368
-
scythe1992 #38 Ha jhól tudo cvan már ijen játék a címe:Oláh Action. -
Morden23 #37 Mi a ráknak? Hogy adjad alá a lovat? Csak azért csinálni egy játékot, hogy egy "legyen mivel válaszolnunk", és egész Európában rajtunk fognak röhögni, hogy a "hülye magyarok, meg a kretén románok egymást PC játékokban fikázzák". Na ez igazi hírnév egy államnak. Ezt szerintem hagyjuk csak meg a románoknak. -
W B #36 Ja amikor a Panzersben Budapest volt a pálya úgy vigáztam, minél kevesebb épület semisüljön meg.
De Most komolyan akkor csináljunk egy románellenes játékot! Jo?! -
Morden23 #35 Netrunner, ez azért lehet, mert Tomcat egy vérestorkú fasz. És ő tényleg az. Nem kicsit a magyar nemzet szégyene.
Egyébként Munkas-t jó lenne azért meghallgatni. Senki nem játszott még ezzel a játékkal, ki tudja, hogy mi van benne. -
#34 A Jó Éde Ku.. Any.-kat a sok mocskos Román Ge.ket
A gyurcsany meg ezeket élteti a Szlovakok is gec...k meg ezek a szemetek is Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúújjjj -
Epikurosz #33 2 Bed Design
helyesen: 2 Bad Design -
netrunner #32 bocs egy kicsit elsiettem és elirkáltam..
a románok rövid 'o', és az utolsó mondatba a 'nem' nem kell :-) azaz: "azok a vitaszítók és mocskos nacionalisták akiknek..." -
raingun #31 "románok 80 százaléka jelölte meg a magyarokat a románok legfőbb ellenségeként"
Elvették Erdélyt, én is félnék attól akit megloptam!
Kibaszott románok!
Most meg a Szlovákoknál is egyre szarabba helyzet, Vajdaságról ne is beszéljünk. -
#30 Egyszerű a képlet a magyaroknak kell írni egy olyan játékprogramot ahol a románok ellen irányul a harc.
Szerintem így lenne igazságos a csata. Mellesleg a románok sokkal primitívebbek mint a magyarok, csak gondoljatok bele hogy a cigányok nagy része honnan jött, és most nem indiára gondolok. Nem is fokozom tovább mert még rasszistának néztek :D -
Munkas #29 sazsmadar: Lehet, hogy tényleg korrigáltak a dolgon, de én ilyen szöveget nem olvastam. Persze nemrégiben láttam egy olyan román honlapot is, ahol az Erdélyi autonómia kérdéséről lehetett szavazni, és furcsa módon a támogató szavazat linkje nem változtatott az eredményen.
Morden23: Hát ezt nem tudom, nem néztem végig a képeket, de nem lepődnék meg rajta. Ez is csak a román (gyáva, intrikus) hadtörténelmet igazolná. Persze lehet, hogy ez nekik érték.
-
sazsmadar #28 Már mint most az enyémre gondolsz?
Egyébként az általad említett járékot nem ismerem. De ha így van akkor azellen pedig tiltakozzon az akit sért. -
netrunner #27 Trianont egyáltalán nem magunknak köszönhetjük, mit te is írtad mi akkor az osztrák-magyar monarchi tagjai voltunk. Már a nevében is bennek van hogy nem voltunk független ország. Sőt nekünk a monarchia kulcskérdéseiben vajmi kevés befolyásunk volt.
Ha pedig az a sok kisebbség most a Magyarországon lenne akkor jobban élnének, csak 1 példa: Trianon előtt a nagy Magyarország teljes területét behálózó vasúthálózattal rendelkezett. Mit csináltak vele a románok mikor megkapták? 90%-át hagyták megrohadni. (ezt egy dokumentumfilben láttam)
A játékról meg annyit, hogy igenis nyíltam magyarellenes, de sajnos néhány pacifista hozzászólót ez a legkisebb mértékben sem hatja meg. Nem tudom hallottatok e tomcat mokka-beli szerepléséről az ügyben... az egészből Csiszárék (és az egész magyar média hallgatása) azt akarja kihozni, hogy nem azok a vitaszítók és mocskos nacionalisták akiknek van pofája kimondani, hogy "ez a játék Magyar ellenes és legalább ki kellene venni belőle a magyarokra vonatkozó részt"
gusztustalan mind a rómánok játékírók mind a magyar média hozzáállása... -
Epikurosz #26 "Asztalos Csaba viszont arról szeretné meggyőzni őket, hogy..."
Meggyőzni? Mi ez az egész diszkriminációellenes tanács szar? Nem tudja betiltani? -
Morden23 #25 Ez nem teljsen igaz, vannak "fantasy" játékok, ahol igenis keményen kiírtadó ellenségek.
Kurva egyszerű a képlet: nem az a lényeg, hogy a románok minket beraknak ellenségnek, mert ez szerintem nem baj. A kérdés az, hogy hogyan is néznek ki a magyarok a játékban? Egy, a "Román Csillagflottának" ellenséget jelentő fél, aki harcol a szabadságáért, vagy egy eltaposandó, lázongó féregrakás?
Pl. a Command & Conquer Generals játék ezt a pofátlanság határáig vitte el, amikor a "terroristák" oldal egyértelműen arab komái mászkáltak a sivatagban. Az amerikai daliás katona vígan menetelt "roger sir", "Right", "on my way", "Serving the country" felkiáltásokkal, közben az arab ilyeneket mondott, hogy "Please, let me rest" meg "Please, give me shoes".
Hát a jó kurva anyádat. -
Maci1 #24 A szar az egeszben hogy a fejlesztocsapat fele magyar szarmazasu...szoval mi vagyunk a szar!:( -
sazsmadar #23 Van benne igazság amit mondassz, hogy már csak mi vagyunk a kerékkötőik, csak akkor az teljesen másképp hangzana, hogyha az lenne a sztori, hogy már az egész világ az uralmuk alatt áll, és most a gonosz marslakók ellen kell hadakozniuk. Ha ez lenne a sztori, akkor szerintem senkinek se állna fére az orra. De itt az a cél, hogy a magyarokat kell kiírtani. Nem azok ellen kell harcolni, hanem kiírtani. "Szánalom nélkül gyilkold a romántól idegen mocskok millióit!" -
scythe1992 #22 Nekem van német ismerősöm és a COD sorozat a kedvenc játéka.Egyébként GSO-n már egy hete kint van -
sazsmadar #21 Szerintem a második világháborús játékok nem nyíltan a németek ellen irányul. Egyikben sem találkoztam olyan feladattal, hogy az összes németet ki kell írtai. És ezek egy megtörtént eseményt dolgoznak fel. Segíti beleképzelni magát a játékosnak az akkori helyzetbe. És ennyi. Átélheted a normandiai partaszállást borzalmait úgy, hogy utána fel tudsz álni a székből ha meguntad. Harcolhatsz a dzsungelben a japánok ellen, stb. De egyikben sem a gonosz németeket, és japánokat látod, hanem az ellenséget, aki le akar lőni. És ez erről szól. -
Munkas #20 Nem mintha kedvelném a románok nacionalizmusát (sőt a nemzetük utóbbi száz évben nyújtott „teljesítménye” sem egyezik az én értékrendemmel), de nézzétek már meg miket is írnak a játék honlapján, mielőtt ilyen kirohanásokat tennétek.
Azért mert pár „újságíró” eltanulta romáktól a: „Pozitív diszkriminácó kell nekünk a rasszista magyarokkal szemben!” szlogent és kicsit kiszínezte az olvasottakat, még nem biztos, hogy ez az igazság. (Igaz, sajna megszoktuk már, hogy a magyar média nem tájékoztat, hanem magyaráz és megmondja, mit is kell gondolnunk az adott kérdésről, és ettől nehéz elszakadni.)
Mondjuk én csak az angol verziót olvastam, de abból nem érződött több nacionalizmus, mint bármelyik game bevezetőjéből. Minden játékban van egy ellenség. Sőt a sztori szerint már mindenkit legyőztek a románok, és már csak a mi vagyunk az ellenség. E szerint (maguk után) a Magyarokat tartják a legjobbnak az egész galaxisban, hisz a többieket simán lenyomták.
Remélem azért lehet majd játszani a Magyar oldalról is és akkor halomra lőhetjük a román haderőt, és helyreállíthatjuk a világ természetes rendjét :)
-
Morden23 #19 A lepratelepet már feloszlatták a 90-es évek végén, 2000-es évek elején. Nem egy falu volt, hanem ha jól emlékszem 3, és igen, a Duna deltájában.
A trianoni históriát inkább nevezzük úgy, hogy mi szoptunk vele, ők meg nem profitáltak szart sem, mert nézd meg, hogy hol tartanak.
Amúgy nem értem a parát, igaza van Yv@n-nak. Pluszban inkább örüljetek neki. Ilyen ötletes nacionalizmussal simán elintézik maguknak a negatív PR-hullámot, és voltjáték-nincsjáték. Kinek fogják eladni, he?
Gyuri12: Elég sok nép van, ami kimutatja a másik ellen az olthatatlan gyűlöletét, sőt, vannak vallások is. Ez nem újdonság.
Te miért is rühelled a ruszkikat? Mert rosszabb volt a megszállásuk marketingje, mint a náciknak?
És 12 évesen ne beszélj 3. világháborúról, mert ha lesz, akkor nem azok miatt a kurvára nemes patrióta nézetek miatt lesz, amiket te itt elég hibásan leírsz. -
gyuri12 #18 de az mégis durva hogy egy nép már teljesen kimutatja hogy utálja a magyarokat!én ezen vagyok felháborodva!nem azon hogy egy játékban írtják a magyarokat...én a ruszkikat utálom...gondolom tudjátok miért... -
Yv@n #17 Most komolyan ezen vagyunkleakadva? Magyarokat kell irtani egy játékban, hát borzalom... Mit gondoltok a 2.vh játékokról, és a benne felvonultatott német katonákról? -
sazsmadar #16 Lepra telepjük van még nekik igen. Valahol a dunadeltávan egy kis faluban. De a falu nincs rajta a térképen. :) Erre ők sem büszkék már. Hát azt már nem tudjuk meg soha, hogy alakult volna ha nem ...
Engem egyébként az bosszant az egészben trinanoni históriában, hogy ők profitáltak belőle, és még nekik ál feljebb. -
avman #15 végülis az osztrák-magyar monarchia csak egy világháborút robbantott ki. a monarciában egyébként elég keményen leszarták a szláv kisebbségeket. szóval az egészet mohácstól kezdve csak magunknak köszönhetjük- -
pentium419 #14 de igy kedveztek a kisantantnak, MVH-ban meg Sztálin bábjainak. ha nemn szabdalják szét az talán még rosszabb lett volna, képzeld mennyi és hányféle kisebbség élne Mo-n, +az elcsatolt területeken az infrastruktúra elég alacsony szinvonalon volt/van
románok meg föjenek cask a saját levükbe a lepra telepeikkel(még vannak...) meg az állitolagos dák származásukkal, hülye albán birkapásztorok... -
SonicBoom #13 Egy országnak sincs igazán jó kapcsolata a szomszédaival. Amit eddig nem tudtunk elérni, azon ez a játék már igen keveset változtat. Azzal, hogy a média felkapja, meg mindenki fújol, csak rontjuk a helyzetet. Így nem vagyunk jobbak balkáni szomszédainknál, akik csak az alkalomra vártak, hogy lelőjék a szomszédot... -
sazsmadar #12 Jaja! Erről tényleg a politikusok tehetnek. De nem a mostani szavazás. Hanem azok a tetves angolok, és fraciák. A múlt század első felében, és közepén. Azok tehetnek róla. Ha jól megnézed egyik vesztes államot se szabdalták szét annyira mint Magyarországot. Pedig az akkori Magyarország nem volt egy meghatározó hatalom. -
sazsmadar #11 Mit lehet mondani erre! Szánalmasak. Egyébként én erről a múlt héten hallottam, akkor dünöngtem rajta, most már csak jó röhögök. Aza a baj, hogy az ilyen embereket már sajnálni se tudom. Egyetemisták?!!! Lelkileg pedig kicsi pici duzzogó gyerekek.
Arra se érdemesek, hogy az ember a cipőét beléjük törölje.
-
Szalámi #10 Finomítottak rajta a 3/4-ed története kivágták de még mindíg a magyarokat jelöli meg ellenségként -
HJPOWER #9 Ez az egész gyűlölködés, amiatt a qrva szavazás miatt van, hogy ki milyen állampolgár lehet.... Kiba**ott politikusok tehetnek az egészről, meg a szerencsétlen nyugdijasok, akiket félrevezettek.... Ilyen geci az élet!
-
gyuri12 #8 hát mondjuk az nyílván való hogy minket Magyarokat,azok az országok(köztük románia is)akik körülveszik az országunkat,mind utálja a Magyar népet...sajnos...de ezen fog változtatni a 3. világháború!:D:D -
Celeborn #7 Nem a magyarok lesznek az ellenség. -
Caro #6 Szerintem jó, a magyarok a szabadságharcosok, egró ők a "jó fiúk" :)
Kár, hogy gondolom velük nem lehet lenni. :( -
Gabesssz #5 Röhej , így próbálja eladni a vacak idejétmult játékát a kis tetű, arra nem gondol erkölcsileg és szociologialiag is mekkorát rombol vele a 2 ország amúgy is vacak kapcsolatán. Látom a következő játékuk címét . Belezd ki a magyart.
Agyrém. -
#4 szánalmas :))) -
Praetor #3 'mert "az egészet csak egy jó viccnek szánták".'
így próbálnak tüzet oltani a nácik.
Magyarországon ez bűncselekménynek számítana (mindegy melyik nemzet ellen irányul). Románia annyira ellentmondásos, mint a tálib vizespóló.
Teli van nácival, és közben próbálnak loholni az EU-ba. Most vagy skizofrének, vagy naívak. -
#2 figyelitek? finomítottak rajta!
már csak "szimplán" a magyarokat kell írtani...!
!!!!!!!!!!!!! -
WagnerUr #1 Pont egy ekkora reklám hiányzott ennek a hulladék játéknak, különben az égvilágon senki nem ismerné és senki nem játszana vele. Hurrá...