Last Chaos - MMORPG -

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
igen

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Roger6
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy ez teljesen ingyenes MMORPG?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Darthmushroom
socibol melyk kaszt a jobb választás?

Darthmushroom
jelenleg 27s vok!!😛

Darthmushroom
már 26. és mostmár tuti orc sergeantokat kell õlnöm

mikszer
Ja, és ha 25-ös vagy, ne szerénykedj, Orc Sergeantokat írts ( a legerõsebbeket)

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

mikszer
Az normális 😊 mondjuk, ha szerzel pár boostert, "csuda dolgokra" leszel képes 😄
Sorcerem 25-rõl 26-ra 3 óra alatt (asszem volt tea time is, de nem biztos)
Roguem 25-rõl 29-re (!) 4 óra + 2 platinum blessed iris, 1 platinum skill pill meg vagy 50 Experience Point Booster és Skill Point Booster (a végén elfogyott, akkor jött az Effort Scroll meg az Experience Scroll <#idiota>
A healerem meg vagy egy hónapja 33-as szintû... és nem nagyon növekszik az experience...

Darthmushroom
dratan prokion templomba vok és 25s vok!!😄 de innen kezd naon lelassulni a fejlõdésem.

Darthmushroom
ok. thx

mikszer
vedd be magad a Dratanban levõ Prokion Temple-be 😄 Ott feltolhatod magad.
bár én 22-es szinten elõször a Junoban levõ Velpist temple-ben kezdenék, és úgy 24-25-ig ott is maradnék. Csak utána a másik. Akárki akármit mond, partyban könnyebb 😄

Darthmushroom
valaki tudna adni egy tippet h 20 és 30között h tudok gyorsan fejlõdni? mert 20ig simán elmekk most 22s vok de naon lassan haladok. és még 1 karival se értem el a 31t!!:S

mikszer
ja, és küldd el pm-ben a karaktered nevét 😊
hogy könnyebben megtaláljuk egymást.

mikszer
Armor trader 😄 Randolban az északi utcán (tehát a térképen a nyugati és északi kapu közti utcán) - amikor berak a játékba, általában arra néz a karakter. Dratanban ha a déli kapu felé mész, a kapunál balra.

Ya! Hol lehet ruhákat venni?! Mert még lv1-esekben vagyok...
(Staffos, tehát wizard)
Kösz a segítséget, az angol nyelvû oldalt olvasgatom már :-)
Lehet guild, de Chaos játék akkor jön szóba, ha nem tudok belépni Silkroadba :-S Tehát keveset vok fennt, ha így jó, mehet a guild.
Szerintem staff leszek (Silkroadban sem pvp-zek).

mikszer
nekem F1-F12-vel ÉS 1-9 gombokkal és mellettük tovább az ö, ü, ó gombokkal is mûködnek a gyorsbillentyûk 😄
A lényege, hogy ne kelljen mindig "A"-t nyomni, utána kiválasztani az akciót, hanem csak egy gomb megnyomásával aktiválhatod. (A healer karimnál ez nagyon is kell, gondold el, mire A - illetve S (Skills) gomb, Gyógyítás kikeres, rákattint, varázsol... a gyógyítandó személy már rég kifeküdt... 😊 )
Ja, és esetleg nem akarsz egy Guildhoz tartozni? Neenah nevû Rouge-om S3-on vezet egy guildot. 😊

mikszer
31-es szinten két "munka" (job)közül választhatsz mágusként.
Witch leszel, vagy Wizard.
A Witch használ Wandot, és egy rakat skillt tanul, amivel az ellenséget gyengíteni lehet, "a PvP istennõi" - ellenben egy kicsit gyengébbek a Wizardoknál.
A Wizard Staffot használ, és erõsebb a Witchnél. Igazi frontharcos: varázslatai erõs támadóvarázslatok, ám ellenséget "átkozó" varázslatai nincsenek.
A használt fegyver: a staff erõsebb ám lassabb fegyver. 31-es szint után is nyugodtan használhatod bármelyiket, a lényeg, hogy a Witch a spéci varázslatait CSAK Wand-dal tudja varázsolni, és ugyanígy a Wizard is csak Staffal tudja varázsolni a speciális (31 felett tanult) varázslatait. Errõl bõvebben: itt olvashatsz

És mitõl függ, ill. mikor lesz érdekes, hogy staff vagy wand (vagy mi) leszek?
Ya, Mage vok. Sarissa, Sarissa-3. ALT+1-3 megvan, viszont nem a sima numerikus 1-9 a gyorsgombok, hanem F1-F12.
"A" betû menü megvan, ha ott lehúzom a gyorsmenûre, mitõl lesz más, mint ha egérrel rákkantok egy mobra?
1-9 + ö?
Kösz az eddigieket :-)
mikszer
jobb alsó részen van a gyorsmenü. Az A gomb megnyomásával meg az "Actions" panelt tudod elõhozni. Ballal rákattintasz a választott akcióra és ráhúzod a gyorsmenüre. Arra a gombra, amelyikre akarod. Ugyanígy a Skillekkel is (S betû). Használni a 1-9 + ö gombokkal tudod. (nem a numpadon). Emellett jó ha tudod, hogy három gyorsmenü is van, az Alt+1, Alt+2, Alt+3 -al tudsz váltani köztük.
Wizard nem vagy, mert az nincs 😊 Vagy elf Sorcer vagy, vagy Mage (az alulöltözött csaj).
Melyik szerveren tolod?

Hi, most kezdeném e játékot, wizard vok, 2-es.
SRO-zom is, de itt fogalmam sincs, általában hogy mûködnek a dolgok.
Ami SRO-ban az F1-F2-stb-re lehet beállítani (pl. tûz effect, különbözõ glaviés vágások, stb.), azt itt hogy kell beállítani???
Elsõnek elég ennyi kérdés...
QuickHUN
Ne arra menj hol a legtöbb Magyar,mert ahol sokan vannak lagolni fog,inkább olyat keress ahol kevesen vannak ,és majd átmész azon belül az 1 es server-re😊

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

QuickHUN
Hali,én a Kataron tolom és ott a 4-esen,sajnos kicsit berágtam rájuk,igaz nagyon haladós ha van lóvéd,akkor 22 rõl 31 re, 2 óra alatt fel lehet tolni 😊
De nem küldték a pontokat és megáltam e miatt,gondoltam,ha vonják a lét és nem adnak nem játszok vele 😊
De jött a bocsi levél😊

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

oké és köszi a segítséget!

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

mikszer
lastchaos.aeriagames.com - innen lehet leszedni
Sarissán nem sok magyart látni, de lehet, hogy csak nem tudok róluk (ha látom, hogy valakit "ElfWaRrioR3520"-nak hívnak, abból ez valahogy nem derül ki... 😊 ) A többi szerveren meg nem játszom. Három karaktert így is elég játszani...
>szabi34 - hogyan szeretsz játszani? Pl titánnal "be a tömegbe aztán üsd ahol éred", míg egy healerrel ezt nem ajánlott.. Más-más játékstílusuk van a karaktereknek, de mivel egyszerre 4 karid lehet egy szerveren, csinálj többfélét, és amelyik tetszik, azt fejleszd inkább.

tucc nekem valahogy segíteni?😄honnan szeted le meg ienek😄
Sziasztok melyik szerveren találok több magyart?
és milyen fajta karit érdemes kezdeni?

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

mikszer
XD - az problémás lesz.. 😄

az igen nekem csak Katar server van😄xD
mikszer
Én még mindig játszom 😄
Sarissa 3-on vagyok fellelhetõ (a húgommal egyetemben)
Magyar Healereknek: PannoniaHealers guild (Keresd FirstmAid-et)
egyéb kalandozóknak: DinnyeHUNterZ guild (Keresd Neenah-t)
(vagy keresd ElKhaim-ot, és majd belépek az elõzõkkel 😄 )

õõ azt szeretném kérdezni az aktív játékosoktol mi a nevük van e clan és be e vesznek?😄
sziasztok még LC-ztek??😮
mikszer
Én pl igen 😄 meg a húgom is.

QuickHUN
Sziasztok valaki játszik még ezzel ?😊
Áttértem 😊

58 as a titánom sokkal jobba lettek a skillek mint voltak a fejlesztés után cudarr néven megtaláltok

hello játszik valaki a Katar 4-es szerveren ha igen jól jönne egy kis segitség pl ha van egy sárkányom azt kell etetni és mivel? kössz ja és Telkin néven nyomom a játékot
Gubberx
aham^^

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

van itt valaki?
mennyi a játékban a max szint?
na most szedem a gamet mert a mostani mmo-ba befordultam ugy olvastam itt a katar szerverek között lehet ide oda ugrálni erõsitsetek meg plz
Bally
helyes! én kataron vagyok de amasikkak nem tudom miennek én ezen vok csak eztomn ajánlani.

Ryleh
hi...töltöm,töltöm,regeltem....
mellik szerora csusszak,ha elkezdem a gamét?
(Perfect world,L2 bejött...Archlordtól agyérgörcsöt kaptam)

ok thx

Gubberx
Sárkány tojást bármelyik monszta dobhat csak üssed õket szorgalmasan, de olcsóé árulnak a playerek is, magyar meg mindenhol van rengeteg.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

hi al!! megtudná mondani valaki meik szerveren van sok magyar és hol lehet sárkánytojást találni elõre is kössz<#circling>

Bally
Hali!Hány level van a Last Chaosba?

Gubberx
Thx^^ picit ottragadtam most silkroadban 😊

huh idejét se tudom mikor írtam sg-n utoljára 😄
jaja HC gamerkedünk 😄
tanulni ?
egyetemista vagyok, ott nem kell tanulni <#banplz>
Ayna nevében is köszönjük 😄
kezdem élvezni az 50+ -t =)
lenyomom most aynat meg a gallt és akkor elsõ leszek 😄

Huhh de régen jártam errefelé...
Gubberx eltávoztál közülünk de visszavárunk...
Elnaira és Aynara meg tényleg hardcore Gamerek. (Bakker ti mikor tanultok???)
:-)
Elismerésem a játékban elért eredményetekhez!