The Chronicles of Spellborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát a kép lemaradt.
Boszorkányégetés 😊

Ezt mondjuk kicsit elbénázták, hogy Európa felét az amerikai szerverekre küldik, ennek az lett az eredménye, hogy az eu szerverek teljesen kihaltak - negyedannyi játékos, ráadásul 6 szerverre szétbontva. Vissza is menekültem az amcsi acclaim szerverre. Itt viszont egyre többen játszanak.
A játék továbbra is nagyon tetszik.
musha
az acclaim adja ki amerikában a Spellbornt és Magyarországon is. a proxyzás a tcos.com-os regisztrációhoz kellett, ami nem az acclaim kezében van (itt volt elõször open beta). az acclaimnél nekem is van régrõl accom (2Moons), így az nekem is egyszer csak aktív lett.

Nem tudom, nekem a regisztráláshoz nem kellett semmi trükk, sõt azért volt az egész, mert már nagyon régen jelentkeztem, és most 23-a körül egyszer csak aktív lett az accountom.
De akkor Te nem az amerikain vagy? Mintha azt írtad volna, hogy acclaim coinokra fizettél be.
musha
szerintem az amerikaira nem is tudsz fizetni...legalábbis én a proxys trükkel regisztráltam oda, játszottam is vele, de a fizetésnél egyszerûen nem ment tovább egy pontnál.

Közben rájöttem, hogy én az amerikai open beta-ba regisztráltam és ott játszom. Még szerencse, hogy nem fizettem be, európában már most is lehet közvetlenül fizetni coinok nélkül. Kár, hogy a klienset újra le kell töltenem.
Na egy kis élménybeszámoló, hogy mi történt pár perce velem a játékban, azért írom le mert ilyen meglepõ dolgokat még mmo-ban nem tapasztaltam, single játékban is talán a Gothic-ban utoljára.
7-es szintû adeptemmel vadászgattam Adenvaultban, ez a 2. térkép még free zóna, erdõs terület. Látom, hogy nem messze egy ösvényen egy másik player 2 raptorral küzd egyszerre, azon gondolkoztam, hogy segítsek-e neki, vagy el leszek küldve a fenébe, amikor az ösvény túloldaláról az erdõbõl kirohant egy farkas és az is támadni kezdte. Na mondom akkor segítek, ám ebben a pillanatban a hátam mögül ordítás, engem is megtámadott egy raptor. Ez eldöntötte a problémát, védem magam, de pár másodperc múlva a 2 másik raptor aki eddig a másik játékost támadta, hirtelen nekem ugrott! Anélkül, hogy egyáltalán beléjük sebeztem volna valamit! A másik srácnak még ottmaradt a farkas én meg menekülõre fogtam a dolgot.
Pár perc múlva, megint épp harcolok egy raptorral, amikor szokásos pop a hátam mögött, újabb raptor, sebaj 2-vel elbírok, igenám de ekkor meg feltûnt az ösvényen 4 rabló (cutthroat), na mondom itt gond lesz, de újabb váratlan esemény, a 2. raptor otthagyott engem és betámadta a rablókat. Én végeztem az enyémmel és kíváncsian bámészkodtam, hogy mi lesz a vége, de egyszercsak abbahagyták a harcot és mindannyian rám vetették magukat - a raptor és a rablók is. Megint futás lett a vége.
Miután leráztam õket megint visszafordultam, láttam, hogy megint egymással harcolnak, nyíllövésnyi távolságból belelõttem egyet az egyik rablóba. Nem történt semmi, a rablók szépen levágták a raptort, majd miután végeztek vele, elkezdtek felém rohanni. Megint futás, de az ösvényen velem szemben pont jött egy neves npc, aki megtámadta a rablókat, akik le is álltak vele harcolni. Visszafordultam én is és az npc-vel 2-en szépen levágtuk a rablókat(meg plusz 1 raptort ami egy szikla mögül még ránk rohant). Az npc csak akkor sétált tovább amikor már minden ellenség feküdt.
Szóval pár percig tényleg egy élõ világ részének éreztem magam.Marha jó volt.

Másnak is voltak már hasonló tapasztalatai, vagy csak véletlenek (esetleg bugok) sorozata okozta mindezt?
Ha elérted a max szintet, akkor nem kapsz több xp-t, valamint nem mehetsz át magasabb szintû területekre, de idõkorlát nincs.
mennyire korlatozza a jatekot, hogy csak 7es szintig ingyenes?
Az a baj, hogy nem tudsz pont annyit venni, amennyi az elõfizetéshez kell. Így elõre kell fizetni, és biztos, hogy ha kiszállsz belõle, akkor ragad bent pénzed.

Tegnap egyébként sikerült meghalni a rugómmal, hát ez a death penalty nagyon kemény, egyfolytában dühít, ha ránézek az xp csíkokra, hogy a pep 1-el nagyobb lenne ha...

Sikerült végre felfognom, hogy a skilleknél a kiemelt kulcsszavakon van a hangsúly, amelyeknek a magyarázata lejjeb meg is van, és ezek kombinációja határozza meg, hogy a skill mire jó.
Van egy jó oldal, ahol ezek össze is vannak gyûjtve: effektek
musha
miért acclaim coinnal mi a baj? (tegnapelõtt fizettem be rá)

Megnéztem én is és nagyon bejön a játék. A grafika telitalálat, tetszik a figurák karikírozott megjelenése, a táj , a hangulat szuper. Egy csomó mindent nem értek még, mondjuk az információszegénység az egyik legnagyobb hiba, pl. a skillek leírása nem igazán mutatja meg, hogy melyiknek mi az erõssége.
A harc egész egyéni, tetszik ez a realtime dodge, mondjuk ezen is van még mit javítani, nem mindig tökéletes.
Sokakat biztos el fog riasztani az elején, hogy az elsõ quest mobok nagyon ritkán helyezkednek el és lassan popolnak (young bear), de emiatt meg van egy plusz feelingje a dolognak, hogy mész medvére vadászni és ez tényleg úgy kezdõdik, hogy meg kell találni a vadat, nem harmincasával kóricálnak mindenfelé. Ja és a vadak nem dobálnak ruhadarabokat meg fegyvert,pénzt (legalábbis itt a kezdõ területen), csak irhát, szõrt és gerincdarabot, de legalább mindhez oda van írva, hogy waste item. A mobok aggroja különbözõ, pl. a vaddisznókhoz egész közel lehet menni, a farkasok viszont messzirõl kiszagolnak és megtámadnak, a hangok nagyon profik, néhányszor sikerült összerezzenni, mikor egy fa mögül rám rontott egy.
Az üzleti modell is szimpatikus, hogy mindenki kipróbálhatja ingyen és megvenni sem kell, csak elõfizetési díjat fizetni. Elõ is fizetnék rá, ha nem lenne ez az elcseszett acclaim coin-os bénázás, de ígérik, hogy lehet majd közvetlenül is fizetni, addig elviszek 3 fajta karaktert 7-ig, legalább mindet kipróbálom.
Öö, én pve-en, azt nem írtam :S
musha
nekem is tetszik, én még bugot sem láttam sokat...tetszik, hogy bele mertek nyúlni a megszokott harcrendszerbe, és valami újat akarnak. nagyon kellemes a grafika is (ha beállítja az ember, mert alapban nem annyira), szóval jó ez, hát bumm, 10 dollárt meg megér havonta, ha hosszabb távon érdekel...

(ShinjinSama vagyok szintén a d betûs pvp szerveren és mage)

ja, a kari neve: Lucy-Boatwright
Na, beengedett. Az elsõként írt nemzetközi szerón vagyok (vmi d-betûs). Rouge-al. Amúgy sztem nagyon klassz lett a game. A harcrendszer ütõs, de még van sok bug, hiszen csak beta. Kár, hogy a free játék nem a full játék :S
Proxy24-en keresztül csináltam új accountot, azzal már belép... De nem talál "világot" (gondolom szervert), ahová beengedhetne -.- Hát, lol...
Pff... hát ez érdekes "-.- Elvileg aktív a spellborn beta accountom, mégsem enged be a game.
musha
na végre, tegnap óta open beta...ma kipróbálom asszem...

Mûködik ez a dolog? leszedtem egy klienst de shogy sem akar összejönni a f2p account kreálás...mindenáron acclaimre dob, ott meg nem találom a gémet
Császtok. A belépéskor miért irja azt a játék, hogy:: you have been disconnected from the server? És nemtudok belépni. Elõreis kösz a segítséget

<#circling>
Gubberx
Én a gamestar ehavi dvd-n láttam hogy tesztelték és mondták hogy próbáljuk ki bátran 😄 De hol lehet regelni?? ém 2 hónapja regeltem de azóta nem enged be a játék vele :S

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

musha
ezmiez?

http://spellborn.acclaim.com/downloads.html

coming soon? melyik verzió? hol? mikor?

musha
hát itt valami nagyon el van kurjantva, hivatalos fórumon is azt rebesgetik csak, hogy `majd lesz egy closed beta`...ez elég lol, ha azt veszem, hogy néhány országban már hónapok óta nyomják...
na mindegy, addig marad a 2Moons.

musha
mintha nem jött volna ki januárban -.-

Jockey
én hülye vagyok ilyen proxys dolgokhoz, szal kivárom ha lesz belõle valami hivatalos..:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Sajna még nem Dzsoki Bácsi,de kipróbáltam ezzel a proxy s megoldással és nekem nagyon tetszik a gém.

- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"

Jockey
nalunk meg nem megy az eles ha jol tom, ugye?

nem az, csak ugy is kellett volna kezdeni, nem lenne égés 😄
mondjuk playak 99%a szarni fog rá

És az miért baj? 😛
hádde'.. :s
..ez hamar f2p lesz =/

musha
még nem jelent meg nálunk, csak néhány ország tud játszani vele fullban, mi a trialt nyomhatjuk egyelõre...

Nekem még mindig pending az account-om... :S Nemtom vajon beenged-e végre, ha újra felteszem a gamet.
Nahát a gém hangulata csillagos ötös,annyira eltalált ,hogy eszméletlen.Tologatom ezt a free területet,de most tényleg nem értem,hogy a túróba van ez ,most megjelent a játék vagy nem?Ez most béta vagy nem vagy ,hogy a sz*rba van.Mert a hivatalos fórumon írnak össze-vissza mindent ,tök nem vagyok képbe.Valaki segítsen már ki PLZ.
Respect
R

Nekem is megy a gém,kösz az infót a proxyval kapcsolatban.
Kb az elsõ képek óta várok a játékra.A képi világa eszméletlen szép,nekem nagyon bejön.Most nyomom ezt a free cuccot,ha bejön a rendes az ACCLAIM mal lehet beruházok rá ha a darkfall bukta lesz.
Szerintem a grafikával nincs baj maxon nagyon szupi.
Respect
R

Jockey
szasztok
egy kérdés, látom eu oldalon elvileg lehet jelentkezni ha acclaim-es accot csinálsz, de itt a regnél én nemtom kitölteni a lapot.
megadok minden cuccot, de van egy olyan rész, ahol be kell írni egy képen taálható szöveget, de az akép nekem nem látszik..
valakinek van ilyen gondja?

musha
nagyon úgy tûnik, hogy proxyn keresztül nem lehet fizetni 😞 próbáltam firefoxban, explorerben, xp-n vagy vista alatt, de a paraméterek megadása után (kártya adatok, stb) nem csinál semmit a Continue gomb megnyomására. egyszerûen nem is tölt semmit.

alig több, mint egy hetem van a szabiból, belehúzhatna az acclaim...

Gubberx
Sziasztok!

Én tegnap adtam hozzá az acclaim-es accomhoz a spellborn-t is de a státusz még mindíg pending és nem tudok belépni. Várható hogy aktiválják vagy még nem lehet kipróbálni a gamét?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

musha
ez most trial amit nyomok, ha befizetek, akkor talán upgradeli fullra <#nemtudom> ha nem, akkor pár hét és acclaim-es full biztos lesz 😊

hivatalos angol forumon nem nagyon van tolongás

1 év és ftp. na akkor megyünk majd ezrével xD
amugy most trial v beta?

AtomSplitter
7-es szintíg nyomtam csak, nem tudom lehet-e proxy-val elõfizetni.

Az, hogy mennyire tartós a játék jó kérdés. Az endgame-rõl nem sok infó van. Raidelés nincs benne elvileg, fejlesztés alatt olyan infók keringtek hogy olyan 8 emberes lesz a legnagyobb csapatlétszám, ha jól emlékszem.
Marad a pvp (aréna, vagy world pvp) meg a sigil vadászat.

Viszont, mivel nem lehet minden skill-t felvenni, a maximalisták újraindíthatják párszor a karakterüket, hogy megtalálják az ideális skill-összetételt.

Szvsz, ha hosszútávon is fenn akarják tartani az érdeklõdést hamar bele kell peccselniük a beígért shard-hódítást (területfoglalósdi) és egyéb elfoglaltságokat.

musha
szerintem magasabb grafikával egyáltalán nem néz ki rosszul. valóban elnagyoltak a textúrák, viszont szép effektekkel kompenzál. nem akartam a rendszerrõl olvasni elõtte, így nekem kellemes meglepetés, hogy sokmindenben újat mer hozni (skillrendszerben és ui-ban legalábbis eddigi tapasztalat alapján mindenképp). az irányítás is jó, a csatában való irányítást még szoknom kell, de van benne fantázia, szóval nekem bejövõs. a kérdés persze itt is az, mint mindenhol: meddig bírja fenntartani az érdeklõdést, mennyi a lehetõség benne hosszútávon...

amilyen kommenteket who topicban is nyomattál anno elég nehéz téged komolyan venni😉

De való igaz elég low budged-nek néz ki a game(annak ellenére hogy ut engine-t licenceltek még ,ha egy régit is)
Mindenesetre van ami tényleg nagyon gyengén néz ki de azért vannak dolgok amik nem néznek ki rosszul benne szvsz.

Lourker

Tatyla
nem hasonlítottam egy cseppet sem a wow-hoz,söt én már évek óta vártam ezt a játékot,de inkább olyan silkroad hatása van...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

musha
wowfüggõktõl a grafika fikázás nem túl hiteles 😄
már bocs...

Tatyla
huh ez még full graffon is bünronda...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Szia!

Az erdekelne,hogy a trial utan fel tudtad e upgradelni az accountod fizetosre proxy-val,vagy csak 7-es szintig jatszottal?
Magyarul lehet e proxy-n keresztul premium accountom?
Koszonom!

QuippeR
esetleg akinek van már accountja, elmondhatná a többieknek, hogy érdemes-e kipróbálni a játékot, vagy sem.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.