The Chronicles of Spellborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A játék továbbra is nagyon tetszik.
De akkor Te nem az amerikain vagy? Mintha azt írtad volna, hogy acclaim coinokra fizettél be.
7-es szintû adeptemmel vadászgattam Adenvaultban, ez a 2. térkép még free zóna, erdõs terület. Látom, hogy nem messze egy ösvényen egy másik player 2 raptorral küzd egyszerre, azon gondolkoztam, hogy segítsek-e neki, vagy el leszek küldve a fenébe, amikor az ösvény túloldaláról az erdõbõl kirohant egy farkas és az is támadni kezdte. Na mondom akkor segítek, ám ebben a pillanatban a hátam mögül ordítás, engem is megtámadott egy raptor. Ez eldöntötte a problémát, védem magam, de pár másodperc múlva a 2 másik raptor aki eddig a másik játékost támadta, hirtelen nekem ugrott! Anélkül, hogy egyáltalán beléjük sebeztem volna valamit! A másik srácnak még ottmaradt a farkas én meg menekülõre fogtam a dolgot.
Pár perc múlva, megint épp harcolok egy raptorral, amikor szokásos pop a hátam mögött, újabb raptor, sebaj 2-vel elbírok, igenám de ekkor meg feltûnt az ösvényen 4 rabló (cutthroat), na mondom itt gond lesz, de újabb váratlan esemény, a 2. raptor otthagyott engem és betámadta a rablókat. Én végeztem az enyémmel és kíváncsian bámészkodtam, hogy mi lesz a vége, de egyszercsak abbahagyták a harcot és mindannyian rám vetették magukat - a raptor és a rablók is. Megint futás lett a vége.
Miután leráztam õket megint visszafordultam, láttam, hogy megint egymással harcolnak, nyíllövésnyi távolságból belelõttem egyet az egyik rablóba. Nem történt semmi, a rablók szépen levágták a raptort, majd miután végeztek vele, elkezdtek felém rohanni. Megint futás, de az ösvényen velem szemben pont jött egy neves npc, aki megtámadta a rablókat, akik le is álltak vele harcolni. Visszafordultam én is és az npc-vel 2-en szépen levágtuk a rablókat(meg plusz 1 raptort ami egy szikla mögül még ránk rohant). Az npc csak akkor sétált tovább amikor már minden ellenség feküdt.
Szóval pár percig tényleg egy élõ világ részének éreztem magam.Marha jó volt.
Másnak is voltak már hasonló tapasztalatai, vagy csak véletlenek (esetleg bugok) sorozata okozta mindezt?
Tegnap egyébként sikerült meghalni a rugómmal, hát ez a death penalty nagyon kemény, egyfolytában dühít, ha ránézek az xp csíkokra, hogy a pep 1-el nagyobb lenne ha...
Sikerült végre felfognom, hogy a skilleknél a kiemelt kulcsszavakon van a hangsúly, amelyeknek a magyarázata lejjeb meg is van, és ezek kombinációja határozza meg, hogy a skill mire jó.
Van egy jó oldal, ahol ezek össze is vannak gyûjtve: effektek
A harc egész egyéni, tetszik ez a realtime dodge, mondjuk ezen is van még mit javítani, nem mindig tökéletes.
Sokakat biztos el fog riasztani az elején, hogy az elsõ quest mobok nagyon ritkán helyezkednek el és lassan popolnak (young bear), de emiatt meg van egy plusz feelingje a dolognak, hogy mész medvére vadászni és ez tényleg úgy kezdõdik, hogy meg kell találni a vadat, nem harmincasával kóricálnak mindenfelé. Ja és a vadak nem dobálnak ruhadarabokat meg fegyvert,pénzt (legalábbis itt a kezdõ területen), csak irhát, szõrt és gerincdarabot, de legalább mindhez oda van írva, hogy waste item. A mobok aggroja különbözõ, pl. a vaddisznókhoz egész közel lehet menni, a farkasok viszont messzirõl kiszagolnak és megtámadnak, a hangok nagyon profik, néhányszor sikerült összerezzenni, mikor egy fa mögül rám rontott egy.
Az üzleti modell is szimpatikus, hogy mindenki kipróbálhatja ingyen és megvenni sem kell, csak elõfizetési díjat fizetni. Elõ is fizetnék rá, ha nem lenne ez az elcseszett acclaim coin-os bénázás, de ígérik, hogy lehet majd közvetlenül is fizetni, addig elviszek 3 fajta karaktert 7-ig, legalább mindet kipróbálom.
(ShinjinSama vagyok szintén a d betûs pvp szerveren és mage)
<#circling>#circling>
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
na mindegy, addig marad a 2Moons.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"
mondjuk playak 99%a szarni fog rá
..ez hamar f2p lesz =/
Respect
R
Kb az elsõ képek óta várok a játékra.A képi világa eszméletlen szép,nekem nagyon bejön.Most nyomom ezt a free cuccot,ha bejön a rendes az ACCLAIM mal lehet beruházok rá ha a darkfall bukta lesz.
Szerintem a grafikával nincs baj maxon nagyon szupi.
Respect
R
egy kérdés, látom eu oldalon elvileg lehet jelentkezni ha acclaim-es accot csinálsz, de itt a regnél én nemtom kitölteni a lapot.
megadok minden cuccot, de van egy olyan rész, ahol be kell írni egy képen taálható szöveget, de az akép nekem nem látszik..
valakinek van ilyen gondja?
alig több, mint egy hetem van a szabiból, belehúzhatna az acclaim...
Én tegnap adtam hozzá az acclaim-es accomhoz a spellborn-t is de a státusz még mindíg pending és nem tudok belépni. Várható hogy aktiválják vagy még nem lehet kipróbálni a gamét?
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
amugy most trial v beta?
Az, hogy mennyire tartós a játék jó kérdés. Az endgame-rõl nem sok infó van. Raidelés nincs benne elvileg, fejlesztés alatt olyan infók keringtek hogy olyan 8 emberes lesz a legnagyobb csapatlétszám, ha jól emlékszem.
Marad a pvp (aréna, vagy world pvp) meg a sigil vadászat.
Viszont, mivel nem lehet minden skill-t felvenni, a maximalisták újraindíthatják párszor a karakterüket, hogy megtalálják az ideális skill-összetételt.
Szvsz, ha hosszútávon is fenn akarják tartani az érdeklõdést hamar bele kell peccselniük a beígért shard-hódítást (területfoglalósdi) és egyéb elfoglaltságokat.
De való igaz elég low budged-nek néz ki a game(annak ellenére hogy ut engine-t licenceltek még ,ha egy régit is)
Mindenesetre van ami tényleg nagyon gyengén néz ki de azért vannak dolgok amik nem néznek ki rosszul benne szvsz.
Lourker
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Az erdekelne,hogy a trial utan fel tudtad e upgradelni az accountod fizetosre proxy-val,vagy csak 7-es szintig jatszottal?
Magyarul lehet e proxy-n keresztul premium accountom?
Koszonom!