Munkas#20
Nem mintha kedvelném a románok nacionalizmusát (sőt a nemzetük utóbbi száz évben nyújtott „teljesítménye” sem egyezik az én értékrendemmel), de nézzétek már meg miket is írnak a játék honlapján, mielőtt ilyen kirohanásokat tennétek.
Azért mert pár „újságíró” eltanulta romáktól a: „Pozitív diszkriminácó kell nekünk a rasszista magyarokkal szemben!” szlogent és kicsit kiszínezte az olvasottakat, még nem biztos, hogy ez az igazság. (Igaz, sajna megszoktuk már, hogy a magyar média nem tájékoztat, hanem magyaráz és megmondja, mit is kell gondolnunk az adott kérdésről, és ettől nehéz elszakadni.)
Mondjuk én csak az angol verziót olvastam, de abból nem érződött több nacionalizmus, mint bármelyik game bevezetőjéből. Minden játékban van egy ellenség. Sőt a sztori szerint már mindenkit legyőztek a románok, és már csak a mi vagyunk az ellenség. E szerint (maguk után) a Magyarokat tartják a legjobbnak az egész galaxisban, hisz a többieket simán lenyomták.
Remélem azért lehet majd játszani a Magyar oldalról is és akkor halomra lőhetjük a román haderőt, és helyreállíthatjuk a világ természetes rendjét :)