Last Chaos - MMORPG -
  • Roger6
    Elég időigényes a karakterfejlesztés, de nem is szabad elsietni. Sokan beleesnek abba a hibába, hogy csak az XP-t hajszolját, hogy magasabb szintű legyen a karakter, Skill Point-juk meg nincs. Szóval én most 17. szintű lovag vagyok, de pár magasabb szintű karakternél is fejlettebb képességeim vannak (persze azért emberi mértékkel).
    Én is olvastam pár fórumon, hogy a Herbalizmus, meg Bányászat tanulása tök felesleges, de nekem nem tűnik annak. Mivel a társam csak keveset tud játszani, és nem akarja bányászattal/kertészkedéssel tölteni a drága idejét (hát ugye a barátnője mellett elég kevés ideje marad azért), ezért megkért arra, hogy én termeljek neki. Én meg abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a munkahelyemen is tudok foglalkozni a bányászattal/kertészkedéssel. Természetesen azért játszani, meg öldökölni nem tudok, de annyi időm mindig van, hogy 10 percenként ránézzek a karakterre, hogyan áll a dolgával. Így mire hazaérek a munkából, van elég Quality Sotone-om, meg Green Herb Leaf-em a pacinak, sőt a társamnak is tudok adni egy csomót, így nincs gondja a lovaknak. Ráadásul cserébe kapok tőle egy Tool Aid-et, amiben úgy egyeztünk meg, hogy a kitermelt javakat 60/40%-ban osztjuk el, mégis csak ő adta a boostert hozzá.
    Én már azon is gondolkodtam, hogy kereskedést csinálok belőle frankón. Kibányászok egy csomó Quality Stone-t, meg Greeb Herbal Leaf-et, aztán Randolban meg eladóm jópénzért, hátha valaki fizet azért, hogy ne kelljen bányásznia. Nem tudom van-e benne ráció, de jövő héten felhalmozok mindenből 100 db-ot, aztán kiülök egy egész napra üzletelni. Remélem csurran-cseppen pár arany a zsebembe...