• miilann04
    #1645
    ahhoz azért el is kell adni őket. :D

    na nézzük azt a 14 nevet. :)
    dos santos, gondolom a két kezdő szélső bale+lennon, de szerintem maradhatna cserének, mert ügyes gyerek és még nagyon fiatal, esetleg még egy év kölcsönbe.
    kranjcar, jó és stabil csere lehetne, de ő kezdő akar lenni, vszeg megy a serie a-ba, meg ahogy látom redknapp inkább pienaart favorizálja.
    bentley, ugye volt egy sérülése, aztán elment kölcsönbe a birmingham cityhez, cserének jó lenne, de igazából ha a birmingham kezdőjébe se tudta beverekedni magát akkor felőlem mehet. mondjuk jó drágán vettük, kíváncsi vagyok mennyiért tudunk továbbadni rajta. ezt azért nem lehet elfelejteni. :)

    palacios és jenas, hasonló a szitujuk, a helyükön sandro és/vagy huddlestone lesz a kezdő, az egyiket azért megtartanám cserének. talán inkább palaciost, a milan ellen sandroval párban nagyon jól működtek.

    gomes, eléggé egyértelmű, bár redknapp még akkor is azt mondta h jövőre ő lesz a kezdő, amikor már az utolsó bajnokikon cudicini védett. végül gomes is azt mondta, hogy inkább visszatérne a psv-hez. már írtam korábban is, szerintem nagyon jó kapus, de egy stabilabb kapusra van szüksége a csapatnak. nagyon kíváncsi vagyok kit fogunk hozni kezdő kapus posztra.

    keane, defoe, pavlyuchenko. igazából én már a mostani szezon előtt is azt írtam h a csatársorba kellene a vérfrissítés.
    ([URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1152057084&no=873]#873[/URL] "redknapp elvileg 1 vagy 2 igazolást szeretne, amivel egyet is értek. kell vki a védelembe, minőségi cserének. és szerintem a csatárokat kéne megbontani, eladni mondjuk keanet és pavlyuchenkot, és igazolni mondjuk egy dzekot (álom, édes álom). ha megnézzük azért a csatársort, defoe 28 éves, többiek mind idősebbek, keane már 30, de crouch és pavlyu és közelítenek a 30 felé, tehát szerintem egy ilyesmi csatár kéne mint dzeko, 24 éves és kurvajó amit eddig mutatott. hasonló célpont még suárez.")
    a korábbi célpontok már ugye mind elkeltek.. keane szerintem jó, de már ő se lesz fiatalabb, adjuk el amíg korrekt pénzt kaphatunk érte. pavlyuchenko meg defoe sztem sokban hasonlít, mindkettő el tud dönteni meccseket, hatalmas gólokat tudnak ragasztani, de néha képesek eltűnni egész meccsekre is. a véleményem ugyanaz mint a szezon előtt, keanet és pavlyut eladnám, defoet megtartanám, bár ő meg nyilatkozta h kevesli h idén csak 15ször volt kezdő, és lehet h távozna.

    elvileg falcaot próbáljuk most megszerezni a portotól. az európa ligában lőtt 17 góllal eléggé felkeltette magára a figyelmet a többi top európai csapat számára is (többek közt az arsenalét is). a kivásárlási ára 26 millió font, már meg is tettük érte az ajánlatunk.

    az angol eb-selejtező (jún.4. svájc ellen) keretből egyébként sérülés miatt visszalépett defoe, így elég valószínű, hogy crouch kezdő lesz. (csatárok a keretben: crouch, bent, zamora.)

    amúgy ez csak 9 név, nem találtam a maradék 5-öt (köztük lehet bassong), nem tudom kik lehetnek, de ha tényleg eladnánk 14 embert az nagyon durva lenne, az több mint a jelenlegi keret fele, nem hiszem h jót tenne a csapatnak..

    most olvastam, hogy a milan kívánság listáján van bale és vdv is. ha csak az egyiket is elviszik, biztosan felgyújtom a san sirot, ki tart velem? :D

    valamint a fogadóirodák szerint redknapp a legesélyesebb a chelsea vezetőedzői posztjára, hiddink és van basten előtt. redknappre mindössze 2xes szorzót fizetnek, de egyáltalán nem hiszem h távozna.