LaPalma#55
figyu haversrcác!
kicsit fent hordod az orrod. teljesen normálisan írtam, amit olvashattál
"komoly dolgokhoz kell"
én a mac-emet munkára használom. arra, amire nekem kell, tökéletes. röpke fé év alatt kitermeltem vele az árának a tízszeresét - szoftverekkel együtt. persze siránkozhatnék, hogy nem futnak rajta a wines programok, de nem különösebben érdekel. ami nekem kell: archicad, artlantis, ms office (mert az viszont jól van megírva), képkezelő és egyéb apróságok. játékra ott a konzol, filmnézésre ott a házimozi. persze örülnék, ha a garmin végra portolná a programját osx alá, de amíg az ki nem jön, addig ott a virtualpc, hogy azért mégis fussanak a wines programok, ha szükségem lenne rá.
ezen kívül még milyen komoly dologra kellene nekem a win? warezolni, dvd védelmet feltörni? vagy hirtelen nem is tudom. írjál már néhány komoly dolgot, amit csak winnel lehet megcsinálni.
"Ja mégis, a ms jóvoltából egy alig butább office rendszere van mac-en mint winen. "
ha láttad volna mac-en az office-t, akkor nem írtál volna ilyen blődséget. a osx office az ms által bevallottan jobban sikerült, mint az office xp.
nem hasból beszélek, két évvel ezelőttig wint használtam, de elég volt, nincs kedvem informatikusként is időt rabolni a munkaidőmből.
(mellesleg linkelni lehetne sokkal több wines bugról és biztonsági hibáról szóló újságcikket, csak semmi értelme, mint ahogy a 27-es hozzászólásodnak volt)
a barátodnak meg üzenem, hogy tájékozódjon, mielőtt vásárol
neked meg, hogy egy csöppet szállj le a magas lóról és fogadd el, hogy a mac-esek olyanok, amilyenek. többé-kevésbé megrögzöttek. ha nekik jó, hogy mac-et használnak, akkor azt fogadd el.