NE vegyél szőrmét!
  • Bakutyin
    "özben meg rosszul az érvelsz, mert nem veszed észre, hogy nem az állat megölésének ténye miatt háborodnak fel az emberek, hanem annak módja miatt."
    1, az emberek nyitottak egy topikot a szörmevásárlás ellen(nem pedig a szadizmus ellen), ami egy felesleges, naív nyálverés az én szememben.
    2, Szerinted én kacarászva néztem végig a videót? Mindeensetre miután megnéztem a hozzászólásokat sem lettem vidámabb. Tipikus. Az emberek a saját lelkiismeretük nyugtatgatására felháborodnak. Megy a szadizás: "ki kíván brutálisabb halált a szadistáknak?" Aki nem lövetné tarkón mindet, az már nem is ember. Naív siránkozás, nem létező problémák kerálása. Nem veszitek észre a fától az erdőt, de nem is akarjátok. A nyavajgás, meg a dühkitörések kényelmesebbek. Végre lehet vmit utálni. A bátrabbak lefújják sprével az öreg néniket. Akik kevésbé tettrekésszek csak itt jártatják a pofájukat"szoljunk a fókusznak! Majd az RTL klub segít rajtunk!". Ezzel meg van nyugtatva a lelkiismeret.

OFF: Nekem van egy félvad szarkám, fiókakorában találtam, Most próbálom teljesen visszavadítani.