• vili 27
    #2015
    Megszereztük ugyan a 4. helyet amivel a szezon kezdeténél simán beértük volna, de tudván hogy voltunk 3.-ok is 10pont előnnyel így kicsit keserű ez a pozíció.

    Természetesen a 4.hely messze nem bl főtáblás hely, sőt még 2eséménytől függ pontosabban 3tól. Az egyik a chelsea-bayern döntő, ami ha chelsea győzelemmel zárul, már el sem jutunk a következő lépéshez, ami pedig egy oda-visszavágós bl selejtező. Szombaton fel is húzhatjuk magunkra a bajor mezeket, már akinek van, és kőkeményen szurkolhatunk a hazai pályán játszó münchennek.

    Minden idők egyik legerősebb bajnoksága volt az idei, hiszen sem az első hely sem pedig a harmadik nem dőlt el az utolsó forduló előtt.
    A City a 90.percben már úgy tűnt el bukta a bajnokságot, de 3percen belül 2gólt rámoltak be az emberhátrányban játszó QPR csapatának.

    Gratulálok az összes premier league csapatnak, hiszen sok fantasztikus mérkőzést láthattunk az idei szezonban. Mindenki szurkolhatott a kedvenceinek. Sokan csalódottak, sokan boldogok az idei teljesítménytől, de egyben biztos vagyok, hogy mindenki ugyanígy biztatja majd csapatát a jövő szezonban is.

    Hiányozni fog a Premier League, kicsit szomorú is vagyok hogy vége egy időre.
    Mindenkinek kívánok szép nyarat, és jó pihenést !!!