Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Halfer
Tulajdonképpen már csak a kíváncsiság hajt, hogy rájöjjek mi okozza a problémát. 1680x1050-re állítottam a felbontást új monitor miatt, a grafikai beállítások mind maradtak maximumon, de erõsen pixeles a játék, látszanak a nagy pixelek minden karakteren és eddig kisebb felbontáson, kisebb monitorral nem volt ilyen gondom. Sõt, más játékban sem vettem észre hasonló grafikai romlást. Tisztábbnak kéne lenni, nem pedig csúnyábbnak, elvégre a monitoromon is ez a használt és ajánlott felbontás. Valakinek tippje? Köszi.

Ugrani kell 😄 Én is szarakodtam vele, mikor azt a kivégzéses csávót kellet megölni, bár lehet h ott én is bukfenc után szúrtam.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Én akkor leesek gurulok a földön majd felállok és mindenki rajtam van😄
Gando
persze... mérnem csinálnak minden egyes krva billentyûre egy mozdulatot, aztán zongorázhatsz... meg azért is ilyen az irányítás mert konzolon eléggé bebaszna a sokkaltöbb gomb... vágod?

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Hát simán leugrassz és közbe nyomogatod az Assasinate gombot 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ffxi
Én erre számítottam. Nem okozott se negatív, se pozítiv csalodás nem okozott a gém.

Fákjúal!

sokaknak nem indult el. nálam sem pl

tommyg
FAQ-val semmi...

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Mit értesz javított alatt?

Én kedvelem a stílust, de ez a játék nagyon nem jött be.
Akrobatika? Úgy emlékszem, végig lenyomva kell tartani három billanytût, és akkor átugrál mindenen. Elég illúzióromboló, semmi megfelelõ gomb, megfelelõ idõben. Így viszont (ráülünk a három gombra) semmi ügyesség nem kell hozzá. Harc dettó.

Számomra óriási csalódás volt a játék. <#szomoru1>

A hülye zászlógyûjtögetést nem muszáj megycsinálni, ha nem tetszik...
Hülye az AI? Már nem azért de szerintem teljesen rendben van(néhány ugyancsak mostani játékhoz képest). Volt néhány eset amikor kicsit bugos volt de talán 2x fordult elõ az egész játékban.
Lehet, hogy nem lehet úgy lopakodni, mint a Thiefben, de ennek nem ez a lényege, ebben a tömegben való elvegyülés és a tetõkön való ugrándozás/akrobatika...
Ponthogy sokféleképpen meg lehet oldani a küldetéseket: vagy nekimész rambó stílusban kinyírva az összes õrt, vagy szépen csendesen leszeded az õröket, majd gyorsan kinyírod a célpontot és rohansz... Valóban egy idõ után monotonná válnak a küldetések, de szerintem még így is szórakoztató a játék.(Már aki kedveli a stílust...)

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy tökéletes játék, mert nem az, de annál jobb mint aminek leírtad(szerintem)

Kérdés: Nem lehet megcsinálni az air-assassinate nevû dolgot amiket bemutató videókon is lehetett látni? )Magasabb helyrõl ráugorva gyorsan kivégzed az ellent) Nekem ezt nem sikerült megcsinálni, pedig egy helyzetben jól jött volna

FAQ-val mi van?
davidka003
Még nem.<#wow3>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

kijött már a javított verziója ? warez természetesen...

tommyg
még több kérdõjelet légyszives mert az a menõ

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

gyönyörû a grafika, szépen kidolgozott a világ PONT Miért nem lehetett egy ilyen gyönyörû játékot legalább csak közepes tartalommal, stílussal megtölteni.
Mi ez a hülye zászlógyüjtögetés???????????????????????????
Miért ilyen hülye az AI ???????????????????????(pl ha 5 katonával harcolok abból legalább 3 biztosan csak nézi a harcot)
Mi az hogy még normálisan lopakodni sem lehet?????????????????????
Miért ilyen egyhangúak a küldetések????????????????????????????????(nyílván assassin a srác, az a dolga, hogy ezt azt eltegyen láb alól, de semmi kihívás, semmi stratégiára nincs szükség, nem kell gondolkodni, pedig annyi szituációt ki lehetett volna találni)

Thief 3-ra emlékszik még valaki??? A játék fejlesztõi lehet, h soha nem találkoztak vele....................................................
Gando
hoppá 😄 legalább most is tanultam valamit 😄, de ha teljes mértékben eredeti csak doboz nélkül, azis megéri

Looooser
jah lehet hmmm 30forfint a rendes fekete doboz
kb 2 forint a papír, és most az egy sheet lenyomtatása sem drága...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

ffxi
Akkor megveszem. Mert borítót+dsobozt lehet házilag elkészíteni 😊

Fákjúal!

berczely
Hát a rákot érdekel a doboz ha 2500 pénzért megvehetem!

tommyg
pont azt hogy nem dobozos

Gando
az nem azt jelenti hogy dobozos?

ffxi
Csak az a baj, hogy OEM-s 😞

Fákjúal!

Gando
nagyon is sztem

berczely
Simán

ffxi
Mármint a game.

Fákjúal!

ffxi
2,5 ezerér OEM-es megéri?

Fákjúal!

Dante91
Ahamm értem köszönöm ezesetben akkor ezt kihagyom. xD Ám nagyon tetszett a történet eddigi része reménykedek a 2. részbe ezt nem rontják el a jelenbeli idõvel. Nem akarok géppuskaropogás mellett kardozni, de fps hez sincs kedvem xD

\"Amiből lekvár főzhető abból pálinka is\"

ffxi
Sztem az elsõdleges célja azt. De ha mész zászlókat keresni. Akkor elsõ legszembetûnõ dolog, hogy hirtelen még jobban odafigyelsz a környezetre. És magával ragad az "ott légy" élmény.

Fákjúal!

CroftManor
A zászlógyûjtés pusztán a játékidõ kitolására van. 😊

Nothing is True, Everything is Permitted

ffxi
Sztem ez egy fajta motiváció, hogy bejárdd a terepet és ezáltal tekintély látsz a játékban, hogy mennyire szép, részletes stb... Egy fajta önreklám: "Nézzétek meg milyen szép, élethû környezetet varázsoltunk elétek" Nem rosszból írtam. Mert télleg elismerésre méltó a játék ezen részén. Szinte középkorban érzi magát az ember. DE az sem kizárt, hogy a játék szavazatossága miatt van ezek a kihívások 😊

Fákjúal!

tommyg
semmi 😄

ffxi
Végigvittem. Most kezdjek újat vagy replay?

Fákjúal!

Dante91
Engem viszont érdekelne hogy mi van ha az összes zászlót összeszedjük? Mi a plusz?

Pickpocket volt, már rájöttem mit kell, azér köszi.
Dante91
Hát attól függ blabla ha pickpocket akkor közelmész és mikor megy elõre nyomod a shiftet amíg ki nem zsebeli. Sztem az lesz az mert akkor kezd járkálni. Követed és shift el kizsebeled. Ha nem az akkor ahol még mozognak az a kihallgatás, mikor félrevonul egy csende nyugodt helyre, megvered egy kis infóért. Addig ütöd míg nem beszél. De ha ez van akkor nem 1 emberhez beszél hanem egy tömeghez.

Hi! Segítsetek léci. most kezdtem a játékot és nemtom mit kell csinálni a csókával (a játék elejefele a 2. részben) amikor egy csajjal beszélget, aktiválok az "F"-el valamit (írja h kell), és a csóka elkezd sétálgatni oda vissza és semmi nem történik.
doxadmin
Legyen is! Mindig találok valami új dolgot benne, 3x i végigjátszásra is 😊

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

ffxi
De jó! Nem is tudtam. Ez kellemes volt. Hajrá!

Fákjúal!

davidka003
Igen. Igen.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Hello!
Az igaz, hogy az Assassin's Creed csak az elsõ része egy trilógiának? És lesz még 2 rész a játékból?

Konfig: AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4200+, 3,00 GB RAM DDR2, ASUS EN9600gso 512MB

istenostora03
Azt azthiszem úgy kell, hogy lockolod a csávót(f) és akkor folyamatosan nyomod a 1-es egérgombot(tehát a jobb oldali), és akkor ugyebár védekezel, és amikor csávó akar támadni megnyomod a 0-ás gombot(bal egérgomb) és csinál egy speciális támadást 😊

Annál a missziónál vagyok, mikor a ringben egy férfival kell kardoznom.
(Combo)Kiírja, hogy nyomjam meg a 0-t, hogy a földön átszúrhassam, de megnyomom és csak suhint egyet a karddal. Mit csináljak?
doxadmin
Nem kell rátenni semmilyen patchet. Amikor elindítod és elkezdi letölteni meg telepíteni a quitra nyomsz és kész. Próbáld meg.<#alien2>

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Hogy mia hiba??? 1. Az hogy nem az OFF TOPIKban tetted fel akérdést. 2. Az hogy nem rerdeti a játékod!!!

Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77

DarkSector
Magyar végigjátszás:

Keresd meg a célpontokat, és végezz velük. Térkép segít. Meg a csodás belsõ nézet.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

van valahol magyar végigjátszás a játékhoz?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

tommyg
<#smile>

istenostora03
Örülök, hogy tudok vele játszani 😄😄

tommyg
15-25 de az mér jó? 😄

mike0013
az lehet... de az amd és a celeron között van különbség😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May