• avman
    mivel úgy látom a script kiddie szöveg ragadós ezért mégiscsak kiszedtem a scripteket komolytalan postjaiból- mély lélegzet.
    " A magyarországi vezetés magyarelenes'
    nahát, ilyet még soha nem hallottam senkitől. főleg nem egy bizonyos politikai körtől
    "szerintem György Péter egy mocskos románbérenc áruló, mivel az Oláh Action (1000 éves amiga játék, ultragagyi) miatt kiverte a balhét, most meg lapít, mint sz.r a fűben. De mellé lehetne állítani a full liberális társaságot is."
    igen, ez a retorika is teljesen ismeretlen volt eleddig számomra

"Azért ne felejtds el, hogy a 20. század előtt nem voltak balosok Magyarországon, és azért valahogy mégiscsak elevickélt ez az ország. Pl Mátyás is extenzív politikát folytatott, meg is lett az eredménye. Meg ez a gyenge, jobbos, semmire se jó ország megállította a törökök előrenyomulását, és 150 évig tartó rombolás után hipp-hopp újraépült a jobbosok által, és újra politikai tényező lett Európában."
    Egyébként nem akar itt senkise extenzív politikát folytatni."
    sztem a feudalizmus idején (főleg egy rengeteg népcsoport alkotta kárpát-medencében) kimutatni egy román gyökerekkel is bíró uralkodóról (ájvé, hiszen őtet ellopták ezek az ellenszenves románok, sőt nem is ellopták, hanem a ballibek adták el nekik kilóra) a népnemzeti törekvéseket + jobbos/balos ellenérdeket illetve jobbos kvintesszenciát keresni itt igencsak torz elmére és történelemszemléletre vall.

"Most az, hogy ez sokaknak (ballib. köcsögök)"
    aszta. ezek a csúnya ballibek kiknek is a vesszőparipái...

"Persze, mert nem 100%-ban, "csak" 30%ban befolyásolta a GTA. Á, az nem is baj. Ez a gond a liberálisokkal, tudják hogy a világ nem fekete és fehér, és ami nekik nem tetszik ott 1% is hűdesok és üldözendő, ami meg tetszik nekik (pl drogok) ott 10%-ot is le lehet tojni."
    és persze a ballibek megint. (jájj, dejszen megint csúsztatok)

és végül az érvelünk, nem személyeskedünk:
    "Hiába, nem lehet mindenki szuperintelligens amőbás aktivista :-P"
    "Lásd kivel van dolgom, elfogadom ezt a gyenge védekezést, bár erősen kilóg a lóláb."
    "Hmm, fura hogy két ember azonosan gondolkozik, és az nem egyezik azzal, amit az amőba gyűlésen a fejedbe programoztak? :-P"
    "Mire fel ez az agressívkodás? Ha nincs érv akkor elkezdesz kötözködni? Nem vagyok verekedős típus, de ha belémkötsz, mindketten rosszul járunk. Én börtönbe megyek..."
    inkább, ne, de a pitschába elmehetnél, szia.

magyarveszély, nemzetgyilkosok fíling:
    Ez a játék "csak" egy eszköz arra, hogy a 80%-ból az elkövetkezendő 2 évben ne 50% legyen, hanem 70%, vagy 85%
    De ha mondjuk 3 magyarral többet fognak megölni a játék miatt, akkor ezt a játékot be kell tiltani.
    Mert ha X magyar csendben volna, és Y román jövő héten átvágná pár magyar (igaz romániában élő, de magyar) torkát, akkor az jobb volna?
    ó ez meg nem gyűlöletkeltés kicsit sem. azt csak a románok szoktak. mink nem.

és végül román kémeink jelentették
    "A baj az, hogy ezt a játékot kb annyira várják Romániában, mint nálunk anno az Imperium Galacticát. Tehát az hogy az újságírók adtak neki plusz hírverést az csak Magyarországra igaz, romániára nem."
    zúg már a lélekharang erdélyért.