493
Last Chaos - MMORPG -
  • wordsworth
    Bejön a jaték így olvasgatva, szerintetek rogue? :)
  • mikszer
    Ez csak akkor van, ha kiléptél (vagy kifagyott) és azonnal vissza akarsz lépni. Akkor hiszi, hogy még bent vagy. Akkor is ezt írja ki, ha aznap először indítod?
  • fejbefejsze
    Q: Whenever I try to log into Last Chaos I get a "Timed Out" message. What does this mean?

A: Timing out occurs when a player gets disconnected from the server and then immediately attempts to log back in. The server believes that you are still logged into the game. The best thing to do is wait 10 minutes and then reattempt log in.
    (If problems still occur you may have to Re-install the game client)
  • tarrosi
    Nekem is ugyanez van.
  • Roger6
    Lehet nagy a ping-ed, akkor szokta kiírni. Állíts le minden letöltést/torrentet, MSN-t, szóval mindent, ami a netet zabálja. Nekem be szokott jönni.
  • fejbefejsze

Nem tudok bejelentkezni a játékba.

Azt írja a login ablak miután beírom a jelszót és a user namet ,hogy "Timed out" és semmi.

A weboldalon wiszont be tudok jelentkezni és a jelszómat is lecseréltem gyorsan.

Mi van? Ti be tudtok jelentkezni?

• tarrosi
    Sárkánnynál
  • tarrosi
    Kössz! Én is valami hasonlóra gondoltam.

Szerintetek mit lenne érdemes egy sérkánnynál fejleszteni??
  • fejbefejsze

Szerintem a sárkányokat neveld fel. Aztán jópénzért add el.
    Szintlépésenként cserélgesd öket. Akkor nem sértödnek meg annyira.

Milyen parasztokkal találkoztam a hétvégén. Ruszkik najahh.
    Tobzodunk egy templomban többen orkokkal, s gyanusan hamar meghal a karakterem. 8)) A végén kiderult azért met a kis buzi ruszki nem az orkokat csépelte hanem engem. 8)))
    A csoffadék. ugyhogy vigyázzatok. Föleg a piros nevuekkel.

Csinálnak olyat is a szemetek ,hogy partyt ajánlanak fel csak ,hogy megnézzék hanyas szintu vagy aztán ha gyengébb a karid akkor elkezdenek csesztetni.

Valakinek van high lvl barbárja?
    Azoknál mire kell pakolni a Stat Pontot?

• tarrosi
    Hol lehet kitanulni a weapon crafting-et??
  • tarrosi
    Eladjam őket??
  • tarrosi
    szerintetek mit csináljak 1 felesleges sárkánnyal, 3 sárkánytojással és 2 Pan's flute-tal??
  • tarrosi
    kössz
  • mikszer
    Monnstone box - dupla katt és kapsz egy moonstone-t (többféléből egyet). Ezt (a moonstone-t) Randol közepén levő moon statue-nél válthatod be. Ez egy "félkarú rabló" szerű nyerőgép, ami mindig kiad valamit cserébe :D

A bányász skill 3 lépcsős. Alap - közép - "pró" :D a magasabb fajtájú adott szintjéhez (1-2-3) kell az alatta levőből is ez a szint. Szóval Advanced 2 akkor van, ha van basic 2 meg a középsőből a 2. Lvl3 ugyanez. Elvileg. Nekem nem volt vele gondom eddig :D

Lovat nem lehet Biancánál hagyni (storekeeper). Sárkányt se. :P
  • fejbefejsze

Abba lehet tenni a moonstonet.
    Nekem is van egy csomó. Tök jó ára van csak az a baj hogy nem tudom eladni sehogysem.

• tarrosi
    Mire jó a moonstone box??
  • fejbefejsze

Nem a Hatzring-en vagyok.

De ez a bányászás engem is kezd idegesíteni.
    Tegnap egyhuzamra megtanultam a basic minning 1-2-3at.
    Aztán az advanced minnig lv1 et.
    Aztán kiléptem.Ma megtanultam "állítolag" az lv2-őt 36Sp ért.
    Viszont ami érdekes ,hogy az Sp-t levonta viszont a szintet nem kaptam meg 8(((( az továbbra is lv1 Sp36.

Lv2 höz pedig 72 sp kér megint.

Ez most mi? Több szintes oktatás?

• Roger6
    Miért lehet az, hogy még mindig nem engedi megtanulni az Advanced Mining lvl 2-t, pedig már megvan a Basic Mining lvl 3-am is, amiről azt írja, hogy hiányzik. A másik karakteremnél ugyanez a helyet van. Kicsit idegesít, mert szeretném már kimaxolni ezt a hülyeséget...
  • Roger6
    Hát ha Hatzring-en vagy, és megbízol bennem, akkor segítek átadni a Pet-et a másik karakterednek. Lehet olyat is, hogy odaadom a zsémet letétbe (kb. 250.000 arany), azt berakod a Storekeeper-hez, a másik karakterrel meg felveszed, aztán visszacseréljük a lóra.

Más: hol tudok venni production manual-t? Akarok készíteni egy egyszerűbb kardot, kitanulom ezt a szakmát is, csak nem tudom, honnan szerezzek Manual-t hozzá.
  • tarrosi
    mire jó a poor moonstone??
  • fejbefejsze

A raktárosnál próbáltam persze.
    De nem lehet pet-et tárolni nála.

Az állatidomárnál nem mertrem próbálkozni nehogy elveszítsem a pet-em. Gondoltam megkérdezek olyasvalakit aki jártasabb ebben.
    állítólag "letétbe" lehet nála helyezni állatot csak
    nem tudom ,hogy aztán hogyan kapom vissza vagy másik karakterrel fel lehet-e venni.

• Roger6
    A Storekeeper-nél lehet olyat, hogy egyik karakterrel raksz be pnzt/cuccot, aztán a másikkal belépsz, és felveszed. Azt sajnos nem tudom, hogy lovaknál működik-e a dolog...
  • fejbefejsze

én ilyen esetekben szoktam kilépni a játékból és ujraindítani a gépet. pl tegnap este flawed stonet kellett volna vinnem a picsának de akár ,hogy utöttem nem adta.Pedig egy csapásra adni szokta.
    Ujraindítottam s már rendben is volt.
    De volt olyanom is ,hogy belassult megfagyott kirakott s mikor ujraindítottam közölte ,hogy ja a tök egészséges sárkányod azota meghalt fizessél és viasszakapod. 8)

Az advanced mining LvL1 et csak akkor lehet megtanulni ha már a basic minning fullon van. Gondolom ez logikus. 8))) Valami nálad jól összekeveredhetett akkor. Egyébbként mindet ugyanott lehet tanulni a profi bányásznál.

Szerintetek az animal trainer meg tudja csinálni azt ,hogy leadok nála egy pet-et és egy másik karakteremmel pedig felveszem.?

Ha igen ,hogyan kell csinálni?

• Roger6
    Most akartam maxolni a bányász képzettségemet, mert van 290 SP-m, erre azt írja ki, hogy tanuljam meg a Basic Mining lvl 3-at, de nekem már van Advanced Mining lvl 1-em. Ezt nem értem. Szóval ezek szerint az alap bányászatot nem tanultam meg 3-as szintre? Azt hol tudom megtenni (mert a Professional Miner-nél nem lehet)?
  • fejbefejsze

No én arra gondoltam ,hogy mivel jó lovag vagyok és utálom a barbárokat , létrehozok egyet s farmert csinálok belöle. 8)
    Addig a szintig elviszem ,hogy top level legyen bányászatból meg kertészetböl. Igy nem veszi el a skill pontot más karakterektöl és ha kö vagy növény kell csak elzavarom a bányába meg a kertbe.

A másik amikor szakosodik egy karakter akkor tényleg elveszíti az addigi stst pontjait ami van meg azt is amit már felpakortál a babára?

• Roger6
    Jaj mégvalami Mikszer!

Először is köszönöm a segítséget! Másodszor pedig azt szeretném kérdezni, hogy hányas szintű Guild tudja lock-olni az XP-t? Mármint a XP donation-t 100%-ra állítani. Eddig úgy tudtam, hogy 6. szintű Guild kell, de egyik barátom meg 8-as szintűt emleget. Most akkor mi az igazság?
  • mikszer
    Nekem nincs lvl 3-as miningem, tool aidet veszek és kész :D
    A "gyári" questek kb 90 %-át megcsináltam (a maradék szintlépés miatt megszakadt, vagy kimaradt). Hát ha extrának számít, hogy pl. ráküld valamilyen dögre, hogy szedj össze X db valamit, amit eldob, de legalább 2-3-szor többet kell belőle kinyírni és így kapod az XP-t ezerrel, ezt leszámítva semmi különös. Mondjuk, amikor már 6szor adta ugyanazt a questet, de már rég magasabb szintű voltam, mint a szörny, akkor már nem vállaltam el újra.
    Sp-farm - persze! A karaktereddel mind a 6 alszerveren mozoghatsz (ha pl Kataron vagy akkor Katar-1 - Katar-6 között bármelyikre mehetsz a karaktereddel). Így Non-PvP-n farmolsz ezerrel, aztán ha már jól felhúztad magad, átmész PvP-re írtani :D A Guildnél is kérdezd meg, hogy csak egy alszerveren vannak-e, mert az ők is mászkálhatnak az alszerverek között, max a "székhelyük" mondjuk a Katar-3.
  • Roger6
    Sokan mondták, hogy a bányászatot teljesen kifejleszteni nem éri meg, hiszen Tool Aid-el gyorsan tudsz sok követ/levelet/energiát kitermelni. Kicsit utánaszámoltam.

Ha nem akarod felfejleszteni a bányászati jártasságod maximumra, akkor:

- Tool Aid-et kapni a városban 15.000 aranyért általában (persze láttam már 10.000-ért, és láttam 50.000-ért is)
    - Ha Tool Aid-et használunk (amit 15.000 aranyért szereztünk be), akkor egy kő (Quality Stone, ami 5 pontot ad az éhségre) körülbelül 555 arany/db árra jön ki - szerintem ez abszolút korrekt, hiszen ez a 27 kő baromi sokáig elég a pacinak/sárkánynak

Ez az egyik megoldás, szerintem simán megéri a pénzét, ha nincs elég időd bányászni, vagy nem akarsz több SP-t "pazarolni" számodra felesleges dolgokra.

Nos, én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a munkahelyen is tudok játszani a játékkal. Na jó, ez így nem teljesen igaz, de a háttérben futhat a játék, miközben dolgozom, ez pl. tökéletesen jó bányászatra, vagy levél gyűjtésre. Reggel gamma beindít, három csákányt bevásárol, oszt irány a bánya-e! :) Óránként ránézek, hogy mi a helyzet, ha megy tönkre a csákány, lecserélem egyből, nem várom meg míg eltörik. És egész jó lehet vele keresni! Az előbb kifejtettem, hogy a Tool Aid-el bányászott javak kb. 555 aranyba kerülnek, viszont a városon belül el tudom adni őket 2-5000 aranyért! Általában 3000-ért árulom a köveket, és viszik is, mint a cukrot! Ha Tool Aid nélkül árulom őket, akkor még nagyobb a haszon. Érdekes ez a piac. Van, amikor 5000-ért elvisznek 50-60 darabot fél órán belül (nagyon nagy haszon van rajta), van amikor meg 2000-ért nem tudok órákon keresztül eladni egy darabot sem.

Mikszer!

Az lenne a kérdésem, hogy egy Non-PVP szerveren mennyire éri meg SP farmolni? Most értem el a 23. szintet a lovagommal, és arra gondoltam, hogy belépek egy 6. szintű Guild-be, ahol lock-olom az XP-t, és csak SP-re megyek. Aztán utánagondoltam, hogy mivel ez nem PVP-s szerver, így nincs akkora jelentősége, mint egy PVP-sen. Szóval szerinted mennyit érdemes farmolni egy ilyen helyen?
  • fejbefejsze

Hasznos köszi. Szép karik Gratula. 8)

Egy örök kerdes.
    Erdemes kifejleszteni az advanced mining Lv3 at? Ha jól tudom az a max.
    Szóval a maximumot. Több kavics jön össze?
    Tudom a Tool kitt a legjobb csak az a baj ,hogy boltban nem árulják a szörnyek meg csak néha dobálják az pedig nem elég.

Gyári quest eket csináltál egyébbként?
    Jelent valami extrát ha csinálgatod öket?

• mikszer
    > 34-es Clericem van, meg egy 31-es Assassin és egy 27-es Sorcerer XD (nem vagyok lovag...)
    > A guild tagok a guild fejlesztésébe nem szálltak be (ahogy azt Roger6 kérdezte), de nem is tudok róla, hogy ezt megtehetnék. Szerintem a vezetőt terhelik csak le vele :D (sajnos)
    > Sárga Coloring Crystal + ló = sárga ló. :D Én nem festem, pirosan vettem és tetszik
    > Úgy lett kék, hogy a rogue-mal leirtottam pár magasabb szintű piros nevű emberkét PvP-s szerveren :) (ettől a többi karim persze maradt fehér)
    > a jobbra lenti SHOPban kell turkálni. Korábban Item Mall volt, csak kicserélték a HUD-ot.
  • fejbefejsze

Ja majd el felejtettem bocsi.

és ,hogy lett kék a neved????
    8)))))))))
  • fejbefejsze

Nem kell ott falhoz állni. Egyszeruen kud el a rákba.
    Ez harcos játék nem leánynevelde. Játszd a szereped hiszen ez szerepjáték! Lovag vagy nem??? Nahátakkor ;)
    S ha nem akar menni lödd seggbe. Remélem nem LvL -5 ös karid van. 8)

Akkor valószínu a Paraszt klánba léptél be. 8)
    A jobb klánok megdobnak ruhával lovéval kövel levéllel és ha low level vagy akkor huznak rajtad egy pár szintet kérdés nélkul.
    Hiszen azért vettek be mert valamiért szimpi vagy. S nekik is érdekuk ,hogy erös embereik legyenek akik nem a bányában kuksolnak egész nap vagy ruhára gyujtenek hanem fightingolnak-huntingolnak.
    Ja és ha szimpi vagy még egy jóképu pet et is kapsz. 8)

Most az hogy valaki kiváncsiságból létrehoz egy klánt és toboroz bele egy csomó embert az szinte olyan mint ha benne sem lennél semmibe.

Jobbra lent nekem az van hogy shop. Abban kell turkálni?
    Egyébként festettetek már lovat?
    Hogy megy?
    át lehet festeni a szörét is meg a sörényét is kulön.
    Vagy hozzávágod a rikítósárga kavicsot és az egész rikítosárga lessz?

• mikszer
    >Hát nekem a klántagok marhára nem szálltak be a fejlesztésbe :P
    >Item Mall - Az Item Mall feliratú gomb jobbra lent a gyorsgombok felett.
    >Köcsög KS-előket ott kell hagyni a fenébe :) Vagy kiállni falhoz, és vagy megunja, vagy nekiáll ölni valamit, és ellopni tőle, ahogy ő korábban :D
    >Zöld nem lesz a neved. Kék. Nekem eddig semmi pluszot nem adott azon kívül, hogy a tulajdonságok lapon a "jó"-nál nem 0 áll.. ^^
  • fejbefejsze

Nekem is lenne kérdésem.

Tudtok valamit arrol miért jó az pontosan ha bezöldul a karaktered neve?

Ez valami olyasmi ,hogy ha valaki csak ugy megöl egy ártatlan karaktert akkor rosszá válik és ha sokat öl meg akkor nagyon gonosz lessz és a neve piros lessz.

Namost ha látsz egy piros nevut és megölöd akkor az egy jó pont neked.
    Ha sok pirosnevut ölsz meg nagyon jó leszel és a neved zöldre változik.

Na csak azt nem tudom ez jár-e valami extrával?
    Pl nagyobb sebzés jobb armor stb....

• fejbefejsze

Szerintem szard le öket apa! Palira vettek volna.
    Jól csináltad, buszke vagyok rád. 8)
    Na jah ezert jo a non-PvP szerver ha egyedul nyomulsz.
    Viszont ez egy jó példa arra is miert jó klánhoz tartozni.
    Ha pl erös klánban vagy akkor ilyen esetben ha igy körbevesznek messengeren tudsz uzenni a klántagoknak, és gyorsan meg tud jelenni melletted egy két LvL140 es karakter ,hogy segítsen. 8)
    Kitudja még egy jó kis klán háboru is kerekedhet belöle. Yummmeee!!! 8))

Sok a tirpák odafent vigyazz, az nem Oz birodalma.

pl A minap én is abban a templomban gyurtam.
    Miközben kaszabolom az Ork harcost megjelenik mellettem egy boszorka és vár. és vár. Szóval kivárta amíg legyengult az ork és ugy intézte hogy az utolsó lövés az övé legyen. 8(
    Aztán a pofátlan még bejelentkezett party ra.
    S megsértödött ,hogy vissza utasítottam. 8)

Soxor van olyan is ,hogy egy lo level kari elrohan ebbe a templomba és imátkozik meg pénzt igér az erössebb karaktereknek ,hogy huzzák fel.

Don't be shy and naiv. Legyél harcos és osszad öket.

=8()

• Roger6
    Egy kérdést szeretnék felétek intézni.

Szóval történt tegnap, hogy átzúztam a Prokion Templomba egy kis SP farmolásra, és party-ba keveredtem egy Healer-el. A party equal volt, így a felvett tárgyakat a szerver osztotta el, mindegy ki vette fel, a pénzt meg ugye felezte. A baj ott kezdődöt, hogy az egyik szörny dobott egy Heaven Stone-t, mire a másik karakter felvette, de a szerver nekem osztotta. Ahogy ezt meglátta, kilépett a party-ból, majd 5 perc múlva tért vissza ötödmagával, és követelte az ő Heaven Stone-ját. Persze egyből cheater voltam, meg hogy elloptam az ő Heaven Stone-ját, adjam vissza neki azonnal. Én akkor úgy láttam, hogy nincs alapja a követelésének, hiszen én sem szóltam egy szót sem, amikor kétszer is 22-es lvl +4-es armort kapott, én meg small healing potiont, hiszen tudtam, hogy a szerver osztja a dolgokat, így beleszólásom nincs ebbe a folyamatba. Ha PVP szerveren lett volna, akkor valószínű ott helyben kivégeznek öten, szó nélkül, de nem ott voltunk. A durva az, hogy egy másik karakter (aki csak külső szemlélő volt) is neki adott igazat, mert hogy ő vette fel, mégsem ő kapta. Tegnap még simán kiröhögtem őket, és farmoltam tovább SP-t, de ma így utánagondolva talán vissza kellene adnom neki a követ? Ti mit gondoltok? Helyesen cselekedtem, hogy megtartottam, vagy az lett volna az igazán lovaghoz méltó viselkedés, ha odaadom neki? Légyszi mondjatok véleményt erről.

Köszönöm!
  • fejbefejsze
    Hi!

Én úgy tudom a klán tagjai is beszálhatnak.

"Item Mall-ban vehető," Ez egy hivatalos bolt valahol mert nem találom?
  • Roger6
    Sziasztok!

Ha mondjuk létre akarok hozni egy 6. szintű Guild-et (összesen 1.000 SP), akkor az SP-t egyedül nekem kell összegyűjteni, vagy a Guild tagok is beszállhatnak SP-vel?
  • fejbefejsze

A királylányt még heallerrel sem lehet gyógyítani?? Ez tecik .)
    Én egy viszonylag erős lovaggal próbáltam meg kihozni ,de amig elötte kaszabolom az ellent addig biztos hátulról ráront valaki. Szal nem egyszerű.

Ló:ahogy szavaidból kiveszem a lovat jobb nyereg nélkül hagyni amikor megtartja az eredeti skilleket és erősíti a pajzsot támadást stb...

Az én lovam most 26 os. De ahogy egyre nagyobb lesz egyre több kavicsot eszik. Alig győzöm etetni. Alig futkorászik egy kicsit és már kong is a bele.

Kíváncsi lennék egy harciménhez mekkora kavicsbánya szükséges.

8)

Köszi az infókat. ;)

Jó kazabolást.

• mikszer
    Én a PannoniaHealers guild tagja vagyok (Sarissa-n)
    > királylány - nem lehet gyógyítani. Vagy leírtasz mindent, vagy elpatkol. :( eddig nekem se sikerült kivinni (jó, mondjuk a healer nem épp a tömegpusztító képességéről ismert...)
    > lovagom nincs.. passz.
    > ló: ha reseteled a skilljeit (pl eladni csak így lehet), akkor minden tech pontot visszakapsz. Lovat mountra tanítani lvl 37-38-nál javasolják. Amikor megtanítod mountra, az eddigi skilljeit (páncél, támadóerő növelése, stb) elveszíti, de tanulhat pár dolgot: két buff varázslatot és a "Cry" skillt, amivel magadra haragíthatod a közeli szörnyeket (hentelőknek javallott :D ). Ezeket már lvl 31-n is megtanulhatod, de hogy maxra vidd a skilleket (asszem 5-ös szintig), ahhoz kell a lvl 37 hogy legyen elég tech pontod. Emellett ha lovon ülsz, nem tudsz harcolni, nem tudsz varázsolni. Viszont gyorsabb, mint gyalog ^^
    >lovat átfesteni Pet Coloring Crystal vagy mi, Item Mall-ban vehető, vagy a "téren" 5-10 milla között mozog az áruk. Színtől is függ, úgy vettem észre.