Tottenham Hotspur Football Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
továbbmegyünk Udinesevel ,Nijmegennel egyetembe, ez a 3 csapat is érdemli.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
2-2 lett a Spartakkal......Modric és Huddlestone egyenlítettek....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

GTheo
Akkor a második.. 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Rudee
City ellen 2-1re nyert Bent duplájával a Spurs még egy hónapja.

Szar Bayern, szar Bayern :)

GTheo
King és O'Hara góljával 2-0-ra vertük a West Hamet, idegenben. Azt hiszem ez az elsõ idegenbeli bajnoki gyõzelmünk 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Rockynhooo
én is bírom 😊 de szakadtam mikor meghalottam ezt a felvételt 😄 mááács betör den sevcsenkóóóóóóó D😄

GTheo
Vágom én azt a dalt, onnan van ez a ritmus is... 😄
De ez a szöveg: who the hell is berbatov... 😄DDD
Azért én Berbatovot még mindig imádom.

Rockynhooo
sorry este kicsit részeg voltam az a lényeg h írd be youtubra hogy torres song és megtudod honnan vették ezt a dalt 😊

Rockynhooo
persze vágom írd be dzsátábra hogy torres song és megtudod egyik kedvenc szurkoli notám 😊 nem szeretem a pool de egyszer átakarom élnmi h köztük ugrálok és éenklem kb 10 sörrel A:SD_:AS de ezek a pávjucsenko dalok se rosszak 😄 na csõ kicsit rélsze vokxd

GTheo
Nagyonnagyon kemény 😄DDDD

Én nyáron voltam Spanyolországban és a bátyám egyik haverja, aki Liverpooli, Torreseseket énekelt, ugyanez a stílus csak Spurs helyett Pool, azok sem voltak rosszak.

banok
A Nova Sport annak jó aki Csehországban vagy Szlovákiában él..

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Hétfõn Nova sport élõben közvetíti a West Ham - Tottenham találkozót.

GO SPURS GO

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

LasDen
azt még én is kivédtem volna..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

GTheo
2-1re nyertünk, Bent és Pavlyuchenko góljával, Benté nem kicsi potya volt 😄

Rockynhooo

20:30
Labdarúgás, Angol Ligakupa, 5. forduló, Watford-Tottenham, élõ

holnap sport2

nem baj...Podi jól jönne ám a Spursnek, Downing pedig szélre csak nem tudom, hogy Lennont ki tudná e szorítani ha idejönne

LasDen
lesz jobb is...... 😄

GTheo
Kikaptunk 😞
0-1.

LasDen
Redknapp leszeretné igazolni Downingot és Podolskit a télen.....

GTheo
El is felejtettem ide írni az eredményt.
Uefa kupában kéne már végre alkotni vmit...

O'Hara góllal nyertünk a NEC Nijmegen ellen...grat

LasDen
jó meccs volt és szépen játszottunk.......bár a vége felé már nem igazán erõltették a támadásokat....

gabber_saviola
csak elindult az a szekér 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

GTheo
Lennon gyönyörûen csinálta a gól elõtt 😊
Pavlyuchenkonak pedig kötelezõ volt ezt belõnie.

Rockynhooo
14.ek vagyunk már jee 😊 mint a talajvíz úgy jövünk felfele 😊

EZ AZ !!! HAJRÁ SPURS !!!

Jövõ héten újra otthon játszik a csapat.

GTheo
Félidõben 1-0 ide Pavlyuchenko góljával, és 10 emberrel játszunk a Blackburn.

xDDDDDDDDDDD

Rockynhooo
A Tottenham Hotspur 1909-ben Uruguayban és Argentínában túrázott. Egy este az általuk is használt hajón farsangi bál volt, és bár a legtöbb játékosnak nem akaródzott megjelenni, ketten mégis tiszteletüket tették: Robinson Crusoe-nak és Pénteknek öltöztek, és a jelmezek tökéletesítése érdekében kölcsönkérték a hajókapitány papagáját is. A madár, az öltözék és a futballisták személye végül meghozta a sikert, a Spurs két játékosa nyerte meg a jelmez szépségversenyt, és végül megtarthatták emlékbe az említett papagájt. A madár késõbb 10 évig volt a klub kabalaállata, és igazi kincsként kezelték. Az állat végül 1919-ben hunyt el, éppen azon a napon, amikor az Arsenalt visszaszavazták az angol élvonalba ,éppen a Spurs kárára...

ahh ilyet <#idiota><#idiota>

legalább Gera Zoliék nyertek...Gera csak a 87. percben állt be pfff:S
a Tottenham nincs bajban annyira mint voltak nagyon szoros a vége ott

FT Fulham <2 - 1> Tottenham H.
16' B. Zamora
33' <1 - 0> S. Davies
70' <2 - 0> A. Johnson
81' <2 - 1> F. Campbell

Lesz ez még jobb is. Remélem a egymás után következõ két otthoni meccsbõl hozzuk a 3-3 pontot.

Hajrá Tottenham !!!

Gomesrõl még senki nem tud semmit ?

Megtippelném a mai találkozót: Fulham - Tottenham 0 : 3

remélem jól van...😞

gazdasági válság ha nem pletyka...eladnák a 2 játékost...

Cabell
jogos, elnézést.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

kraawz
Ennyit azért illik betenni

Tottenham H. <4 - 2> Liverpool
38' <1 - 0> R. Pavlyuchenko
42' <2 - 0> F. Campbell
45' ❤️ - 0> F. Campbell
49' ❤️ - 1> D. Plessis
52' <4 - 1> R. Pavlyuchenko
63' <4 - 2> S. Hyypiä

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

LasDen
nem sok hír van Gomesrõl.....vagy is eddig csak 1-t olvastam.....NSO-n megemlítették, hogy megsérült.....de aztán találtam egy Cesaros hírt, amiben nyilatkozta, hogy Gomes ma már jobban nézet ki.....szóval csak nincs nagy baj.......

Rockynhooo
<#eljen>

MINDENKINEK :

Álljatok le fiúk az ilyen "agyatlan" beszólásokkal. Tisztelettel legyetek arra hogy ez a Tottenham szurkolók fóruma, ahol mindenki egy csapatért szorítja össze a kezét amikor baj van, és mindenki együtt örül annak amikor a csapat nyer. Ellátogatok az oldalra, hogy itt mindenkivel éreztessem, és hogy velem is éreztessék azt, hogy nem elhagyva a süllyedõ hajót kitartva most együtt ünnepeljük a csapatunkat, mert szívvel lélekkel küzdve a csapatunk minden héten háborút nyer. Mikor osztjuk meg az örömünket ha nem most.

Cabell nem volt szép tõled. Nem írt rumkola semmi rosszat amire így kéne reagálni. Emberek vagyunk, tehát emberi viselkedést vár el szerintem itt mindenki. Egy csapat vagyunk mindannyian, az én szememben nem számít ki milyen szurkoló. Erre nem is kell szebb és emberibb példa, mint amikor Gomes sérülten való leszállítását, a Tottenham és Liverpool szurkolók egyaránt felállva tapsolták meg.

Cabell
A gazdasági válság te agyatlan

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

SLICK
mondjuk elég gáz, hogy még mindig semmi hír Gomesrõl :|

LasDen
elég durvának néz ki....félek hogy ebbõl sokkal komolyabb baj lesz.....

bujcsik555
huh,gomes elég ilyesztöen esett össze,remélem nem komoly, rendbejön hamar :S

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

LasDen
Errõl beszél....
De sztem õk ketten lennének az utolsók, akiket eladna a pool...

LasDen
ennyit a **csög poolról..... .D

Rockynhooo
remélem nézitek hogy enyhén gyaluljuk a poolt 😄

Milyen válság? 20 meccsbõl 2 vereség az válság?
😄DDDD

fotográfik kolomp edisön :D

Torres és Gerrard a válság miatt eltûzik Liverpoolból vmelyikre lekéne csapni😛

LasDen
Lazio télen végleg meg akarja venni és ezt 18 milláért megtehetik a szerzõdés értelmében....szóval rá kevés esélyt látok.... .D