9242
-
csabika6630 #8602 Hello, a memory block 2 Interrogation küldetésnél mit kell csinálni? Mert nem tudok túl jutni rajta :S -
Grifidos #8601 Attól hogy te nem birod végigvinni nem a játék a szar... -
tmisi #8600 Nekem jó gém volt a végéig. Ezt is jól elbaszták ilyen marhassággal. Az a rész ahol körben állnak Roberttel és jönnek a lovagok, na az egy kurva durva, már nagyon lefárasztott. Én egy játékkal azért jáccok hogy szórakozzak, nem hogy szendvedjek., És még a warez miatt sírnak, sírjanak is. Ha megvettem volna kérném is vissza a pénzt az Ubitól, mert nem lehet végigvinni, így nyilván el sem kezdem még1x, ergo nem éri meg az árát.
-
#8599 ...neked. -
#8598 szar egy game... -
#8597 Pwned. Kiváncsi vagyok milyen lesz. Gears Of War volt a legjobb pc-s játék, olyan grafja volt. Húú :D -
#8596 Készül a második rész... -
#8595 Aha, nem hiszem hogy szebb. A játékélményről bezzeg ne is beszéljünk, micsoda különbségek vannak...Olyan grafja van, mikor Mesa nál Multizok, és ott mindenkinek nukleáris fegyója van, a szemem majd kisült, olyan szép volt :D -
#8594 Nem hiszem, majdnem ugyanolyan teljesítményüek, az meg plána , hogy ha vki vesz egy 100K-s procit, 3 év múlva nem lesz max grafja,mert ugyebár ugrásszerűen megnőtt a grafika látványra, igényre...2 év múlva röhög az AMD az Inteles Pofájába, hogy haha ennyit érsz, veszek olyan gépet kevesebbért...Addig így fog menni, még nem egy szintbe leszenk, és az áruk is ugyanannyi lesz XD -
Gear #8593 Mindenki vegyen oylat amit meghengedhet magának , aki megveszi 100k ért a procit az nem fog olyan hamar újra költeni a gépre mint az aki 16000-ért veszi. Tény hogy alaplapon nem érdemes spórolni és van középút árban s teljesítményben cpu és vga piacon is. Ram árak meg viccesek tehát mehet bele 2-4G :).
Amúgy meg hogy ne legyek teljesen off ... Assasins Creed nagyon jó kis játék szerintem profibb a grafikája mint a Crysisnek és sokkal simábban fut . Egyszerű kis game de arra hogy pár naponként betöltsem s 1-2 órát kellemesen eltöltsek teljesen megfelel. -
#8592 Így van. -
Neton #8591 Egy C2D E5200-as cpu már 16k körül van, és az azért nem olyan rossz kis proca, én személy szerint szintén nem vennék 100k-ért cpu-t, mert minek. Ezeket se használja még ki egy játék sem, a négy magot még 2-3 évig pláne nem fogják. Én azzal sem értek egyet,h az alaplapnak kell jónak lennie. Nyilván érdemes olyat venni, ami nem drága, viszont még simán vállalható. En erre azt mondom, hogy egy Asus P5B vagy P5K simán jó egy átlagos gamernek. Viszont a memórián és vidikártyán nem éri meg spórolni, memóriából persze nem kell ám a legdurvásabb mittoménmilyen hűtéssel megvenni, a lényeg, hogy minimum 2 giga legyen (Vistánál meg ugye max 4), és ha már kiadok vidikártyáért pénzt, akkor nVidia 9800 GTX+. Ezekkel simán 2 évig elvan az ember, igaz itt csak a vidikártya 70, de a 9600GT is még simán jóság. Ha ez utóbbit nézzük, akkor az kb 30. Bevallom AMD párti vagyok, viszont sajna az intel procája üt, méghozzá nem kicsit, szóval ha ezt a konfigot nézzük akkor memóriával együtt tényleg kb 70k körül mozog és tényleg egy simán jó gépe van az embernek. Az más kérdés, hogy házat és tápot még nem vett az ember, se winyót, se dvd írót, se egyéb más dolgot, de ha ezeket nézzük, tényleg csak 70-be fáj. Szóval nem kell mindjárt fikázni az olcsóbbat. :) -
#8590 "ez a 9550-es van vagy 70ezer Ft- ennyiből én veszek egy alaplapot 12ezerért, egy 6000+ os amd procit 16ezerért maradékból meg videókártyát, ígyis kétszer jobban járnék."
Hát ne haragudj, de ez totál rossz megoldás. Alaplapon, processzoron és videókártyán nem szabad spórolni. Már ha játszani akarsz.
Lehet hogy 70 ezerből, kijön neked ez az összes, viszont, hogy nem lesz egy jó géped amin az új játékok is rendesen futnak, az eccer tuti.
Még az, hogy 40 ezret költenél karira az el is megy, de 16 ezerért processzort venni elég gáz. Egy magára valamit is adó processzort a 6 számjegyű értékhatároknál kell keresni, vagy megközelítőleg a körül.
Egy jó alaplapra is érdemes legalább 30 ezret beruházni.
A szép grafikának, meg a sok fps-nek bizony ára van. -
Rodman6 #8589 Most eljutottam Jeruzsálembe a játékban. Hát mit mondjak... Már egy kicsit túlzásnak tartom hogy itt is ugyanúgy kell bejutni a városba ,beugrani ebbe az Assassins akármi épületbe, a helység ahol a krapek adja a megbízást, tökugyanaz mint az előző kettő, és a fal is amin visszaugrok a tetőre, ugyanaz a szökőkutas. Erre már nincs mentség... 2008-as grafika, 1985-ös játékmenet. AI az majdnem nulla. Annyira jónak ígérkezett az elején, legalább akkor a Hitman-t lekoppintották volna csak így középkori változatba.. de ez így maholnap budget kategóriájú játék lesz.. -
Rodman6 #8588 Pedig semmi rosszat nem írtam, max azt hogy szaros XD Lehet emiatt tűnt úgy hogy én most beszólogatok azaz írogatok -
Gear #8587 Szerintem nem is az igazával van a gond hanem a stílusával . -
#8586 Hát én nem akarom senkinek se a pártját fogni, de ebben egyet kell értenem Rodman6-al -
sz4bee #8585 Ha értelmezed a szöveget "Aha értem,de például egy Q9550-es procival semmivel se járnék rosszabbul (ha olyat vennék)" HA OLYAT VENNÉK.Nem akarok én olyat venni tudom már, hogy mi éri meg és melyik a jo csak nem igazán értek hozzá és kiváncsi voltam, hogy ha egy Q9550-es procim lenne akkor kitudnám-e használni a mai világba a fantasztikus paramétereit.De zárjuk le a témát amugy is tul beszéltük már. -
#8584 Bár én már jó ideje nem játszok ezzel a játékkal, de teljesen egyetértek Veled. Egy idő után, fájdalom vele játszani, az unalomtól.
Persze van egy-két módja, a játékidő kitolásának, mint pl a zászlógyűjtés, templomosok megölése, de az is tök unalamassá tud válni, hamár tényleg csak azért indítod el a játékot, mivel minden városban van 100 db zászló...
A játék készítői inkább a grafikára fordítottak nagy hangsúlyt, mint magára a játékmenetre. -
#8583 Dettó, engem a hangulata fogott meg, de ez pár óránál tovább nem tart mert megszokja az ember. -
#8582 Én elsősorban a változatosságot emelném ki,ami ebből a játékból hiányzik. Szép meg minden,élvezetes is egy darabig, de aztán úgy leül,hogy fájdalom vele játszani, legalábbis én így érzem, még nem vittem végig -
#8581 mafia -
#8580 Half-Life -
#8579 na igen, közben van egy fantasztikus sztorija, természetesen aki nem érti, annak hülyeség...plusz: ezt sosem értettem a kritikákban ennél a játéknál: most egy FPS-ben mijalófaxt kell csinálni folyamatosan? ugyanazt, mész, lősz. egy kaszabolós konzolfosban? mész és kaszabolsz. egy RTS-ben? bázist építesz vagy az új divat szerint stratégiai pontokat foglalsz el, és annyi katonát csinálsz, amivel lemosod az ellenfelet a térképről.
vagy bármilyen más játéknál? mindegyiknek megvan a maga rendszere, mindegyikben ugyanazokat a dolgokat kell csinálni, hogy előre juss. mi ez a bullshit, hogy az assasins creed azért nem jó játék, mert ugyanazt kell benne csinálni?? érti ezt valaki?én még olyan játékot nem láttam, amiben nem így lett volna. csak a legtöbbnek közel sincs ilyen érdekes sztorija, szép grafikája, akadásmentes futása, plusz nagyszerű zenéje...és még sorolhatnám. -
Gear #8578 off
Lehet vak vagyok de nem láttam egy AMD fikázós hozzászólást sem :) , tehát nincs miért védeni a kedvencedet mert senki nem bántotta .
További víg napot polgárok :)
béke
on -
Rodman6 #8577 Bolond vagy, egyáltalán nem vagyok ideges, pont hogy röhögtem - csak arról van szó, hogy ez a 9550-es van vagy 70ezer Ft- ennyiből én veszek egy alaplapot 12ezerért, egy 6000+ os amd procit 16ezerért maradékból meg videókártyát, ígyis kétszer jobban járnék. De te tudod neked mi éri meg jobban. Erről a játékról meg annyit hogy csak grafikai téren nyújt valamit, amúgy nem ér semmit. Van 3 város, mindenhol ugyanazt kell csinálni. MEgvédeni a bajbekerült embereket, átmenni az őrökön a 4-5 imádkozósáskával, beugrani a tetőn, ott kapsz küldetést ennyi az egész. -
#8576 AMD procik igenis jók :D, Nekem is az van AMD athlon64 X2 6000+ meg vagyok vele elégedve. 9600GT nVidia kártyával :D, Várom hogy meglegyen az FC2 :D -
sz4bee #8575 Kérlek ne haragudj rám.Nemakartalak megbántani kérlek ne ölj meg!! -
#8574 Van a játéknak valami NoCD/DVD-crack-je? A játék eredeti,csak a DVD-márt igyis tiszta karc,pár alkalom és márt használhatatlan,azt meg nem szeretném. -
#8573 Jah a vége az ütött. -
#8572 befejeztem...valahogy sejtettem, hogy nem mindent fogunk megtudni a végén, de ez...
egyébként nálam 90%-os a játék, de csak azért mert elég könnyű volt, művészet benne meghalni...egyébként minden téren tökéletes. dan brown meg elbújhat... -
#8571 :D:D -
#8570 Kicsit idegesnek tűnsz! Csak nem pszichopata vagy? :D :D -
Rodman6 #8569 nem pedig 4 magos szaros 9550 intelt 70 ezreké.. De tudod mit? Vedd azt! Megérdemled a jövőbeni sorsod. Tudod mi lesz az eredmény? A te 300 ezres gépeden ugyanúgy fog futni az Assassins Creed mint csóré parasztgyerek AMD gépén akinek maga a gépe annyiba került mint a te 9550-es 4 magos szarod :-D Csak neked kihasználatlanul marad a géped. -
Rodman6 #8568 és aki jáccani akar, nem videót konvertálni, az AMD-t vesz bagóért. -
Rodman6 #8567 4 magosat meg akkor vegyél, ha Winrar kitömörítésen túl videót kódolsz, amellett meg egy másik dolgot betömörítesz ugyancsak winrarral, közben DixX-et konvertálsz DVD-re mindezt egyszerre. -
Rodman6 #8566 Francos fenéért kell örökké a processzorral meg a magvaival foglalkozni? Az csak abban lényeges hogy átlag sebességű legyen és támogassa az SSE faxságokat. Normális videókártya (40ezer pénz feletti) már csodákra képes. -
sz4bee #8565 Aha értem,de például egy Q9550-es procival semmivel se járnék rosszabbul (ha olyat vennék) csak annyival,hogy megkopaszodok pénzügyileg igaz?Pillanatnyilag nem vennék belöle észre semmit se gyorsabb se lassabb nem lenne...még pár évig mig nem lesz követelés a 4mag a jűtékoknál. -
#8564 C2D -
#8563 Nyílvánvaló, hogy jobbanjársz egy kétmagos Intellel, mint egy négy magossal, hiszen még alig van olyan játék, ami kihasználna négy magot.
Nekem is V2D 8400as van.
Azt vedd