ROKO#131
Komolytalan minden hozzászólását értettem és többnyire igazat adok, kivéve abban, hogy ez a játék "eszköz" a magyar-ellenességben, Magyarországon többnyire utálják a cigányokat (mert okot adnak rá) -> Oláh Action, Romániában utálják a magyarokat, a játék csak ezt tükrözi.
Nincs itt másról szó, mint a "trianon-problémáról", ugyanis
A MAGYARSÁG A VILÁG EGYIK LEGKIEMELKEDŐBB NÉPE
akár tetszik, akár nem. Ezt nagyon sokan tudják - Magyarországon nem elegen - és ezért félnek/féltek tőlünk, irigykednek ránk. Gondoljunk akár a történelmi hadtetteinkre, akár a tudományos és szellemi tevékenységeinkre és a kiváló földrajzi fekvésére az országnak. Az is jó meglátás. hogy az ország a 20. századig fennmaradt és virágozni tudott a nacionalizmusának köszönhetően (kicsik kedvéért: nacionalizmus nem egyenlő nácizmus). Attól kezdve, hogy a világ egymásnak esett, beleestünk egy szerencsétlen helyzetbe és azóta vergődünk. A szélsőséges fasiszta eszmének egy csatlós voltunk. ezután jött a baloldal - nem kell bemutatni - és most kézzel-lábbal ragaszkodunk az EU-hoz és az USA szövetséghez. Persze jól fogunk kinézni, ha az EU-t eléri a gazdasági válság hamarosan és égetjük az Eurót, vagy ha az USA mellett harcolunk a "békéért", azaz az USA világuralmi terveit kielégítjük úgy, hogy szerzünk magunknak ellenségeket., mert jelenleg azok vagyunk az iszlámok szemében. Hál' Istennek vannak még "hülye trianonosok", akik nem hagyják, hogy ezt a nagyszerű népet a porba taszítsák. IGAZ, a magyarok egymást is utálják, lásd pl. ez a fórum, akkor nem értem, egyáltalán VAN-E MAGYAR NEMZET? Ki áll ki értünk, ha nem mi? Büszke vagyok, hogy tagja vagyok e nemzetnek és harcolnék az összes tagjáért. A játék meg nem érdekel. sokkal inkább, hogy hogy engedhetik meg, hogy Kolozsváron a Mátyás szoborort kék-sárga-pirosba öltöztessék.....stb. Tiszteletem Romániának, amiért a nacionalista eszméinek a segítségével LEHAGYTA(!) Mo-t. A világon a mi jelenlétünk az egyedülálló, bármit mondanak mások. /A saját fenekünket kellene néha nyalni!/