• vili 27
    #1943
    Rövid összegzésben :

    A tegnapi meccs láttán abszolút megerősödött bennem az érzés és egyértelművé vált, hogy a szezon után el kell búcsúznunk Harrytől. Ilyen taktikákkal engedni föl a pályára ezeket fiúkat amikor bl indulás a tét ??? A játékunk annyira gyenge volt, hogy az egy premiership meccsnek is oltári gyenge lett volna.

    Fájt nézni ezt a tehetetlen gárdát. Szemmel láthatóan jót tett hogy Lennon a pályára lépett. Rögtön mesés labdát kapott tőle VDV aki amatőr módon elhibázta azt. A holland szégyenletes formát nyújt mostanság, rossz nézni amit művel. A negatív teljesítmény legjobbja volt ma Parkerrel együtt, akik ketten annyi labdát adtak el mint adidas a jabulanit a vb után.

    Olyan helyzetbe kerültünk hogy még az is elképzelhető, hogy amennyiben rosszul alakulnának a dolgok, még az 5. helyet se tudnánk elcsípni. A mai nap nyújtott játékunk alapján nem tudok pozitívat írni a csapatról. Biztos vagyok benne hogy ha Lennon kezd a mai meccsen, és ha a VDV helyett mondjuk Saha is akkor biztosan hozzuk idegenben a meccset. A hollandot helyére kéne valaki ütőképesebb !!!

    Harry, VDV out