-
benfica-tottenham 0-1, bale góljával, így meg is nyertük az eusébio kupát, ide se hívnak minket többet :D
gól
dos santos gólpasszát érdemes figyelni.
crouch lőtt még egy lesgólt a meccs elején. lennont elégg jól lekapcsolta coentrao.
mostmár viszonylag rendes kezdővel álltunk fel, bár amíg félidőbe jön 4-5 csere a kísérletezgetések miatt, addig pontos képet sztem nem kapunk a csapat teljesítményéről.
xi: Gomes; Walker, Dawson, Corluka, Bale; Lennon, Huddlestone, Jenas, Modric; Giovani; Crouch.
lényeg a győzelem.
tegnap amugy a benfica elleni meccsel egyidőben a reserve csapat is játszott az ipswich townnal, king, kaboul, pavlyuchenko a kezdőben, az is 1-0 lett, gólszerző pavlyu
king ezen a meccsen tért vissza.
gól
csak ezt a kézi felvételt találtam róla egyelőre, de a lényeg látszik.
xi: Alnwick; Smith, Kaboul, King (Butcher, 46), Carroll (Byrne, 74); Parrett, Livermore (Kane, 74); Mason, M'poku (Dawkins, 66), Obika; Pavlyuchenko.
korábbi felkészülési meccsek nem voltak ilyen sikeresek
sporting-tottenham 2-2 (gsz.: keane, obika)
öf.
xi: Cudicini (Button, 46); Hutton, Walker, Corluka, Naughton (Rose, 64); Kranjcar (Townsend, 67); Jenas, Huddlestone, Bale; Taarabt (Obika, 60); Keane.
csak a második félidőt láttam, sokat veszélyeztettünk, de elégg sok lövés érkezett a mi kapunkra is, statisztikát nem igazan találok ilyen felkészülési meccsekről, de szerintem a sporting többet lőtt, mint mi.
még siralmasabb meccs, tottenham-villareal 1-4 gsz.: dos santos
öf.
xi: Gomes (Button, 46); Hutton (Walker, 46), Dawson (Bassong, 46), Corluka, Naughton (Assou-Ekotto, 46); Lennon (Bale, 46), Huddlestone (Parrett, 78), Jenas (Rose, 19), Kranjcar (Taarabt, 81); Defoe (Giovani, 46), Keane (Crouch, 46).
a meccset nem láttam, talán jobb is, erről többet nem tudok írni.
átigazolások: szóba hozták velünk milnert meg ashley youngot, ezeket redknapp cáfolta, bár később volt olyan hír is, hogy ashley youngért 3(!) játékost adna cserébe (elvileg 30millió lenne az ára)
pletikosa jön hozzánk 1 évre kölcsönbe
redknapp scott parkert akarja a west hamtől, 8milliót adna érte, 15öt kérnek
micah richardésrt 9milliót adna, érte 15öt kér a mancity
suárezért 25millát adna, az ajax 35öt akar
amugy a mancitynek jelenleg 37 fős a kerete, ezt 25re kell csökkenteniük, redknapp ezért próbál onnan szemezgetni, hátha a kényszer miatt vmivel olcsóbban és könnyebben tudna onnan igazolni, főleg ugye richardsot meg bellamyt emlegetik(mondjuk bellamy ritka felesleges egy igazolás lenne szvsz, öreg, és így is van elég csatárunk.)
elvileg átadólistán van crouch(bár már cáfolatát is olvastam), 7millió fontért vihetik. kurvára nem örülnék neki ha eladnák. crouch a legnagyobb király.
állítólag az ac milan akarja dos santost, esetleges huntelaar-dos santos cseréről pletykálnak, bár huntelaar azt nyilatkozta, hogy marad milánóban.
loic remy akarja elhagyni a nicet, egyik lehetséges állomások közt vagyunk (újabb csatár..)
redknapp elvileg 1 vagy 2 igazolást szeretne, amivel egyet is értek. kell vki a védelembe, minőségi cserének. és szerintem a csatárokat kéne megbontani, eladni mondjuk keanet és pavlyuchenkot, és igazolni mondjuk egy dzekot (álom, édes álom). ha megnézzük azért a csatársort, defoe 28 éves, többiek mind idősebbek, keane már 30, de crouch és pavlyu és közelítenek a 30 felé, tehát szerintem egy ilyesmi csatár kéne mint dzeko, 24 éves és kurvajó amit eddig mutatott. hasonló célpont még suárez.
redknapp amugy az átigazolási sikertelenségek miatt azt mondta, inkább 1 éves kölcsönökre állna most rá, talán könnyebben/gyorsabban meglenne a tárgyalás stb
elvileg redknapp a kezdőben számolna robbie keanel a szezonban. ráadásul állítólag át akar állni egycsatáros felállásra, na most szerintem a crouch-defoe-keane hármasból ha egynek ülni kell az már rossz, hát ha még kettőnek.. főleg ha keane lenne a kezdő.. szerintem defoe és crouch is jobb keanenél. és akkor még ott van pavlyuchenko.
mondjuk ha valóban átáll egy csatáros felállásra akkor lehet inkább egy igazi irányító tkp lenne a jó igazolás.
woodgatenek 5 hete van arra, hogy bizonyítsa redknappnek, hogy egészséges, különben nem kerül be a 25fős keretbe. mondjuk ha nevezésig még egészséges is lesz, szokásához híven sztem hamar lesérül sajnos, de meglátjuk.
ha minden igaz jövőre új stadion építésébe kezdenének, a 13/14es szezonra készülne el, 56,250 férőhelyes lesz, a jelenlegi 36,310el szemben.
na annak aki végigolvasta egy kis bónusz nosztalgiázni