• Probatbicol
    Na egy kis élménybeszámoló, hogy mi történt pár perce velem a játékban, azért írom le mert ilyen meglepő dolgokat még mmo-ban nem tapasztaltam, single játékban is talán a Gothic-ban utoljára.
    7-es szintű adeptemmel vadászgattam Adenvaultban, ez a 2. térkép még free zóna, erdős terület. Látom, hogy nem messze egy ösvényen egy másik player 2 raptorral küzd egyszerre, azon gondolkoztam, hogy segítsek-e neki, vagy el leszek küldve a fenébe, amikor az ösvény túloldaláról az erdőből kirohant egy farkas és az is támadni kezdte. Na mondom akkor segítek, ám ebben a pillanatban a hátam mögül ordítás, engem is megtámadott egy raptor. Ez eldöntötte a problémát, védem magam, de pár másodperc múlva a 2 másik raptor aki eddig a másik játékost támadta, hirtelen nekem ugrott! Anélkül, hogy egyáltalán beléjük sebeztem volna valamit! A másik srácnak még ottmaradt a farkas én meg menekülőre fogtam a dolgot.
    Pár perc múlva, megint épp harcolok egy raptorral, amikor szokásos pop a hátam mögött, újabb raptor, sebaj 2-vel elbírok, igenám de ekkor meg feltűnt az ösvényen 4 rabló (cutthroat), na mondom itt gond lesz, de újabb váratlan esemény, a 2. raptor otthagyott engem és betámadta a rablókat. Én végeztem az enyémmel és kíváncsian bámészkodtam, hogy mi lesz a vége, de egyszercsak abbahagyták a harcot és mindannyian rám vetették magukat - a raptor és a rablók is. Megint futás lett a vége.
    Miután leráztam őket megint visszafordultam, láttam, hogy megint egymással harcolnak, nyíllövésnyi távolságból belelőttem egyet az egyik rablóba. Nem történt semmi, a rablók szépen levágták a raptort, majd miután végeztek vele, elkezdtek felém rohanni. Megint futás, de az ösvényen velem szemben pont jött egy neves npc, aki megtámadta a rablókat, akik le is álltak vele harcolni. Visszafordultam én is és az npc-vel 2-en szépen levágtuk a rablókat(meg plusz 1 raptort ami egy szikla mögül még ránk rohant). Az npc csak akkor sétált tovább amikor már minden ellenség feküdt.
    Szóval pár percig tényleg egy élő világ részének éreztem magam.Marha jó volt.

Másnak is voltak már hasonló tapasztalatai, vagy csak véletlenek (esetleg bugok) sorozata okozta mindezt?