• Neton
    Egy C2D E5200-as cpu már 16k körül van, és az azért nem olyan rossz kis proca, én személy szerint szintén nem vennék 100k-ért cpu-t, mert minek. Ezeket se használja még ki egy játék sem, a négy magot még 2-3 évig pláne nem fogják. Én azzal sem értek egyet,h az alaplapnak kell jónak lennie. Nyilván érdemes olyat venni, ami nem drága, viszont még simán vállalható. En erre azt mondom, hogy egy Asus P5B vagy P5K simán jó egy átlagos gamernek. Viszont a memórián és vidikártyán nem éri meg spórolni, memóriából persze nem kell ám a legdurvásabb mittoménmilyen hűtéssel megvenni, a lényeg, hogy minimum 2 giga legyen (Vistánál meg ugye max 4), és ha már kiadok vidikártyáért pénzt, akkor nVidia 9800 GTX+. Ezekkel simán 2 évig elvan az ember, igaz itt csak a vidikártya 70, de a 9600GT is még simán jóság. Ha ez utóbbit nézzük, akkor az kb 30. Bevallom AMD párti vagyok, viszont sajna az intel procája üt, méghozzá nem kicsit, szóval ha ezt a konfigot nézzük akkor memóriával együtt tényleg kb 70k körül mozog és tényleg egy simán jó gépe van az embernek. Az más kérdés, hogy házat és tápot még nem vett az ember, se winyót, se dvd írót, se egyéb más dolgot, de ha ezeket nézzük, tényleg csak 70-be fáj. Szóval nem kell mindjárt fikázni az olcsóbbat. :)