• vili 27
    #1991
    ÜDV BAJTÁRSAK !!!! :))))

    Ti már rég csicsikáltok míg én csak most izgultam végig a meccset a digisporton. Inkább megnéztem a tévében ismétlésben minthogy a laptopomon élőben. Még most is megy a 81.perc, de ez a 3ponty már a hálóban. Ide nem mertem jönni hamarabb, a chelsea utolsó 10percét is csak lenémítva néztem végig nehogy elkotyogják az eredményt. Elcsíptem Cissé gólját. Az nem emberi volt. Talán E.T. képes volna ilyet lőni.

    Nos ! A második félidő elején, főleg a kapott gól után eléggé szörnyűnek találtam a helyzetet. Utána ami jött, maga volt az álom. Azokat a fiúkat láttam, akiket a szezon elején láttunk kitűnő formában, mesés játékkal.

    Ló.... az FA nagy emberei seggébe, hogy nem tudtak hamarabb edzőt választani. Érdekes módon mintha a játékunk is visszaállt volna a régire mióta kinevezték roy hodgsont. Ennyire befolyásolta volna ez az edzői kérdés a csapatot ? Nem tudom, de szarok rá.
    Verjük meg a Villát, és a Fulham csapatát, az ágyúsok meg a két meccsükből az egyiket x-re hozzák le és vissza vesszük a helyünket ami minket illet azt a szép főtáblás harmadik helyet !!!!


    Nagyon örülök az eredménynek, de annak a legjobban hogy újra a régi fiúkat láttam ma a pályán, és ezt mindnyájan tudjuk és láttuk ma :)))

    COME ON YOU SPUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURSSSS !!!!