Last Chaos - MMORPG -
  • Roger6
    Egy kérdést szeretnék felétek intézni.

Szóval történt tegnap, hogy átzúztam a Prokion Templomba egy kis SP farmolásra, és party-ba keveredtem egy Healer-el. A party equal volt, így a felvett tárgyakat a szerver osztotta el, mindegy ki vette fel, a pénzt meg ugye felezte. A baj ott kezdődöt, hogy az egyik szörny dobott egy Heaven Stone-t, mire a másik karakter felvette, de a szerver nekem osztotta. Ahogy ezt meglátta, kilépett a party-ból, majd 5 perc múlva tért vissza ötödmagával, és követelte az ő Heaven Stone-ját. Persze egyből cheater voltam, meg hogy elloptam az ő Heaven Stone-ját, adjam vissza neki azonnal. Én akkor úgy láttam, hogy nincs alapja a követelésének, hiszen én sem szóltam egy szót sem, amikor kétszer is 22-es lvl +4-es armort kapott, én meg small healing potiont, hiszen tudtam, hogy a szerver osztja a dolgokat, így beleszólásom nincs ebbe a folyamatba. Ha PVP szerveren lett volna, akkor valószínű ott helyben kivégeznek öten, szó nélkül, de nem ott voltunk. A durva az, hogy egy másik karakter (aki csak külső szemlélő volt) is neki adott igazat, mert hogy ő vette fel, mégsem ő kapta. Tegnap még simán kiröhögtem őket, és farmoltam tovább SP-t, de ma így utánagondolva talán vissza kellene adnom neki a követ? Ti mit gondoltok? Helyesen cselekedtem, hogy megtartottam, vagy az lett volna az igazán lovaghoz méltó viselkedés, ha odaadom neki? Légyszi mondjatok véleményt erről.

Köszönöm!