• Equ
    "archicad"

én inkább autocad-et preferálok.

"játékra ott a konzol, filmnézésre ott a házimozi"

nekem ezeket ugyanaz a gépem oldaja meg, amin nagyvállalati fejlesztéseket csinálok vagy éppen ezer gépes hálózatot felügyelek...

"persze örülnék, ha a garmin végra portolná a programját osx alá"

kiváló példa, de nem csak garmin nincs mac-re, hanem szinte semmilyen komolyabb gps progi. GIS-ről nem is beszélve...

"addig ott a virtualpc"

nocsak mégegy ms termék a mac-en, hogy windowst futtathass? Érdekes, nekem nincs szükségem mac-et emulálni, hogy mindent el tudjak a gépemmel végezni...

"írjál már néhány komoly dolgot, amit csak winnel lehet megcsinálni."

Lásd fentebb, te magad is jó példákat hoztál fel... De ha nagyon akarod ide lehetne még sorolni dw-t, vs-t, sql 2k5-öt, sap-t, hogy "komoly" dolgokat emlitsünk...

"warezolni, dvd védelmet feltörni?"

akár... de itt inkább a "bármit"-on van a hangsúly. És nem más oprendszerek emulálásával meg kismillió gyártónak imádkozva, hogy majdcsak megszán valami lebutitott verzióval a gépemre...

"ha láttad volna mac-en az office-t, akkor nem írtál volna ilyen blődséget. a osx office az ms által bevallottan jobban sikerült, mint az office xp."

link? már megint a levegőbe beszélsz. Mondjál konkrétumokat, én is felsoroltam párat. (ráadásul mint azt már Yv@an is mondta, az office xp fél évtizedes termék. Persze, ha úgy érted, hogy mivel mac-re éveket késnek a programok portolása - igy az office is - az 1-2 verzióval és évvel korábbi wines verziótól valóban különbözhetnek... Csak éppen a wines platform már fényévekre van tőle...

"mellesleg linkelni lehetne sokkal több wines bugról és biztonsági hibáról szóló újságcikket, csak semmi értelme, mint ahogy a 27-es hozzászólásodnak volt"

ha figyelembe vesszük a mac kb 3%-os piaci részesedését akkor igen soknak fog tűnni az a párszáz biztonsági hiba és bug ami ismert... (ráadásul néhány lámer itt olyan butaságokkal jött, hogy mac-re nincs virus meg biztonsági lyuk, arra linkeltem be pár "érdekes" tényt)

"a mac-esek olyanok, amilyenek. többé-kevésbé megrögzöttek"

ezt többször bizonyitották már itt a forumon is. Nem értenek az informatikához, ami önmagában nem baj. Baj abból van, amikor butaságokat hordanak össze olyan rendszerekről amiket alapszintű felhasználóként sem ismernek...