Morden23#121
Ez a szülő felelőssége, nem a játéké, és nem a filmeké. Még kevésbé ezek tervezőié.
A Playboyt is megveheti a kisgyerek, a sört is kikérheti a 14 éves, ez van. Neked, mint szülőnek az a feladatod, hogy NE ADD a 6 éves gyereked kezébe a GTA-t, és főleg ne az önvédelmi fegyvert.
Mellesleg milyen érdekes, hogy arra bezzeg nem válaszoltál a nagy "mocskosliberálisdrogimádóamőbavagy" stílusodban, hogy fogd magadat, és nézz utána, mit lehet tenni egy ilyen játék ellen. Addig már nem terjed a nagymagyarság, és valamit meg kéne próbálni/nézni/átgondolni, vagy most hogy?
Mellesleg nem tetszik jobban. Maradj a témánál, és ne személyeskedj, mert ahogyan nekem sincsen gőzöm arról, hogy hány éves vagy, mi a munkád, milyen ember vagy vagy hogyan neveled az (esetleges) gyerekeidet, úgy neked sincsen semmi fogalmad a hozzáállásomról, csak azt tudod, amit ide leírtam.
Egy témával kapcsolatban messzemenő következtetéseket levonni pszichológusok privilégiuma. Ha beszkenneled a diplomádat, még az órabéredet is kifizetem.