Last Chaos - MMORPG -
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt szeretném kérdezni, hogy ez teljesen ingyenes MMORPG?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
Sorcerem 25-rõl 26-ra 3 óra alatt (asszem volt tea time is, de nem biztos)
Roguem 25-rõl 29-re (!) 4 óra + 2 platinum blessed iris, 1 platinum skill pill meg vagy 50 Experience Point Booster és Skill Point Booster (a végén elfogyott, akkor jött az Effort Scroll meg az Experience Scroll <#idiota>#idiota>
A healerem meg vagy egy hónapja 33-as szintû... és nem nagyon növekszik az experience...
bár én 22-es szinten elõször a Junoban levõ Velpist temple-ben kezdenék, és úgy 24-25-ig ott is maradnék. Csak utána a másik. Akárki akármit mond, partyban könnyebb 😄
hogy könnyebben megtaláljuk egymást.
Lehet guild, de Chaos játék akkor jön szóba, ha nem tudok belépni Silkroadba :-S Tehát keveset vok fennt, ha így jó, mehet a guild.
Szerintem staff leszek (Silkroadban sem pvp-zek).
A lényege, hogy ne kelljen mindig "A"-t nyomni, utána kiválasztani az akciót, hanem csak egy gomb megnyomásával aktiválhatod. (A healer karimnál ez nagyon is kell, gondold el, mire A - illetve S (Skills) gomb, Gyógyítás kikeres, rákattint, varázsol... a gyógyítandó személy már rég kifeküdt... 😊 )
Ja, és esetleg nem akarsz egy Guildhoz tartozni? Neenah nevû Rouge-om S3-on vezet egy guildot. 😊
Witch leszel, vagy Wizard.
A Witch használ Wandot, és egy rakat skillt tanul, amivel az ellenséget gyengíteni lehet, "a PvP istennõi" - ellenben egy kicsit gyengébbek a Wizardoknál.
A Wizard Staffot használ, és erõsebb a Witchnél. Igazi frontharcos: varázslatai erõs támadóvarázslatok, ám ellenséget "átkozó" varázslatai nincsenek.
A használt fegyver: a staff erõsebb ám lassabb fegyver. 31-es szint után is nyugodtan használhatod bármelyiket, a lényeg, hogy a Witch a spéci varázslatait CSAK Wand-dal tudja varázsolni, és ugyanígy a Wizard is csak Staffal tudja varázsolni a speciális (31 felett tanult) varázslatait. Errõl bõvebben: itt olvashatsz
"A" betû menü megvan, ha ott lehúzom a gyorsmenûre, mitõl lesz más, mint ha egérrel rákkantok egy mobra?
1-9 + ö?
Kösz az eddigieket :-)
Wizard nem vagy, mert az nincs 😊 Vagy elf Sorcer vagy, vagy Mage (az alulöltözött csaj).
Melyik szerveren tolod?
SRO-zom is, de itt fogalmam sincs, általában hogy mûködnek a dolgok.
Ami SRO-ban az F1-F2-stb-re lehet beállítani (pl. tûz effect, különbözõ glaviés vágások, stb.), azt itt hogy kell beállítani???
Elsõnek elég ennyi kérdés...
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
De nem küldték a pontokat és megáltam e miatt,gondoltam,ha vonják a lét és nem adnak nem játszok vele 😊
De jött a bocsi levél😊
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Sarissán nem sok magyart látni, de lehet, hogy csak nem tudok róluk (ha látom, hogy valakit "ElfWaRrioR3520"-nak hívnak, abból ez valahogy nem derül ki... 😊 ) A többi szerveren meg nem játszom. Három karaktert így is elég játszani...
>szabi34 - hogyan szeretsz játszani? Pl titánnal "be a tömegbe aztán üsd ahol éred", míg egy healerrel ezt nem ajánlott.. Más-más játékstílusuk van a karaktereknek, de mivel egyszerre 4 karid lehet egy szerveren, csinálj többfélét, és amelyik tetszik, azt fejleszd inkább.
és milyen fajta karit érdemes kezdeni?
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Sarissa 3-on vagyok fellelhetõ (a húgommal egyetemben)
Magyar Healereknek: PannoniaHealers guild (Keresd FirstmAid-et)
egyéb kalandozóknak: DinnyeHUNterZ guild (Keresd Neenah-t)
(vagy keresd ElKhaim-ot, és majd belépek az elõzõkkel 😄 )
Áttértem 😊
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
mellik szerora csusszak,ha elkezdem a gamét?
(Perfect world,L2 bejött...Archlordtól agyérgörcsöt kaptam)
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
jaja HC gamerkedünk 😄
tanulni ?
egyetemista vagyok, ott nem kell tanulni <#banplz>#banplz>
Ayna nevében is köszönjük 😄
kezdem élvezni az 50+ -t =)
lenyomom most aynat meg a gallt és akkor elsõ leszek 😄
Gubberx eltávoztál közülünk de visszavárunk...
Elnaira és Aynara meg tényleg hardcore Gamerek. (Bakker ti mikor tanultok???)
:-)
Elismerésem a játékban elért eredményetekhez!