netrunner#27
Trianont egyáltalán nem magunknak köszönhetjük, mit te is írtad mi akkor az osztrák-magyar monarchi tagjai voltunk. Már a nevében is bennek van hogy nem voltunk független ország. Sőt nekünk a monarchia kulcskérdéseiben vajmi kevés befolyásunk volt.
Ha pedig az a sok kisebbség most a Magyarországon lenne akkor jobban élnének, csak 1 példa: Trianon előtt a nagy Magyarország teljes területét behálózó vasúthálózattal rendelkezett. Mit csináltak vele a románok mikor megkapták? 90%-át hagyták megrohadni. (ezt egy dokumentumfilben láttam)
A játékról meg annyit, hogy igenis nyíltam magyarellenes, de sajnos néhány pacifista hozzászólót ez a legkisebb mértékben sem hatja meg. Nem tudom hallottatok e tomcat mokka-beli szerepléséről az ügyben... az egészből Csiszárék (és az egész magyar média hallgatása) azt akarja kihozni, hogy nem azok a vitaszítók és mocskos nacionalisták akiknek van pofája kimondani, hogy "ez a játék Magyar ellenes és legalább ki kellene venni belőle a magyarokra vonatkozó részt"
gusztustalan mind a rómánok játékírók mind a magyar média hozzáállása...