MURopi#7897
Ez durva... ott tartok hogy Memory block 5, de már low profileban is mindenki tudja hogy assassin vagyok, ez még nem is probléma de nállam se a dodge se a grabbreak se a counter attack nem működik normálisan, alap be állításaim vannak és ha jobb click spacet meg nyomom akkor ki se tér a támadás elöl, ha látom hogy értem nyulnának nyomom a jobb clicket a shiftet és nem hárítja el, és a counter attack meg ugye a jobb click nyomva tartva és amikor támadnának akkor meg nyomod a bal clicket, így is csinálok de nem nagyon működik. Ezen kívűl a kamera is érdekes mert össze-vissza mutatja a dolgokat, ha van ott 1 fal akkor azt se tudom hol vagyok mert nem is mutatja, néha be ugrik a képbe 1-1 katona is így azt se látom hogy éppen mit is csinál a karakter.Vissza térnék a counter attackra, az milyen dolog már hogyha körbe vesznek kb. 4en akkor én semmit se tehetek mert amikor dodget nyomok és clickelek a ballal hogy támadjon vissza akkor durr vesztek 4 életet amikor counter attackot használnák meg ragadnak és durr vesztek még 10 életet... tudom le van írva hogy az életre ne figyelj , a harc érdekeljen, de hogy figyeljek a harcra hogyha nem azt csinálja amit nyomok neki???