• miilann04
    #1491
    feldolgozzuk az infokat. :D jó hosszú 10+4 perc volt az a végén. :D viszont nagyon szépen tudtuk járatni/tartani a labdát.
    fasza meccs volt sztem, bár eléggé átment vagdalkozósba, első félidőbe meglehetett volna a vezetés, bár így legalabb kevés időt hagytunk az egyenlítésre :p
    második félidőbe már nagyon nyomott a milan, de jól működött a védelem. dawson eddigi legjobb meccsét hozta tegnap, és végre gomes is úgy bravúrozott hogy utána nem kapott egy potyát. :) crouch meg a legnagyobb király.
    lennonra játszhattunk volna többet, mert ahányszor hozzá került a labda általában megoldotta valahogy, hogy betudja adni, a sebességét meg nem kell részleteznem. ha a visszavágón másik szélen egy egészséges bale, középen meg egy egészséges vdv lesz, hazai pályán sztem sima 2 gólos győzelem. csak aztán nehogy legyen vmi meglepetés..
    tegnapi milan meg.. hozták a szokásos olasz focit, többet nem is kell erről mondani..

    #1488: 'Azért érdemes lenne benézni a Milan topikba, a szurkolóitok mit leműveltek...'
    nem vagyok milan szurkoló, minek mennék oda? másoknak is talán így kéne fórumoznia. mindenesetre a mi szurkolóink ebbe a topikba vannak, legalabbis nem tudom hogy azok közül, akik ide folyamatosan írnak hányan mentek át oda, de sztem nem sokan.
    gattusot meg én teljesen elfogadom, csak akkor az első ilyennél kapja meg szépen a piros lapját és menjen zuhanyozni, mert tegnap vagy 3szor ki lehetett volna állítani.
    crouchot felesleges ebbe belevonni, mert gattuso nem csak ellen játszik így, meg amugyis, ha felrúgnak 3szor meg beletenyerelnek a képedbe akkor nyilvan visszaszólsz valamit, szal nehogymár még croucht hozd ki hibásnak az esetből mert lehidalok. :)
    remélem megkapja az n+1 meccses eltiltását, ahol n>5.