smelting Stone kell az upgrade-hez. Ha nagyobb szintű a kő, nem baj, de nincs nagyobb esélyed a sikerre. Szóval a lényeg az, hogy +3-ig a fegyvert/páncélt nyugodtan upgradelheted, mert ha nem sikerül, akkor nem lesz semmi gond. A gond akkor van, ha +3-ról akarod +4-re upgradelni, mert akkor ha nem sikerül, egyből töri a tárgyat, vehetsz újat helyette. +3-as tárgy fejlesztésénél az úgynevezett Heaven Stone-t szokták már alkalmazni, mert nagyobb eséllyel lesz sikeres a dolog (50% a sikerre). A piacon 1.000.000 arany körül mozog az ára, de szerencsés esetben már tudtam venni 850.000-ért is. Itt egy link az UPGRADE tudományáról, olvasd el (ja, magyar nyelvű): UPGRADE