331
-
Probatbicol #211 Az EU szerver szerintem ilyen szempontból katasztrofális. 2 napig játszottam ott, a kezdő területen összesen kb 3 másik playerrel találkoztam, mondjuk ennek is van egy fílingje, mert ha 2-en találkoznak úgy megörülnek egymásnak, hogy azonnal party lesz belőle :). Én ott is a pve szervert néztem meg. A 2. nap után raktam vissza az us klienst.
A probléma abból fakad szvsz, hogy a closed beta az euban volt, de ezekre a szerverekre ip-ban volt rakva és csak a benelux államok, Német és Spanyolország volt beengedve. Aztán indult az Acclaim a világ többi részére az open betaval, és hivatalosan is ők a terjesztők, ha megfigyelitek az eu-s tcos oldal át is irányít az acclaim-ra.
Tehát az 'EU'-s szervereken csak Európa 1/3-a játszik és az is szétszedve 6 szerverre - 2 angol, 2 német, 2 francia nyelvű.
-
Probatbicol #210 Ha nincs prémiumod, akkor nem lépheted meg a 8. szintet, nem lootolhatsz, nem mehetsz ki a prémium területekre, nem adhatsz le questeket. Persze ez csak a 7.9-en 'kimaxolt' karakterre vonatkozik, a többinél csak a terület megkötés van.
Én is adept vagyok, nagyon jó, majd 11-en lesz nagyon erős az extreme prejudice skillel - revenge effekt van rajta, minden támadót visszasebez, ha sok combo pont van rajta iszonyat aoe-t tud produkálni.
Egyébként azt kicsit elszúrták a fejlesztők, hogy a kezdő terület pont tele van 'kill 10 boar' questekkel, később ezek egyáltalán nem jellemzők, nekem most 18-on van felvéve 20-25 questem, azok közül egy sem ilyen.
-
Talassa #209 Premium előfizetéssel az összes terület és a max szint elérhető.
Aki volt már EU serveren irja már meg, hogy ott milyen a "népesség"? Mert nekem az US/PVE serveren nem tűnt túl soknak a játékosok száma, de valószinüleg az idő eltolódás miatt.
Kiváncsi lennék, mert egyelőre nem tudom eldönteni, hogy érdemes e US serverre menni premiummal. -
#208 probalgattam most kicsit, erdekesnek tunik
warrior-l tolom ami mar adept
a premium elofiztes pontosan mivel ad tobbet a lvl 7es cap eltorlesen kivul?
ez sem jott meg at:) -
Probatbicol #207 Minden zónában vannak pvp és pve területek, a pvp szerveren ezek nagyobbak, de úgy tudom az end game zónák minkét fajta szerveren majdnem teljesen pvp-sek, tehát a pve szerver tulajdonképp a szintezés alatt ad több védelmet.
Én most Ringfell Heart-ban járok és meg kell mondanom le vagyok nyűgözve. Részemről a legjobb mmo map amit valaha láttam. Iszonyat szivatós, könnyen lehet halni, de már-már single player játékok izgalmával vetekszik mire egyik végéből átvágod magad a másikba.
Az egész játékra jellemző egyébként, hogy hozza a single rpg-k hangulatát, nekem a Gothic ugrott be többször. -
#206 nem tudtam meg megerteni, itt a mi a kulonsbeg pvp es pve szerver kozt? -
Talassa #205 Dorzhan, keresd Raggor-t :D -
empie #204 És melyik szerveren vagytok US-ben ? -
Talassa #203 Empie: Gameguard hibákra a hivatalos fórumon találsz megoldást. Remélem :D -
Talassa #202 De ittis érdemes megnézni, itt is az US verziót ajánlják valójában. -
Talassa #201 EU-s reg és kliens innen tölthető --> katt
US reg és kliens innen tölthető --> katt -
Probatbicol #200 igen us kliens kell, a gameguard hibát nem tudom mi okozza, próbáld újrarakni, esetleg 1-2 programot bezárni indítás előtt (skype,msn) -
empie #199 Mitől lehet az,hogy nekem valami gameguard hiba miatt nem indul el ?:( -
empie #198 és gondolom ahoz us klienst kell letölteni. igaz ?:) -
Probatbicol #197 Részemről az us pve szerveren vagyok, kevés magyarral találkoztam, az eus szerverrel az a baj, hogy ott nem csak magyarok nincsenek, hanem más se :), az eusok eléggé halott szerverek. -
empie #196 Minden megvan.Csak az nem,hogy hol vagytok magyarok ?:) -
empie #195 Sziasztok,
kérdésem lenne,megtudnátok mondani,hogy külön van eu/us kliens? és eu-ra hol kell regelni? és az utolsó kérdésem,melyik szerveren van a legtöbb magyar ?:) előre is köszi a segítséget. -
Probatbicol #194 A főoldalra kirakták az új trailert a Within Temtationnel.
Meg van egy kis pvp video is ahol elmagyarázzák a skill decket is nagy vonalakban. -
Probatbicol #193 Este leszek online 8-9 körül -
neonx #192 Átmenetem PVE-re "Neonx" szintén. Pille én nem talállak? -
Probatbicol #191 Én a pve szerveren vagyok, Pille nevű 11-es adepttel és a Rune házhoz csatlakoztam.
Az adept nagyon erős ezen a szinten, tegnap már-már legyőzhetetlennek éreztem magam, meg is lett az eredménye: 5 percen belül kétszer is meghaltam, a pep visszazuhant 3-asra, kicsit rosszul esett, ha valahol akkor, ebben a játékban motiválva van az ember, hogy ne haljon meg. -
neonx #190 Pvp szerveren vagyok neonx néven -
Probatbicol #189 Elvileg elég amit csináltál, 2 dolog lehet, vagy tényleg nem jó passt írsz, vagy az eu klienst szedted le és oda akarsz bejelentkezni az acclaimos passworddel, más tippem nincs.
Esetleg várni kell egy kis szinkronizációra, ezt azért nem tudom, mert én hónapokkal ezelőtt regeltem még a closed beta-ra csak nem hívtak be, de az open-be meg már automatikusan jó volt az userem.
A dc problémára sincs sajnos ötletem, nekem még nem volt ilyen problémám. -
Sir IvanHoe #188 Felmentem honlapjukra-regeltem-letoltottem-aztan nem enged be,hogy nemjo a pass.Mit kell csinalni? Nem eleg a honlapjukon regelni?Acclaim managerbe belepek a jelszavammal es ott azmondja a spellborn activ. -
harvypoker #187 Hmm sajnos eleg gyenge gepem van és mire betolti a tutorial utani palyat addigra azt irja hogy mar disconnecteltem a servertol.
Mas is talalkozott ilyen problemaval?
Mondjuk en csak egy servert latok PVP re és PVE re is -
Probatbicol #186 Indul élesben az Acclaim verzió, ennek örömére minden régi és új regisztráló kap 2 hét prémium előfizetést amivel korlátlanul lehet játszani. -
Probatbicol #185 Közben találtam egy módot, hogy hogyan lehet közel pontosan annyi acclaim coin-t szerezni amennyi kell egy hónap előfizetéshez: bankkártyával 1265 coin-t lehet kapni 10 euróért, és most már Magyarországról is lehet sms-el venni coinokat, 265 coin 480 Ft-ba kerül, ez így együtt 1530 coin és egy hónap 1500-ba kerül, ez kb 3500Ft. Be is fizettem, az Aion beta után felüdülés a Spellborn. -
#184 :D -
Probatbicol #183 Pedig lehet normál testalkatot is választani, de az uncsi, ez a rugóm ilyen nyeszlett kis emberke, a varázslóm egy pocakos kopaszodó bácsika, a harcos pedig egy szteroidokkal teletömött vastagnyakú :). -
#182 omg miért mindenki ultravékony vagy nagyon kövér? :D -
Probatbicol #181 Hát a kép lemaradt. -
Probatbicol #180 Boszorkányégetés :)
-
Probatbicol #179 Ezt mondjuk kicsit elbénázták, hogy Európa felét az amerikai szerverekre küldik, ennek az lett az eredménye, hogy az eu szerverek teljesen kihaltak - negyedannyi játékos, ráadásul 6 szerverre szétbontva. Vissza is menekültem az amcsi acclaim szerverre. Itt viszont egyre többen játszanak.
A játék továbbra is nagyon tetszik. -
#178 az acclaim adja ki amerikában a Spellbornt és Magyarországon is. a proxyzás a tcos.com-os regisztrációhoz kellett, ami nem az acclaim kezében van (itt volt először open beta). az acclaimnél nekem is van régről accom (2Moons), így az nekem is egyszer csak aktív lett. -
Probatbicol #177 Nem tudom, nekem a regisztráláshoz nem kellett semmi trükk, sőt azért volt az egész, mert már nagyon régen jelentkeztem, és most 23-a körül egyszer csak aktív lett az accountom.
De akkor Te nem az amerikain vagy? Mintha azt írtad volna, hogy acclaim coinokra fizettél be. -
#176 szerintem az amerikaira nem is tudsz fizetni...legalábbis én a proxys trükkel regisztráltam oda, játszottam is vele, de a fizetésnél egyszerűen nem ment tovább egy pontnál. -
Probatbicol #175 Közben rájöttem, hogy én az amerikai open beta-ba regisztráltam és ott játszom. Még szerencse, hogy nem fizettem be, európában már most is lehet közvetlenül fizetni coinok nélkül. Kár, hogy a klienset újra le kell töltenem. -
Probatbicol #174 Na egy kis élménybeszámoló, hogy mi történt pár perce velem a játékban, azért írom le mert ilyen meglepő dolgokat még mmo-ban nem tapasztaltam, single játékban is talán a Gothic-ban utoljára.
7-es szintű adeptemmel vadászgattam Adenvaultban, ez a 2. térkép még free zóna, erdős terület. Látom, hogy nem messze egy ösvényen egy másik player 2 raptorral küzd egyszerre, azon gondolkoztam, hogy segítsek-e neki, vagy el leszek küldve a fenébe, amikor az ösvény túloldaláról az erdőből kirohant egy farkas és az is támadni kezdte. Na mondom akkor segítek, ám ebben a pillanatban a hátam mögül ordítás, engem is megtámadott egy raptor. Ez eldöntötte a problémát, védem magam, de pár másodperc múlva a 2 másik raptor aki eddig a másik játékost támadta, hirtelen nekem ugrott! Anélkül, hogy egyáltalán beléjük sebeztem volna valamit! A másik srácnak még ottmaradt a farkas én meg menekülőre fogtam a dolgot.
Pár perc múlva, megint épp harcolok egy raptorral, amikor szokásos pop a hátam mögött, újabb raptor, sebaj 2-vel elbírok, igenám de ekkor meg feltűnt az ösvényen 4 rabló (cutthroat), na mondom itt gond lesz, de újabb váratlan esemény, a 2. raptor otthagyott engem és betámadta a rablókat. Én végeztem az enyémmel és kíváncsian bámészkodtam, hogy mi lesz a vége, de egyszercsak abbahagyták a harcot és mindannyian rám vetették magukat - a raptor és a rablók is. Megint futás lett a vége.
Miután leráztam őket megint visszafordultam, láttam, hogy megint egymással harcolnak, nyíllövésnyi távolságból belelőttem egyet az egyik rablóba. Nem történt semmi, a rablók szépen levágták a raptort, majd miután végeztek vele, elkezdtek felém rohanni. Megint futás, de az ösvényen velem szemben pont jött egy neves npc, aki megtámadta a rablókat, akik le is álltak vele harcolni. Visszafordultam én is és az npc-vel 2-en szépen levágtuk a rablókat(meg plusz 1 raptort ami egy szikla mögül még ránk rohant). Az npc csak akkor sétált tovább amikor már minden ellenség feküdt.
Szóval pár percig tényleg egy élő világ részének éreztem magam.Marha jó volt.
Másnak is voltak már hasonló tapasztalatai, vagy csak véletlenek (esetleg bugok) sorozata okozta mindezt? -
Probatbicol #173 Ha elérted a max szintet, akkor nem kapsz több xp-t, valamint nem mehetsz át magasabb szintű területekre, de időkorlát nincs. -
savior #172 mennyire korlatozza a jatekot, hogy csak 7es szintig ingyenes?