• HUmanEmber41st
    Nah én is olvastam a wikit.
    A cigányok a török seregek után jöttek, indiából.
    A törökök elmentek, a cigányok ittmaradtak. Letelepültek, lakatosok, vályogvetők, lókupecek stb lettek.
    Aztán az I. és II. Világháború után bejöttek az országba Romániából az ún. "oláh" cigányok.
    Igazából velük van ez a "kis beilleszkedési probléma".
    Ha utánanéztek jelenleg Nyugat Eu.ban a cigányok lakókocsival járnak egy nagyjából megszokott útvonalat, cirkuszi mutatványokkal, autókereskedéssel foglalkoznak. Ugyanúgy vándorolnak, mint annó. A legtöbb faluba-városba ha cigánykaraván érkezik, rögtön ott terem a rendőrség, és állhatnak fél órát, míg ( jópénzért) vizet tölthetnek a lakókocsikba, aztán indulás tovább a rendőrség kíséretével.
    Nekem is van cigány munkatársam és jóban vagyunk.
    Ő mesélte , h a cigány családok egymás között azzal dicsekednek, hogyan verték át a magyarokat.
    A cigányok ugyanúgy lenézik és utálják a magyarokat, mint fordítva. Ez tény. Aki ez ellen tiltakozik, az már rögtön fasiszta, náci, és mindenféle negatív társadalomellenes gyökér.
    Én áttelepíteném a cigány családokat Ausztráliába, Kanadába, éljenek ott, mert ott őket ( még :) :) ) nem utálja senki. Sokkal olcsóbb lenne a Magyar államnak, ha ott vennének területet, és hajón kiutaztatnák őket. Aki akar, hadd menjen.
    Itthon pedig bevezetném a társadalmi hasznossági szorzót.
    Alapból járna mondjuk 500FT segély gyerekenként.
    És ezt az összeget szorozhatnánk meg a társadalomban betöltött szerepe alapján .
    8 ált is végzettség ( bukás nélkül) érettségi, volt-e már munkája, munkában eltöltött évek, egyetemi végzettség stb.. így inkább azokhoz a családokhoz jutna pénz, akik már letettek valamit a magyar társadalom asztalára. ( vagy látszik, h akarnak)
    Így népirtás nélkül, jogi keretek között és mindenféle fajgyűlölet nélkül eredményt tudnánk elérni.
    Aki marad, illeszkedjen be, aki meg megy, az többet vissza nem jöhet ( minek is, hiszen itt úgyis utálják őket)
    Amúgy Magyarországon mindössze 700 ezren vallották magukat valamely kissebséghez tartozónak . És ebben benne vannak a cigányok is!!!!