IgH#7447
Na igaz megkésve kicsit,de végigvittem a játékot. Véleményem szerint kicsivel több odafigyeléssel az utóbbi évek legeslegjobb játéka születhetett volna meg,így csak egy jó játék lett,ami viszont kellő táptalajt nyújthat a következőknek. Grafika eszméletlen,ezt aki rendesen tudja futtatni el is ismeri. Sztori a másik nagy adu,hihetetlen miket tartogat magában,én mivel nem nagyon olvasgattam a gépeket,fogalmam sem volt,h ilyen dolog kerekedik belőle.
Amit viszont nagyon elrontottak,az szerintem is a játék 90%-át kitevő küldetések,amik ugyanolyaok voltak. Nem tudom kinek a fejéből pattant ki,h mindenki értékelni fogja,h minden pályán matt ugyanazt kell csinálni,csak max. más környezetben,de nagy állat volt. A vége meg az eleje hihetetlen jó,mivel ugye azok az olyan pályák,ahol nem unottan teszed a kötelezőt,h megtudhasd mi következik.
A játékidővel nincs különösebb gond,én semmi extrát nem csináltam,mégis 10óra körül vagyok szerintem. A zene elmegy,bár vmi monumentálisabbat vártam,hangok viszont nagyon faszák voltak.
Szvsz egy remek trilógia első részét üdvözölhettük,remélem mihamarabb jön a következő rész,aminek PC-s megjelenésére nem kell ennyit várnunk.
Ui: Szopjanak ki a befejezés miatt! :DD