• miilann04
    #1828
    tegnap simán nyertünk otthon a wigan ellen, bale brillírozott (2gól), és modric is jól játszott (1gól, 1gólpassz).

    Tottenham 3 - 1 Wigan
    29'Bale G. (Modric L.)
    34'Modric L.
    64'Bale G.

    highlights.

    tegnap lezárult a téli átigazolási időszak, voltak mozgások bőven.

    eladás:
    Roman Pavlyuchenko
    £8 million
    Tottenham->Lokomotiv Moscow

    már régóta elvágyódik, hogy valahol kezdő lehessen, kár, hogy elment, mert amikor beállt általában jól teljesített, de a PL kezdő szintet nem éri el sztem sajnos.

    kölcsönbe ki:
    Sebastien Bassong -> Wolves
    Vedran Æorluka -> Bayer Leverkusen
    Steven Pienaar -> Everton
    (+kb 10 játékos a reverse csapatból mindenfele)

    szezon végéig szól mind. bassong és corluka még viszonylag fiatalok, szóval szerintem előnyükre válik, hogy nem a padon kell ülniük egész szezonban. kíváncsi vagyok corluka mit teljesít a németeknél. ja és tegnap sérülés miatt cseréltük le walkert, bár lehet semmi komoly, de lehet jobb lett volna ha marad cseréje. :D
    pienaar meg felőlem mehet végleg, már akkor se értettem amikor leigazoltuk, kranjcar jobb játékos nála, és még ő se játszik eleget.

    Louis Saha
    Everton->Tottenham

    őszintén nem értem ezt az igazolást, inkább pavlyut kellett volna megtartani vagy nem tudom, de saha minden jelenlegi csatárunknál gyengébb, ráadásul öreg is, 33 éves, idén az evertonban 18 meccsen (15ször kezdő) összesen 1 gólt lőtt. (egy fórumon olvastam, hogy inkább igazoltuk volna le tim howardot :D.)
    persze az is benne van a dologban, hogy adebayor is csak kölcsönben van nálunk, és esélyes, hogy nem tudjuk megtartani a következő szezonra a magas fizetése miatt. (bár nem tudom hol játszhatna, ahol bajnoki címre esélyes, és jövőre valószínűleg BLben is játszhat.)
    szal ha ade elmegy, defoe marad az egyetlen csatárunk, de akkor is inkább megérte volna vmi fiatalabb játékost venni, akár szezon végén is, ha megvan a BL hely talán nagyobb lett volna az érdeklődés a spurs irányába. loic remyvel is szóba hoztak minket, ő pl jó vétel lett volna szerintem. redknapp krasict akarta elhozni a juventustól, de nem volt rá pénz (15 millió font), kölcsönbe meg nem akart jönni.

    kb ennyi. valamint megújult a spurs honlapja, csekkolja mindenki.
    tottenhamhotspur.com/