assdf#64
Szeretnék feltenni egy kérdést: Miért megy el a jövedelmem fele adó formájában arra, hogy egy olyan kisebbségnek fizetnek belőle segélyeket, akiknek többsége még sosem látott munkát, pedig aktiv munkaképes felnőtt emberek, ugyanakkor ez a kisebbség többsége mind látott már börtönt belülről, és mind rabolt ki valaki mást?
És itt most nem jönnek be azok az érvek hogy nincs munka, én vidéki vagyok, és mezőgazdasággal foglalkozunk, a szomszédos városok/falvak tele vannak romákkal, és amikor kellet volna a munkaerő (szüret) és kerestünk romákat hozzá, akkor a fele szóba sem állt velünk, merthogy ők nem dolgoznak nyamvadt 300ft/órás bérért inkább várják a segélyt, aki meg mégis jött volna, az még meg sem érkeztünk a munka helyszinére máris kólát, cigit és bort reklamált, hogy ők addig el sem kezdenek szüretelni amig ezt nem kaptak, de még egy db szőlőt sem szedtek le... ugyhogy a következő fordulóval vissza is vittük őket. (megjegyezném: ugyanitt található sok magyar/többségi munkanélküli ember, aki ilyen alkalmi munkákból tartja el magát, és egyik sem jár be segélyért, mert büszkék rá, hogy ők nem szorulnak rá, hanem ha kell akár kapálással is de megdolgoznak a jövedelmükért. Pedig ugyanolyan csóróak mint a romák.)
Amúgy meg, akit én még megkérdeztem hogy miért nem szereti a romákat, azok többsége két választ jelölt meg indokul:
1, mert nem dolgoznak
2, lopnak/erőszakoskodnak és ezért félnek tőlük
Úgyhogy nincs itt semmi náciság, meg fasizmus,nem a börszinükkel vagy a rasszukkal van a gond. Ezt csak azért hazudják rá, hogy ne kelljen foglalkozni az igazi problémákkal.