• vili 27
    #1959
    Jelen pillanatban is bízom a csapatban, annak ellenére hogy húsvét hétfőn lekárogtam az egész brancsot. Talán komolyabban vették az idei locsolást a fiúk és kicsit megszédültek a sok kölni illattól :)
    Az is tény, hogy a fiúk felkészületlenül állnak fel a pályára szemmel láthatóan minden mostani meccs előtt. A Stevenage meccsel kezdődött minden. Ott láttam ezt a sokkolóan tudatlan játékot amit tegnap a norwich ellen is játszottunk.

    Akadtak azért ebben a negatív sorozatban elég jól játszott meccseink, ami édes kevés volt ahhoz hogy ne a ló túl oldalára essünk át. Márpedig tegnap sikerült átesnünk, és ez nagy pofára esés volt. Bízom benne hogy ez a hazai vereség elindít valamit mindenkiben, Levy, Harry, és az összes játékosban, mert Anglia egy darabja, London nagy része és a mi kis közösségünk itt, várjuk azt a pillanatot amikor újra büszkén ugorhatunk majd fel a tv készülékeink előtt egy gólnál, és láthatjuk azt, ahogy a csapatunk hátborzongató tudatossággal foglalja el a csata teret és kellőképpen rohamozza meg a White Hart Lane-re merészkedő ellenséget.

    Jó éjt fiúk !