Csak ősszel jön az Nvidia G80
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Es minimum rendszerkovetelmeny p3 800Mhz😄
Valoban Geforce2+ kell hozza(a dobozon legalabbis ez van)
Ehhez azt tennem hozza,hogy jatszottam a far cry jatekkal ati 7000-esen! A kinezete egy remalom volt,egy kis ido utan meg veszettul szaggatott is,de futott...csak eppen jatszani nem lehetett vele:0
A istával kapcsolatban sztem meg addig felesleges véleményt alkotni, amíg nincs kint egy teljesen végleges verzió...
látod, ezért írtam idézôjelbe a fejlesztést mert az nem hardware-tól vagy valamilyen technikai fejlettségtôl/adottságtól alakul ki. Mindég is megvolt a lehetôség jó játékélményt kialakítaniuk. Viszont nem mindíg a programozókan múlik, vannak olyas stílusú gammák (mittomén mmorpg-k, multis FPS-ek) ahol a játékosok vannak el egymással. Ha rossz a társaság akkor lehet rém unalmas is, de ugyanez fordítva is igaz. Sok olyan játék volt ami alapból nem tetszett volna, de csak úgy póbából lenyomtunk egy-két match-et LAN-ba a haverokkal, és máris megváltozott a véleményem róla.
a WoW pl mond neked valamit?
Egyáltalán semmi szivatási szándékom, csak ez a egy részén hátra estem a székrôl: "Nekem speciel gyorsan feláll" <#vigyor3>#vigyor3> amúgy jó arc vagy és látom, hogy a jó oldalon álsz. <#wave>#wave>
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
".....ergo az ilyen jatekok (DX10-es) is foleg grafikailag fognak fejlodni -mint ahogy ez mar joforman tendencia az elmult jopar evben- de a jatekelmeny nem nagyon,...."
errm,kik azok a sokan,akik supportaljak a dx8-as kartyakat?
Mielõtt valamit megszakértessz, illene picit tájékozódni. Messze nem a kinézet a legfontosabb újítás a Vistában.
"de nekem kell kb. 8 perc amig fel áll.
Készenlétbõl meg fagyi van. Nem megy el alatta semmi driwer, semmi dos, semmi."
Mond az neked valamit, hogy béta?
Nekem speciel gyorsan feláll, és nem fagy. Driver meg majd lesz hozzá. Még minimum fél év mire kijön. Az XP-hez is alig volt driver kezdetben.
DOS-t nem próbáltam, elvileg mennie kell majd. De ha nem, akkor ott a DosBox.
Ezzel nagyon nem értek egyet. Igaz, hogy a játékélmény valamennyire szubjektív, de azért a játékon is sok múlik.
Unalmas fõleg attól lesz a játék, ha ugyanolyan, mint a korábbiak. És sajnos a kiadóknak pontosan az a stratégiája, hogy a sikeres cuccokat másolják. Persze mûködik, mert mindíg vannak fiatalok, akiknek minden újdonság.
Nyílván.
"de a jatekelmeny nem nagyon"
A játékélmény hardver független. Nem önmagában a grafika fejlõdése a baj, hanem az, hogy ma már jó grafkával el lehet adni egy játékot, így a játékélmény fejlesztésére kevesebb a motiváció. És mivel a grafika fejlesztése sok erõforrást igényel a fejlesztõ cégtõl, egyre többen készítenek egy játékot, ami az egyéni kreativitástól a tömegteremlés és a profitorientáltság felé viszi a dolgokat.
"sem pedig megbizhatosag(bugok halomban)."
Ez sajnos a szûk határidõk és az egyre komplexszebb rendszerek miatt van. Meg persze attól, hogy mindíg sikerül valakinek új fícsört kitalálnia az utolsó pillanatban.
"Talan igaz,de DX10 ugyebar csak vistaban,nehany ev vagy meg kevesebb es rendszerkovetelmeny a jatekoknal"
Most is sokan szupportálják a DX8-as kártyákat, pedig azok már elég öregecskék. Pár év múlva meg már fillérekért kapsz belépõ szintû DX10 kártyát.
Miért is? Annak tudatában, hogy az R600 a próbagyártáson már február/március körül átesett???
Nem vitatkozom, csak igazam van. (Dunning-Kruger)
De megertem,hogy miert nem ert egyet velem a gamerek tobbsege es sok sikert kivanok nekik a tovabbiakban
A bugokkal nem volt soha sem különösebb gondom, különben is, álltalában ha nagyobb gondok (crash, lefagyások) voltak a lehetô leggyorsabban jöttek a patch-ek. Sajnos szoros a "deathline" és sietni kell a játék kiadásával vagy tolódni fog . (ez most különben is divat lett (de legalább akkor dolgozzák ki rendesen ))
"magyaran fejlesztened KELL,ha jatszani akarsz...."
Nem így áll a helyzet, és azt sohasem mondtam hogy ingyen juthatsz hozzá bármilyen játékhoz, persze hogy az új dolgoknak áruk van, ez is egy üzlet, a legújabb fejlesztések pedig a legdrágábbak értelem szerûen. Ha ezekkel AKARSZ játszani KIMAXOLVA csak akkor kell fejlesztened. De abba is bele kell gondolnod, hogy másképp nem érné meg hardwert fejszeszteni/gyártani és a graf is dekkolna többé kevésbé ami szerentem nem lenne szerencsés mert nekem ez igen is számít a többi összetevôvel együtt. Viszont ezt TE döntöd el, hogy mennyit engedhetsz meg magadnak. Senki nem mondja, hogy csak az 1-2 hetes, hónapos játékokkal játsz full-ban. Mostly a régebbi játékok meg egy olcsó integrált rendszeren is elfutnak, de a szeritem játékok nagyrésze az átlag konfigokon kultúráls FPS el és graffal szalad. Az újaknál meg mindíg ott van a lehetôség, hogy az adott játékok nem kifullozva játszod, hanem veszel valamibôl egy keveset. Mire viszont a DX10 mondjuk alapból követelmény lenne mindenhova, addigra azok a karik is símán elérhetôen lesznek még a csóróbb usernek is. Szóval alapból nem kell minden félévben "bankrupt"-ot csinálnod, csak ha maximalista vagy, de te inkább igényesnek adtad magad, akkor viszont nem tudom hol érzed még mindíg a kényszert?
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Komolyra forditva a szot:A DX10 foleg grafikai fejlodest hoz majd (gondolom),ergo az ilyen jatekok (DX10-es) is foleg grafikailag fognak fejlodni -mint ahogy ez mar joforman tendencia az elmult jopar evben- de a jatekelmeny nem nagyon,sem pedig megbizhatosag(bugok halomban).
Ez az ami elkeserit,es ez miatt dobtam a computert mint jatekra alkalmas eszkozt...ha szep computergrafikat akarok latni megnezek egy techdemot,egy jatektrailert vagy egyszeruen egy animacios filmet(Shrek peldaul).
Amugy senki sem eroltet semmit?Talan igaz,de DX10 ugyebar csak vistaban,nehany ev vagy meg kevesebb es rendszerkovetelmeny a jatekoknal(fuggetlenul,hogy tenylegesen kell-e vagy sem)a DX10-et tamogato grafikus kartya,magyaran fejlesztened KELL,ha jatszani akarsz....
Persze lehet,hogy csak en latom rosszul😊
Nem hiszem, hogy errôl lenne szó, szerintem csak nem vagy elég széleslátókörû a játékok iránt, sokfajta stílus van, és mindegyikben van elég gyöngyszem, az is lehet hogy konzervatív vagy és a régi "stílusúakat" szereted. A nagyon szép és iszonyatosan unalmas játékokra nem kell költeni (persze ha csak nem direkt ezt akarja az ember), ott a DEMO, letöltöd és megngnézed, hogy neked mondjuk bejövôs-e dolog. Ha igen akkor megveszed, ha nem akkor meg nem. Hol van ebben a "kötelezô" ? Senki nem erôltet semmit.
De lassuk be az egesz csak arra jo,hogy koltsetek a penzt az esetek 95%-ban olyan jatekokert, amik nagyon szepek es iszonyatosan unalmasak😊
Abszolut szemelyes hozzaallas,de a 2 kezemen meg tudom szamolni,hany jatekkal voltam hajlando leulni jatszani az elmult 5-6 evben😞 es egyikkel sem a grafika miatt!
Lehet,tul nagyok az igenyeim.......
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"The voices are back... Excellent.\"
#4 - turul16 - jaja, jöhetne már újabb verzió, de örüljünk neki, hogy legalább nem kell kûzdeni az nvidiás driverrel linux alatt. személy szerint én besokalltam atiékra, mikor egyszer másfél napom ment rá, hogy felrúgdaljam a grafikus meghajtónak nevezett "valamijüket".. 😊
\"The voices are back... Excellent.\"
Next PC upgrade: 2022
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Marlosh, sajnos a PCI-Express marad még egy ideig, még csak most kezdik csillogtatni az "erejét". (...útközben kiveszem a kést a kezebôl...) A bal kezedet csak ôrizd fontosabb dolgokra, nem kell részleteznem mi mindent nem lehet vele tenned 😉, a régi játékokat sokkal egyszerûbb beszerezni, nagy részük már régen "abandomware" amit símán legálisan letölthetsz a netrôl és máris élvezheted ôket. én is sok ilyen gammát toltam le.
és ne szidd/sajnáld má a gémereket, nekik ez kell (nekem is) xD, akinek meg nem, az meg úgy sem veszi az ilyeneket és (jobb esetben) az olcsó 9200-9600 asokon nyomul.
- felsõ kategória, középmezõny, vagy
- felsõ- és középkategõriás gépeket?
Mert a Vista, ami egy zabagép lesz, az még az "alsó-középmezõnybe tartozó" laptopomat sem ette meg, pedig még csak beta.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Next PC upgrade: 2022
K. Nvidia kiadhatná már az uj drivert Linuxra, a lagutóbbi kicsit bugos, az ujabb xorg nem szereti (nem az xorg-ban van a hiba). Ill. GLX_EXT_texture_from_pixmap (rendes) implementálása is jó lenne.
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
A Vista meg 1 zabagép ami megeszi még a felsõ-közép kategóriás gépeket is!! <#falbav>#falbav>