• psishock
    hát ha már így gondolkozunk akkor a "játékélményen" nincs mit "fejleszteni". Az vagy kialakul vagy nem, esetleg az ember alakítja magának. Ezt mint mondtam neked kell eldöntened mit tartassz élvezhetőnek. Vannak olyan játékok amelyek szerintem pocsékok de mások ölni tudnának értük, gondolj úgy a dologra mint a "jó" és "rossz" zenére. A halgatótol függ ugye, hogy mi lesz a válasz.
    A bugokkal nem volt soha sem különösebb gondom, különben is, álltalában ha nagyobb gondok (crash, lefagyások) voltak a lehető leggyorsabban jöttek a patch-ek. Sajnos szoros a "deathline" és sietni kell a játék kiadásával vagy tolódni fog . (ez most különben is divat lett (de legalább akkor dolgozzák ki rendesen ))

"magyaran fejlesztened KELL,ha jatszani akarsz...."
    Nem így áll a helyzet, és azt sohasem mondtam hogy ingyen juthatsz hozzá bármilyen játékhoz, persze hogy az új dolgoknak áruk van, ez is egy üzlet, a legújabb fejlesztések pedig a legdrágábbak értelem szerûen. Ha ezekkel AKARSZ játszani KIMAXOLVA csak akkor kell fejlesztened. De abba is bele kell gondolnod, hogy másképp nem érné meg hardwert fejszeszteni/gyártani és a graf is dekkolna többé kevésbé ami szerentem nem lenne szerencsés mert nekem ez igen is számít a többi összetevővel együtt. Viszont ezt TE döntöd el, hogy mennyit engedhetsz meg magadnak. Senki nem mondja, hogy csak az 1-2 hetes, hónapos játékokkal játsz full-ban. Mostly a régebbi játékok meg egy olcsó integrált rendszeren is elfutnak, de a szeritem játékok nagyrésze az átlag konfigokon kultúráls FPS el és graffal szalad. Az újaknál meg mindíg ott van a lehetőség, hogy az adott játékok nem kifullozva játszod, hanem veszel valamiből egy keveset. Mire viszont a DX10 mondjuk alapból követelmény lenne mindenhova, addigra azok a karik is símán elérhetően lesznek még a csóróbb usernek is. Szóval alapból nem kell minden félévben "bankrupt"-ot csinálnod, csak ha maximalista vagy, de te inkább igényesnek adtad magad, akkor viszont nem tudom hol érzed még mindíg a kényszert?